Dodaj do ulubionych

Pomozcie mi

13.08.08, 08:13
Hej, mój 4,5 miesieczny syn prawie nie śpi w nocy, budzi sie czasami co pol godziny albo czesciej, nie zawsze chce jesc, ja chce mu dać cycka, a on nie chce tylko placze.Nie mam sily wstawac do niego co pol godziny w nocy, dlatego od miesiaca spi ze mna w lozku i dalej budzi sie czesto, czasem poskutkuje cycek, czasem nawet nie zje tylko sobie posmokta i spi, a czasami budzi sie i placz.Jest karmiony tylko cyckiem, nie chce butelki, gdy mu ja wsadzam on nie ssie tylko trzyma w buzi, mleko sie mu wylewa a on nie nie wypije i koniec!Pomozcie mi bo ja juz nie moge wogole nie spie w nocy, nie mam juz sily.
Obserwuj wątek
    • kawowaa Re: Pomozcie mi 13.08.08, 08:23
      a co ze snem w dzien? moze za duzo spi wieczorem i dlatego jest wyspany? Moze
      trzeba by było bardziej go zmeczyc zabawą w dzien.. czy zapalasz swiatło w nocy?
      jesli tak moze trzebaby było jedynie kupic taką małą lampke wsadzaną do
      kontaktu aby dziecka nie rozbudzac.. mniej bodzcow zew.
      • miodek87 Re: Pomozcie mi 13.08.08, 08:30
        Hej! w nocy mam zapaloną cały czas małą lampke żeby go widzieć jak się budzi,w dzień ma 2 drzemki pierwsza okolo 12 a druga okolo 15, staram sie wtedy wychodzic na spacer bo w wozku praktycznie zawsze usypia po chwili, ale roznie spi czasami dluzej czasami krocej, ale w nocy to naprawde, wczoraj dawałam mu cycka 12 razy w nocy odkąd zasnął o 22, obudzil sie odrazu o 23 i placz cycek podzialal, ale byly tez takie pobudki ze nie tylko placz i placz..
    • ewika0502 Re: Pomozcie mi 13.08.08, 08:31
      A od kiedy nie śpi? Może to już ząbki i jakiś żelik się przyda na dziąsełka.
    • hmurka Re: Pomozcie mi 13.08.08, 09:32
      Witam
      a może jest mu za ciepło? albo za zimno, albo ma mokro? może tez nie chce spac z
      mamą? Ja się przekonałam że maluchy bardzo wyczuwają nas, zwłaszcza mamy i nasze
      nastroje, myślę że musisz wyluzować, choć wiem że to jest trudne okrutnie, może
      trzeba wyprowadzic się z pokoju w którym śpi maluch? U nas było podobnie - odkąd
      przestałam małą karmić w nosy - przesypia całą, ale niestety jest ciut starsza -
      ma 8 miesięcy. A jak to nie poskutkuje to może trzeba iść do lekarza.
      życzę sił dużo i cierpliwości
    • rybalon1 Re: Pomozcie mi 13.08.08, 16:28
      wydaje mi się , że to zęby - możesz podać czopek Viburcol lub Panadol baby i
      zobaczysz jak podziała znaczy , że dziasła go bolą bo ząbkowanie sie zaczęło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka