Dodaj do ulubionych

lezaczek chicco

12.03.07, 11:33
Witam. Do kiedy Waszym maluchom sluzył lezaczek? Bo ja do tej pory nie
zdazylam kupic a ostatnio wsadzilam moje dziecko do takiego lezaczka i nawet
jej zle nie bylo. I jakiej marki polecacie bo slyszalam ze chicco maja fajna
gruba gabke w tym materacyku na ktorym dziecko lezy. I do ilu kilogramow
dziecko moze przebywac w takim lezaczku? Bo na niektorych pisze ze go 18,
prawda to?
Obserwuj wątek
    • gabmar1 Re: lezaczek chicco 12.03.07, 15:05
      witam. my mamy leżaczek-bujaczek firmy Fisher-Price. kupiony dla córki jak
      skończyła 3 miesiące. teraz ma prawie 6,a leżaczek sprawdza się świetnie. do
      leżenia. siedzenia. zabawy. karmienia. czasami do usypiania. poza tym można ją
      nosić po całym domu w tym sprzęcie. a wytrzymały jest bo mój prawie 3-letni
      synek się na nim czasami "wyżywa". potrafi nawet w nim zasnąć jak ogląda
      bajeczkę. synek waży 16 kilo,a bujaczek przeznaczony jest dla dzieci do 18 kg.
      ale jak widzę wytrzymuje dużo więcej.

jeżeli chcesz zobaczyć jaki to leżaczek to podeślę Tobie link.

pozdrawiam
    • anjaka1983 Re: lezaczek chicco 28.07.13, 20:25
      My mamy leżaczek Nuna Leaf, kupiliśmy go jak młody skończył 3 miesiace, czyli 2 miesiace temu. Pokochał go od razu smile Przenosimy go po całym mieszkaniu, moze obserwować jak tata pracuje czy mama gotujewink Producent twierdzi, ze jeszcze dwuletnie dzieci mogą wykorzystywać leżaczek jako swoje krzesełko. Moim zdaniem bardzo przydatny zakup
    • d.d.00 Re: lezaczek chicco 28.07.13, 20:37
      My mieliśmy leżaczek chicco

Jest do 9 albo 11 kg chyba, nie pamiętam, ale schowałam miesiąc temu - jak Mały skończył 7 ms, tak się wiercił, wychylał z niego - zapinanie pasami nie pomagało - więc schowałam. Bardzo nam się przydał, grał, dyndała grzechotał tongue_out misie tańczyły, Mały był bardzo zadowolony! Polecam
      • d.d.00 Re: lezaczek chicco 28.07.13, 20:38
        www.smyk.com/fisher-price-uspokajajacy-lezaczek-z-zabawkami-m7344,p1044877274,swiat-niemowlaka-p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka