Dodaj do ulubionych

z brzuszka na plecki

22.01.07, 16:16
Jestem zachwycona - moja 3,5 miesięczna córcia przed chwilą przekręciła się z
brzuszka na plecki. Ale czy to przypadek, czy już świadomie? Jak było u Was?
Czy to nie za wcześnie?
Obserwuj wątek
    • madalena1 Re: z brzuszka na plecki 22.01.07, 16:19
      moja zrobiła to tylko raz,z brzucha na plecy i odwrotnie jak miała 4 miesiące
    • lena_211 Re: z brzuszka na plecki 22.01.07, 17:20
      Witaj.
      Moja córeczka ma 2,5 m-ca i dwa dni temu też przekręciła się z brzuszka na
      plecy i to dwukrotnie. Z mężem nie wierzyliśmy własnym oczom, bo po tym jak
      przekręciła się pierwszy raz, położyłam ją z powrotem na brzuszek i ona znowu
      się przekręciła. Też wydaje mi się to za wcześnie, ale ona jest silna. Często
      kłade ją na brzuszku, a ostatnio od około tygodnia ona tak fajnie podpiera się
      na łokciach i wygina do tyłu główkę.
      W zeszłą środę byliśmy na szczepieniu, pani doktor ją badała i położyła na
      brzuszku i też własnym oczom nie wierzyła, że tak długo i wysoko potrafi
      utrzymać główkę. Mocna po tacie smile. Pozdr.
    • mamapirlipatki Re: z brzuszka na plecki 22.01.07, 19:53
      strasznie mi przykro ale to raczej przypadek. moja coreczka tez mnie wiecej w
      tym czasie fiknela z brzucha na plecy (najpierw podaczas zabawy w ciągu dnia 2
      razy, potem pochwalila sie jeszcze tacie wieczorem). I byl to poki co ostatni
      taki wyczyn. teraz ma 6,5 miesiąca i mozolnie cwiczy przewroty z plecow na
      brzuch.
      wczesniej podczas wizyty u neurologa chwalilam sie, ze corka przekrecila sie z
      brzucha i lekarka powiedziala ze to czysty przypadek i na swiadome przewroty
      trzeba bedzie jeszcze dlugo poczekac.
    • kahadomi Re: z brzuszka na plecki 22.01.07, 20:02
      Moja córa miała 3,5 miesiąca i też przekręciła się z brzuszka na plecki, kilka
      razy, ale wydaje mi się, że przypadkowo- bo minęły kolejne 2 tygodnie a Ona
      nic!!!Nawet nie próbuje teraz...
      • kaszka1980 Re: z brzuszka na plecki 22.01.07, 20:47
        u mnie to samo, jak miał 3,5 mca rozbujał się i fik i tak kilka razy i koniec,
        już nie próbuje...a szkoda, to chyba był przypadek, brak równowagi czy cóśindifferent)
    • dinobambino Re: z brzuszka na plecki 22.01.07, 22:02
      No to fajowo. Czekam na dalsze osiągnięcia lub chociaż powtórkę. Niestety,
      dziecko tacie się nie pochwaliło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka