koliber4444 03.05.08, 11:03 nie karmię piersią ale nie wiem jak pozbyć się pokarmu. podobno picie naparu z szałwi pomaga. i są jakieś tabletki ale dopada po nich deprecha więc odpada!!! co zrobić??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: co mam zrobić by pozbyć się pokarmu??? 03.05.08, 12:59 Czekać. Przeszkadza ci pokarm? Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaewa Re: co mam zrobić by pozbyć się pokarmu??? 03.05.08, 13:06 podobno zielona herbata dziala b.dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
olunia882 Re: co mam zrobić by pozbyć się pokarmu??? 03.05.08, 14:49 mam ten sam problem i tez chcę się pozbyć, bo mały zdecydowanie lepiej przybiera z butelki na bebilonie. ale cycki bolały jak cholera. pije szałwię, a ja czuję że piersi zaczynają bolec, idę do łazienki i polewam je ciepłą wodą spod prysznica, masując trochę. wtedy samo mleko poleci. jak poczuję ulgę, przestaję. i powoli zanika. Odpowiedz Link Zgłoś
koliber4444 Re: co mam zrobić by pozbyć się pokarmu??? 03.05.08, 14:55 chyba sie dzisiaj nie dowiemy co robic ja tez daje bebilon 1 i mala spi po 4-5 godzin jak dawalam swoje po godzinie budzenie i krzyk powiedz mi kochana czy ta szalwie kupie w aptece???? i jak to przygotowac?? Odpowiedz Link Zgłoś
betty842 Polecam szałwie!!! 03.05.08, 19:51 Szałwie kupisz w aptece.Ja piłam szałwie (zaparzona wg inf. na opakowaniu) 3-4 razy dziennie przez 2 dni.Pomogło.Tylko ze ja od samego początku miałam mało pokarmu(przestałam karmic jak mały miał 3 tyg.). Odpowiedz Link Zgłoś
olunia882 Re: Polecam szałwie!!! 03.05.08, 21:55 właśnie tak jak wyżej. też miałam mało pokarmu od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
soilew Re: Polecam tabletki 05.05.08, 09:57 Witam, Ja miałam bardzo duzo pokarmu,próbowałam omijać karmienia ale nic to nie dało robiły sie guzy.Dostałam tabletki BROMERGON faktycznie samopoczucie fatalne ale tylko przez 3 dni ( ból głowy,wymioty,nudnosci)ale pokarm szybko zniknął nawet przy mojej hiperlaktacji,szałwie piłam dodatkowo.Wybór nalezy do kazdej z nas.Pozdrawiam.Trzymajcie sie ciepło Odpowiedz Link Zgłoś