zanaa 15.03.07, 18:29 moj syn ma rok i ciagle problemyz kupka-zaparcia i zatwardzenia. juz nie wiem co robic, czy moge dac mu otręby?czy moja dieta moze wplywac na jego problemy, jem czekolade i inne slodkosci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bomba001 Re: otręby 15.03.07, 19:26 pewnie że możesz, są takie fajne ze śliwkami Odpowiedz Link Zgłoś
wacyn10 Re: otręby 15.03.07, 19:56 dziwne to Twoje pytanie.... A karmisz go piersią? No to pewnie, że Twoja dieta wpływa a czekolada poza tym, że jest alergenem to zatwardza. Nie chce mi sie wierzyć, że piszesz to na serio... podpucha jesteś co...? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: otręby 15.03.07, 20:09 Twoja dieta na zaparcia u roczniaka? Wątpliwe. Nawet u mniejszego dziecka powątpiewam w zaparciogenne własciwości mleka matki, czegokolwiek by nie jadła. Inaczej matki na ostrej eliminartce ryż-marchewka-kurczak miałyby dzieci z zatkanymi pupami, a jakoś nie słychac, by był to powszechny problem. Raczej przeanalizuj _dziecka_ dietę. Odpowiedz Link Zgłoś