glu-sia 13.10.08, 20:37 Czy mam kremować buźkę mojej 4,5 mies. córeczki? Dermatolog powiedział, że do roku najlepiej niczym nie smarować. Niemniej jest jesień, zbliża się zima i nie wiem, co robić? Poradzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola11mar Re: Krem dla niemowlaka 13.10.08, 21:14 ja na dwór mojej 2,5 miesięcznej córci smaruje kremem nivea na każdą pogodę. ale sama musisz zobaczyć czy nie uczuli jej Odpowiedz Link Zgłoś
muszka1980 Re: Krem dla niemowlaka 13.10.08, 21:56 ja też używam NIVEA BABY na każdą pogodę. Fajny oleisty, natłuszcza na długo i delikatnie pachnie. Tylko muszisz wypróbować czy córcia uczulenia nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
kasior82 Re: Krem dla niemowlaka 14.10.08, 14:19 ja smaruję Hipp do twarzy,delikatny miły zapach,fajna konsystencja.Polecam,ale jw,sprawdź ,czy nie uczula? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_lodz Re: Krem dla niemowlaka 14.10.08, 14:40 a my kremem Bambino, delikatnie pachnie i ładnie się wchłania Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka1313 Re: Krem dla niemowlaka 19.10.08, 17:38 Też polecam Hipp - jest znakomity! Odpowiedz Link Zgłoś
renia81m Re: Krem dla niemowlaka 18.10.08, 12:01 Ja równiez polecam zwykły krem Bambino Ostatnio zaczełam używać Linomagu z witaminami i jest świetny, nawet małe krosteczki na policzku posmarowane tym kremem szybko znikneły. Nie polecam ZIAJKI - Mała dostała krostek a policzki zaogniły się. Podobna opinię słyszałam od innych matek. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuskafilipa Re: Krem dla niemowlaka 19.10.08, 00:50 nie polecam oilatum soft. trzymiesieczny syn dostal uczulenia. Przekazałam krem tatusiowi, i on tez dostał uczulenia. Ja juz nie ryzykowałam, akrem trafił do kosza Odpowiedz Link Zgłoś
bestmarteczka Re: Krem dla niemowlaka 19.10.08, 13:36 Jestem tu nowa, ale czy próbowałyście kremu f-18 ?? Jest delikatny i świetnie się rozsmarowuje. Jest z robiony na wosku pszczelim i lanolinie. Łagodzi nawet zmiany alergiczne. My stosujemy i jesteśmy zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka8801 Re: Krem dla niemowlaka 19.10.08, 17:54 ja stosuję krem lub oliwkę bambino ,ale tylko po kąpieli może jak bedą mrozy to przed spacerem zastosuje,ale póki co nie widzę potrzeby. krem z linomagiem też jest fajny Odpowiedz Link Zgłoś
karbala Re: Krem dla niemowlaka 19.10.08, 21:24 generalnie niczym nie smaruje coreczki buzi ale w chlodniejsze dni stosuje muslele cold cream. slicznie pachnie i swietnie sie rozprowadza i wchlania. polecam! Odpowiedz Link Zgłoś