dinobambino 22.01.07, 16:16 Jestem zachwycona - moja 3,5 miesięczna córcia przed chwilą przekręciła się z brzuszka na plecki. Ale czy to przypadek, czy już świadomie? Jak było u Was? Czy to nie za wcześnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madalena1 Re: z brzuszka na plecki 22.01.07, 16:19 moja zrobiła to tylko raz,z brzucha na plecy i odwrotnie jak miała 4 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
lena_211 Re: z brzuszka na plecki 22.01.07, 17:20 Witaj. Moja córeczka ma 2,5 m-ca i dwa dni temu też przekręciła się z brzuszka na plecy i to dwukrotnie. Z mężem nie wierzyliśmy własnym oczom, bo po tym jak przekręciła się pierwszy raz, położyłam ją z powrotem na brzuszek i ona znowu się przekręciła. Też wydaje mi się to za wcześnie, ale ona jest silna. Często kłade ją na brzuszku, a ostatnio od około tygodnia ona tak fajnie podpiera się na łokciach i wygina do tyłu główkę. W zeszłą środę byliśmy na szczepieniu, pani doktor ją badała i położyła na brzuszku i też własnym oczom nie wierzyła, że tak długo i wysoko potrafi utrzymać główkę. Mocna po tacie . Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mamapirlipatki Re: z brzuszka na plecki 22.01.07, 19:53 strasznie mi przykro ale to raczej przypadek. moja coreczka tez mnie wiecej w tym czasie fiknela z brzucha na plecy (najpierw podaczas zabawy w ciągu dnia 2 razy, potem pochwalila sie jeszcze tacie wieczorem). I byl to poki co ostatni taki wyczyn. teraz ma 6,5 miesiąca i mozolnie cwiczy przewroty z plecow na brzuch. wczesniej podczas wizyty u neurologa chwalilam sie, ze corka przekrecila sie z brzucha i lekarka powiedziala ze to czysty przypadek i na swiadome przewroty trzeba bedzie jeszcze dlugo poczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
kahadomi Re: z brzuszka na plecki 22.01.07, 20:02 Moja córa miała 3,5 miesiąca i też przekręciła się z brzuszka na plecki, kilka razy, ale wydaje mi się, że przypadkowo- bo minęły kolejne 2 tygodnie a Ona nic!!!Nawet nie próbuje teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
kaszka1980 Re: z brzuszka na plecki 22.01.07, 20:47 u mnie to samo, jak miał 3,5 mca rozbujał się i fik i tak kilka razy i koniec, już nie próbuje...a szkoda, to chyba był przypadek, brak równowagi czy cóś) Odpowiedz Link Zgłoś
dinobambino Re: z brzuszka na plecki 22.01.07, 22:02 No to fajowo. Czekam na dalsze osiągnięcia lub chociaż powtórkę. Niestety, dziecko tacie się nie pochwaliło. Odpowiedz Link Zgłoś