aga330 21.02.07, 15:26 Kurcze kiedy wymyśla takie żeby nie były zimne?chociaż trzymam w pokoju gdzie jest ciepło i tak są zimne.jakżesz moja córka tego nie cierpi.jak sobie radzićie z tym problemem?ogrzewanie w dłoni nie zawsze jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamatucinki Re: Chusteczki nawilżające 21.02.07, 15:33 po prostu myje pupe ciepla woda Odpowiedz Link Zgłoś
pikolakszpak Re: Chusteczki nawilżające 21.02.07, 15:36 Moja też za tym nie przepad, acle chyba nic się nie da zrobić. Są zimne i już Ja moja ylko zawsze ostrzegam: "teraz będzie zimno!!" ale jako że ma niecałe 3 miesiace to myślę że to ostrzeżenie niewiele daje ) Odpowiedz Link Zgłoś
edyta9936 Re: Chusteczki nawilżające 21.02.07, 17:45 dziewczyny zwróćcie uwage ze dzieciaczki nie lubia tez tych intensywnie zapAchowych!!!! Mój niecierpi BAMBINO.......A NATOMIAST DAJE BUZIAKA WYTRZEĆ SOBIE BOBINI (BIAŁE).pOZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.devil Re: Chusteczki nawilżające 21.02.07, 17:58 a moja córcia to taki maly odwrotowiec i wyobrazcie sobie, ze jak jej wycieram pupcie chusteczka to sie cieszy, ten chłodek chyba ja rozmiesza dziwne ale coż uzywam Nivea z kremem, sa bardzo dobre Odpowiedz Link Zgłoś
delfina77 Re: Chusteczki nawilżające 21.02.07, 18:30 Moja córcia uwielbia leżeć na przewijaczku z gołą pupą i wszystkie zabiegi pielęgnacyjne także, może nie chodzi o chłód chusteczek tylko coś innego jej "nie pasuje"? Odpowiedz Link Zgłoś
dominika0808 Re: Chusteczki nawilżające 22.02.07, 06:17 cieplych chusteczek jeszcze nie wymyslili ale za to w sprzedazy (przynajmniej w Stanach) sa specjalne "ogrzewacze " do chusteczek powaznie, sama mam taki i jestem bardzo zadowlona...wygladem przypomina plastikowe pudelko z mala dziurka na srodku z ktorej wyciagam cieplutkie ,wilgotne chusteczki...minusem jest to ,ze do dzialania potrzebuje pradu i najlepiej sprawdzaja sie chusteczki bezzapachowe...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
denay Re: Chusteczki nawilżające 22.02.07, 08:48 dominika0808 napisała: ale za to w sprzedazy (przynajmniej w > > Stanach) sa specjalne "ogrzewacze " do chusteczek właśnie chciałam o tym napisać )) miałam już taki kupić, ale był na 110V więc niestety tylko z transformatorem... Odpowiedz Link Zgłoś
discover55 Re: Chusteczki nawilżające 11.02.16, 12:36 A czy słyszałyście kiedyś o chusteczkach ebebe? Podobno są bez alkoholu i konserwantów. Zastanawiam się czy warto byłoby je kupić. Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
foolonhill Re: Chusteczki nawilżające 13.02.16, 16:00 Potwierdzam, kupiłam i muszę przyznać, że są naprawdę bardzo wytrzymałe Odpowiedz Link Zgłoś
obladi90 Re: Chusteczki nawilżające 13.02.16, 16:40 Mi się w nich podoba przede wszystkim to, że nie mają żadnych konserwantów i innej śmieciowe chemii Odpowiedz Link Zgłoś
oceanic29 Re: Chusteczki nawilżające 13.02.16, 17:22 Hm, wyglądają bardzo zachęcająco Wygląda na to, że idealnie się nadają do pielęgnacji skóry dziecka... Odpowiedz Link Zgłoś
kanarek122 Re: Chusteczki nawilżające 13.02.16, 17:58 Tak, ja z nich od niedawna korzystam. Ich skład jest bardzo przyjazny dla skóry dziecka. Kto wie, czy nie są nawet lepsze niż Pampers... Odpowiedz Link Zgłoś
stilllife3 Re: Chusteczki nawilżające 13.02.16, 20:24 Myślę, że warto je przetestować Skład wygląda ok, opinie jak się okazuje też są dość przychylne. Ja w najbliższym czasie kupię jedną pakę do przetestowania. Może się sprawdzą. Pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Chusteczki nawilżające 13.02.16, 12:16 Masz pomysł na patent i chyba by się sprawdzil. Ja nie używam tylko woda i wacik. Odpowiedz Link Zgłoś
ninuszka Re: Chusteczki nawilżające 13.02.16, 18:43 A czy słyszałyście kiedyś o bawełnianych wacikach i ciepłej wodzie,albo nawet o kranie z ciepłą wodą? To działa Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzanka34 Re: Chusteczki nawilżające 18.02.16, 16:19 też nie używam chusteczek bo mała ich nie lubi drze sie z całych sił przeszłam na cipełą wodę + wacik i zero stersu ze strony młodej cisza Odpowiedz Link Zgłoś
bieniewicka Re: Chusteczki nawilżające 20.02.16, 21:26 Nie używaliśmy dośc długo chusteczek - tylko w nocy. A tak ciepła woda i watka, ewentualnie woda z przysznica. Co do chusteczek to są nafaszerowane chemią, polecam wpis sroki: www.srokao.pl/2015/06/analiza-chusteczki-nawilzane.html Polecane są niektóre babydream, hipp oraz biedronkowe fitti się chyba nazywają. Odpowiedz Link Zgłoś
at-ia Re: Chusteczki nawilżające 21.02.16, 00:05 Woda i watka najlepsze chusteczki w terenie i jak trzeba zebrać z pupki większy "urobek". Wtedy wypłukuję chusteczkę w wodzie (jest ciepła i może ma mniej chemii) i taką przecieram. Odpowiedz Link Zgłoś
owcaznadmorza Re: Chusteczki nawilżające 22.02.16, 10:45 Pomijając kwestię zasadności stosowania chusteczek (można umyć pod ciepłą wodą albo wacik zanurzyć w ciepłej wodzie i po problemie) to te chusteczki nie są nawilżające a nawilżane (w sensie nasączone detergentem z perfumami). Pupę dziecka raczej wysuszają a nie nawilżają. Odpowiedz Link Zgłoś
antosia1993 Re: Chusteczki nawilżające 06.03.16, 21:20 W tym temacie to kiedyś w jakimś programie z gadzetami było takie urządzenie, w które wkładało się chusteczki nawilżane i były one ciepłe po wyciągnięciu. Oczywiście to tylko było by praktyczne jeżeli jesteśmy w domu. U mnie synek nie ma z tym problemu, że są zimne, wręcz cieszy się jak go wycieram. Odpowiedz Link Zgłoś