gruszki0 28.02.08, 10:21 Co podajecie swoim 11msc maluchom na przekąski??? jaka oczywiście w przedziale jest prawidłowa waga malucha w tym wieku no i czy ważycie szkraby w domu na elektronicznej wadze??Dzięki mamusie pozdrawiamy slonecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: przekaski 28.02.08, 10:23 -flipsy -wagę sprawdź na siatce centylowej w książeczce dziecka -nie mam w domu żadnej wagi więc tym samym nie ważę, ważyłam w 8 msc, potem w 12, teraz córka ma 15msc i jeszcze jej nie ważyłam Odpowiedz Link Zgłoś
gruszki0 Re: przekaski 28.02.08, 10:25 OOOO FAKTYCZNIE DZIEKUJE ZA SIATKE CENTYLOWĄ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamalesia2 Re: przekaski 28.02.08, 10:57 nie ważę, nie przejmuję się tym, mały był na 95 centylu jeszcze niedawno, teraz pewnie troche spuścił z tonu bo zaczął chodzić, ale ciągle jest głodny. Jak tylko zobaczy jedzenie jakiekolwiek to płacze i nie ma jak mu tego nie dać. Przekąski to flipsy, biszkopty, plasterki jabłka, pajda chleba. Nie jest otyły i nie mam porównania bo nie mam znajomych z dziećmi podobnymi, wydaje mi się na oko taki sam jak inne dzieci w jego wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
gruszki0 Re: przekaski 28.02.08, 11:11 A czy po flipsach nie ma zaparcia?? coś moja miałą nie weim czy wlasnie nie po nich Odpowiedz Link Zgłoś