olaf10 18.05.03, 23:41 Słuchajcie Kochani! Czy karmiąc dziecko mlekiem modyfikowanym, które zawiera witaminy i minerały, trzeba dodatkowo podawać mu preparat witaminowy (np. MultiTabs)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja252 Re: Witaminki dla niemowlaczka 19.05.03, 13:33 Hej!!! mimo ze moje dzieci byly karmione piersia przez dlugi czas zawsze podawalam im wibowit bobas poczatkowo pol saszetki przez dwa tygodnie ,pozniej cala, dodam ze dawalam go od 6 tyg zycia ,moje dzieci urodzily sie zimowa pora wiec w mojej diecie brak bylo witamin w odpowiedniej ilosci dodam ze moje dzieciaczki nigdy nie byly chore na nic wiecej oprucz kataru wiosna pozdrawiam Maja Odpowiedz Link Zgłoś
wioleta4 Re: Witaminki dla niemowlaczka 20.05.03, 08:43 We Francji np. podajemy codziennie Fluorex i witamine D Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiakrol Re: Witaminki dla niemowlaczka 20.05.03, 23:09 Cześć olaf. Ja o to samo swego czasu pytałam panią doktor.Nie pamiętam co mówiła dokładnie,ale przekaz brzmiał:podawać dodatkowo witaminki.I podawałam właśnie Multi Tabs. Odpowiedz Link Zgłoś
niuska1 Re: Witaminki dla niemowlaczka 21.05.03, 09:39 Cześć! Ja podaję Cebion multi w ilości 3 krople. Odpowiedz Link Zgłoś
olaf10 Dzięki za odpowiedzi! 21.05.03, 15:24 Dziękuję szczególnie Sylwii, bo właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałem. Będę teraz spokojniejszy podając MultiTabs i mleczko jednocześnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś