Dodaj do ulubionych

mija roczek...

04.07.03, 21:43
Żegnajcie Kochane Mamy Niemowlaczków! Pojutrze moje maleństwo kończy roczek
i zacznie być dzieckiem wink. Nie mogę uwierzyć, że Juleczka przyszła na
świat aż rok temu, wciąż pamiętam nasze pierwsze spojrzenia, cyckanie,
kolki, kupki i buziaczki. Ale także nie potrafię sobie wyobrazić, jak
wyglądało kiedyś nasze życie bez Juluszka. Bardzo podoba mi się zdanie z
opiwieści o Jasiu Magdy Szczypiorskiej-Mutor:...zadomowiła się na świecie...
Bardzo serdecznie Was pozdrawiam
Ulka i prawie roczna Julia
Obserwuj wątek
    • klaudus1 Re: mija roczek... 05.07.03, 15:12
      Doskonale Cię rozumiem. Mój Mateuszek kończy roczek 28 lipca. Czas zleciał
      bardzo szybko. Też juz z mężem nie pamiętamy, jak to było bez tego skarbu. Daje
      nam wiele radości i miłości. Zaczyna już chodzić, wymawia coraz wyraźniej i
      większym zrozumieniem słowa. Jest najcudowniejszym darem od losu jaki można
      otrzymać. I bez wahania powiem, że będzie miał rodzeństwo! Może już niedługo???
      A Ty planujesz siestrzyczkę lub braciszka dla swojego szkrabka?
      Piszę "szkrabka", a to już przecież DUŻEEEE Dzieciiiii.
      • asiaasia1 Re: mija roczek... 05.07.03, 20:07
        Serdeczne zyczenia urodzinowe dla Waszych Bobasow .Moja Maja bedzie miala
        roczek 20 lipca , a w listopadzie urodzi sie jej braciszek lub siostrzyczka : )
        Majka chodzi juz od poltora miesiaca , lubi tanczyc ,troszke mowi , najbardziej
        wychodzi jej zdanie "dada spi " czyli tata spi w wolnym tlumaczeniu : )))Czy
        Wasze roczniaki tez sie na wszystko wspinaja ? Moja mala ostatnio weszla z
        lozka na biurko i .. o zgrozo ... spadla na podloge (!!!) ja bylam wtedy na
        moment w lazience ...Pozdrawiam , sto lat !!! asia , maja 11 miesiecy , baby 22
        tyg.
        • urszk Re: mija roczek... 06.07.03, 21:28
          Patrząc na moją Juleczkę, myślę, że super by było mieć jescze parę takich
          maluszków. Chciałabym jeszcze mieć jedno lub nawet dwoje, ale jeszcze nie
          teraz. Planujemy za 4 lata - już się nie mogę doczekać.
          Pozdrówka
          Ulka
    • g_kasia Re: mija roczek... 07.07.03, 12:23
      Mam nadzieję, że to nie jest rostanie na zawsze... Tzn, pomimo tego, że nie
      jesteś już mamą niemowlęcia, to Twoje rady były, są i będą cenne dla innych
      mam. Dltego mam nadzieję, że będziesz do nas zaglądaćsmile
      Pozdrawiam Kasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka