gwiazdka19 14.09.03, 18:03 Czy któras z was stosowała proszek troisty?Chciałabym sie dowiedziec jakie własciwowsci on posiada i od jakiego wieku mozna go stosowac! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
utalia Re: Proszek Troisty 15.09.03, 00:58 Oj gwiazdka ja przerobilam wszelkie specyfiki na kolke: debridat, wody grape watery, proszki troiste, infacol.... mialam tyle nadziei w sobie, ze wreszcie cos pomoze i skoncza sie te codzienne ryki... ale niestety choc tak bardzo wierzylam nic nie pomagalo. Choc nie wiem czy ten proszek troisty nie dzialal najlepiej ale to bylo juz w 3-4 miesiacu wiec i kolki same przechodzily. Wlasnie nie wiem czy na tym nie polega skutecznosc tych substancji, ze ktos zastosowal ktorys wlasnie w koncowej fazie kolek i mylnie sadzi, ze dzieki niemu to cos pomoglo. Nie chce Cie martwic ale mysle, ze szkoda truc dziecka bo to sa wszystko swinstwa. I uwazaj na grape watera. Kiedys z mezem kolo srodkowych godzin nocnych zmordowani, kolkami, placzem postanowilismy wyprobowac kolejny cudowny srodek. Padlo na grape water. wlalismy na lyzeczke, i bach dziecku do buzi a ze w zasadzie caly czas bylo poplakujace to okropnie sie zadlawila ta woda... Boze myslalam, ze umre ze strachu przez tych kilka strasznych sekund kiedy sie krztusila. Nam pomagalo noszenie jej na "lotnika"brzuchem do ziemi i suszarka (cieplo rozkurczalo brzuszek a szum uspakajal tylko ile mozna siedziec i "suszyc" wlasne dziecko). Ale to naprawde przechodzi szybciej niz myslisz Utalia Odpowiedz Link Zgłoś