rzastina1 24.08.07, 09:13 dziewczyny poradzcie cos moja cora ma 4 miesiace i budzi sie w nocy 5 ,6 razy dodam ze kiedys spala lepiej karmie piersia ale zastanawiam sie czy nie zaczac dawac butli na wieczor poradzcie cos Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolkaa_maja Re: mala czesto sie budzi w nocy 24.08.07, 09:21 My miałyśmy tak samo. Spała ładnie do 5 miesiąca, a od tamtej pory budzi się 4-6 razy. Czytałam, że nocne mleko jest bogatsze w tłuszcze, a dziecko po ukończeniu 4 miesięcy zaczyna ich bardziej potrzebować. Położna radziła, że można dodawać więcej tłuszczu do zupki- ale czy to pomoże?POza tym dziecko zaczyna poznawać świat i szkoda mu czasu na tak "przyziemne" sprawy jak najedzenie się. Ja próbowałam z butlą i się nie sprawdziło. Wyduldała 120 ml+ pierś, a i tak się obudziła po 2 godzinach. Ale może u Ciebie zaskoczy? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek832 Re: mala czesto sie budzi w nocy 26.08.07, 22:58 u mnie to samo... kiedys spala a teraz co chwile sie budzi. zaczynaja sie ząbki. Odpowiedz Link Zgłoś