jessica07 03.10.07, 13:06 Wczoraj zauwazylam pierwszy zabek u mojej Jessi (ma 6.5 miesiaca).I mam problem bo wszedzie czytam ze pierwsze powinny wyjsc dolne 1ki lub 2ki a mnie sie wydaje ze to dolna 3ka a moze nawet 4ka.Czy to jakas wada zgryzu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blueberry77 Re: Pierwszy zabek 03.10.07, 14:13 A jesteś pewna, że to jest ząb? Czasem mamy widzą na dziąsłach białe plamki, które potem znikają... Odpowiedz Link Zgłoś
jessica07 Re: Pierwszy zabek 03.10.07, 19:32 Nie mam 100% pewnosci czy to zabek.Ale jest biale i twarde.stukalam lyzeczka.Troche sie martwie. Odpowiedz Link Zgłoś
grupamm Re: Pierwszy zabek 03.10.07, 19:43 u mojej coreczki podobna sytuacja - jak miala dwa miesiace to zauwazylam wychodzacy zabek - gorna trojka lub czworka. wyszedl troszke, ale nie do konca i na razie sie nie wyzyna dalej. za to ida nastepne zeby. wczoraj skonczyla 4 miesiace. mi powiedziano, ze kazde dziecko jest inne i ze mam sie nie martwic na razie obserwuje gosia Odpowiedz Link Zgłoś