polozna1 07.08.03, 13:18 mam pytanko o jakosc ciuszkow tej firmy. aktualnie w tych sklepach sa wyprzedarze i chcialabym kupic troche body i spiochow pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrufkaa Re: MOTHER CARE? 07.08.03, 21:31 jakosc jest ok, nawet tu w londynie, gdzie mother care to zaden high life...;;) Odpowiedz Link Zgłoś
pumbaa Re: MOTHER CARE? 07.08.03, 22:23 Witaj. Moim zdaniem body i spiochy zdecydowanie godne polecenia. Co do ubranek to zależy. Wiele superowych ale niektóre bawełniane bluzeczki trochę się porozciągały. Ale wiele rzeczy po drugim dziecku nadal wygląda super. Pożyczam dalej i te co wracają (to już po 3 lub 4 maluchów) też całkiem niezłe. Ogólnie polecam anuś Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: MOTHER CARE? 07.08.03, 23:09 Witaj! Polecam zwłaszcza pajace zewzględu na wykończenie stópek-przez to,że nie są rozpinane do końca nóżka nigdy się nie wysuwa Co do jakości to uważam,że jest ok.Sprzedawczyni powiedziała mi,że ubranka są szyte w różnych miejscach i dlatego mogą różnić się rozmiarami i niestety jakością ale ja używam i nie narzekam Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
polozna1 Re: MOTHER CARE? 08.08.03, 07:49 dzieki kupilam wczoraj troche spiochow i body i na dotyk sa fajne zobaczym po praniu buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
kasiazacharska Re: MOTHER CARE? 12.08.03, 10:57 dokonalej sa jakosci! polecam goraco! kasia i 3 tygodniowa Maja Odpowiedz Link Zgłoś