tylkoty0 21.11.07, 15:59 mam pytanie odnosnie snu dziecka mój malec czasem przez sen głosno zapłacze gdy mu wsadze cumpa albo przytule to zpowrotem uspypia czy u was tez tak jest?co moze byc tego przyczyna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: dziwne zachowanie 21.11.07, 16:57 ja rozumiem ze cump to smok, ale moze sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoty0 Re: dziwne zachowanie 21.11.07, 19:09 tak smok przepraszam za błedy ale prosze o odp na moje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
edit38 Re: dziwne zachowanie 21.11.07, 19:21 Moja córcia też tak ma i jest to CHYBA normalne. Ja się śmieję że się uzależniła od smoczka bo w ciągu dnia bez niego nie uśnie (chyba że to spacer) i gdy jej wypadnie to się budzi. W nocy śpi bez smoka ale nad ranem zaczyna się wybudzać i muszę wstawać do niej kilka razy aby jej go dać bo inaczej się wybudzi i już będzie po spaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
gossia81 Re: dziwne zachowanie 21.11.07, 19:26 Spokojnie moj maly tez tak ma i na poczatku tez bylam przerazona bo plakal i nawet nie szlo go dobudzic.Teraz juz przywyklam i zdaza sie to coraz rzadziej. Odpowiedz Link Zgłoś
onlymybaby Re: dziwne zachowanie 21.11.07, 21:25 moja malutka tez czasem lubi nagle zapłakać podczas snu.i sie zastanawialam jaka tego przyczyna ale widze ze nie jest jedyna Odpowiedz Link Zgłoś
mamagutka Re: dziwne zachowanie 21.11.07, 23:05 Córcia też czasami zapłacze przez sen i to tak mocno jak by sie uderzyła. Wtedy musze ja obudzić i juz wszystko ok, od razu uśmiecha się. Chyba jej sie śni... Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoty0 Re: dziwne zachowanie 22.11.07, 14:29 dzięki za odpowiedzi juz sie bałam że cos jest nie tak pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś