i.jurasik 25.07.08, 18:37 hej, ile herbatki powinien wypić trzymiesięczny brzdąc? Wczoraj dałam mu na wieczór 50 i dzisiaj do południa 50 robi zielone glutowate kupki. O ile kolor wiem że po rumianku jest zielony to te glutki mnie zastanawiają. Pozdrawiam wszystkie mamusie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maminek.stasia Re: rumianek 25.07.08, 19:32 Glutki takie śluzowate też po rumianku... A propo's - moim zdaniem, nie powinno dawać sie ziół dzieciom do picia jako herbatki, organizm się przyzwyczaja i kiedy są na prawdę potrzebne (np.przy bolącym brzuszku), nie działają. Ale to ta na marginesie Odpowiedz Link Zgłoś
agnen Re: rumianek 25.07.08, 19:37 rumianek był zalecany 30lat temu teraz już nie jest. Jeśli chcesz dopajać dziecko (jak karmisz piersią to nie musisz) to wodą przegotowaną. Rumianek też może uczulić i też moze być na niego za wcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gkoz Re: rumianek 25.07.08, 20:47 te glutki moga świadczyc o uczuleniu, rumianek często uczula, najlepiej dopajać woda przegotowaną bez glukozy Odpowiedz Link Zgłoś