djdag Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 30.10.08, 18:50 proszę o ankietę na mejl gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
amelllia Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 30.10.08, 21:31 mkobus@interia.pl mój synek ma 7 miesięcy ale może się jeszcze nadam Odpowiedz Link Zgłoś
mirhan Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 30.10.08, 23:09 mir_han@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
landri83 Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 31.10.08, 09:49 Wysłałam ankiety Odpowiedz Link Zgłoś
monika1798 Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 31.10.08, 20:46 a.mioduszewski@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
2kati Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 31.10.08, 22:50 kaha.m@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ebony80 Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 01.11.08, 11:42 jestem mama prawie 5 miesiecznego bobasa jestesmy cycowi i chetnie pomozemy - pisz na maila gazetowego pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
landri83 Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 01.11.08, 13:36 Napisalam Odpowiedz Link Zgłoś
jofalk Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 01.11.08, 14:41 asiapodlawska@wp.pl - Zapraszam do obejrzenia strony www.bobasy.pl/czarunio,675472,fotka.html Zapraszam do obejrzenia strony www.bobasy.pl/huberciu,709208,fotka.html Odpowiedz Link Zgłoś
emma30 Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 01.11.08, 14:55 wyślij na gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
malpka2511 Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 01.11.08, 15:33 iwka.k@poczta.fm Synuś ma 4,5 miesiąca Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 13.11.08, 20:45 kluzk@interia.pl z chęcia wezmę udział w ankiecie. Obu synów karmiłam po 2 lata prawie, a teraz mam na cycu 2 miesięczna panne i mam nadzieje, że jej karmienie potrwa równie długo Odpowiedz Link Zgłoś
rossi82 Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 01.11.08, 18:17 Poproszę na maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuchna_symphonica Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 07.11.08, 16:34 laura_kas@o2.pl synek ma 9 tyg Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek123 Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 01.11.08, 18:27 Jestem mamą 4 miesiecznego maluszka, karmię piersią, chętnie pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
moniaz125 Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 02.11.08, 19:34 Jestem mamą 5-cio miesięcznej córeczki karmię mlekiem modyfikowanym Chętnie moge pomóc moniazdzisiu@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze77 Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 03.11.08, 00:53 Ja też chętnie pomogę Mój mail beatrycze77@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
klepska Re: jagandra@gazeta.pl 01.11.08, 21:09 shiseido3@wp.pl Mama 10 tygodniowej Hani Odpowiedz Link Zgłoś
greta78 Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 01.11.08, 19:17 poproszę na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia21_wr Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 01.11.08, 20:22 agnieszkasiwinska@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
klepska Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 01.11.08, 21:09 shiseido3@wp.pl Mama 10 tyg Hani Odpowiedz Link Zgłoś
landri83 Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 02.11.08, 10:21 Dziękuję za zgłoszenia - kolejne ankiety wysłane Odpowiedz Link Zgłoś
moniaz125 moniazdzisiu@onet.eu 02.11.08, 19:35 mam 5 cio miesieczna coreczke karmie sztucznie Odpowiedz Link Zgłoś
kma-ja Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 02.11.08, 21:03 Poproszę ankietkę - mam 4-miesięczną córcie, więc jeszcze mogę pomóc. k.mistewicz@hotmail.com pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oimogima Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 02.11.08, 22:29 i ja spróbuję wspomóc oimogima@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze77 Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 03.11.08, 00:54 Ja też chętnie pomogę Mój mail beatrycze77@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
landri83 Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 03.11.08, 08:22 Jak najbardziej aktualne! Ankiety wysłałam Odpowiedz Link Zgłoś
nahe Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 04.11.08, 20:48 nahe@wp.pl bardzo chetnie wypelnie ankiete Odpowiedz Link Zgłoś
landri83 Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 06.11.08, 09:50 Nadal aktualne! Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
agnia2 Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 06.11.08, 22:20 joagut@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
landri83 Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 07.11.08, 12:55 Watek wrocil na Niemowle Nadal szukam mam chetnych do wypelnienia ankiety - sposob karmienia dowolny. Juz mam duzo ciekawych odpowiedzi, ale potrzebuje jeszcze, takze zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
lenama_2008 wezme udzial w badaniu 07.11.08, 13:12 moj adres: lenama_2008@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 07.11.08, 19:43 ja nic nie dostalam Odpowiedz Link Zgłoś
landri83 Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 08.11.08, 09:23 moofka napisała: > ja nic nie dostalam Wyslalam jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
kata_leszczynska Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 07.11.08, 16:35 Jestem mamą 5 tygodniowego chłopca, karmie piersią i butelką, za zgodą pediatry. Chętnie pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
pianet Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 07.11.08, 17:43 Mam 3,5 latka i 7-tygodniowe malenstwo. Z pierwsza mialam ogromne problemy z karmieniem i po 3 miesiącach walki i dokarmiania poddałam się, i została tylko butla.Obecnie drugie dziecko karmię tylko butlą. Ponieważ na forum jestem dopiero od kilu tygodni, przy pierwszym nie wiedziałam nic o forum i nie miałam czasu (albo go nie potrafiłam znależć)nie wiedziałam o tzw.terrorze laktacyjnym. Problemem z karmieniem pierwszej oprócz złego odruchu ssania u niuni i ciągłego zasypiania przy cycku, tego ze byla wczeniakiem i nie przybierała na wdze, były moje nerwy, i za mocna chęć karmienia piersią (ale przez nikogo nie wpojona, tylko z przekonania). Teraz powiedzaiłam sobie - albo dasz rade i bedzie super, albo bedzie butelka i tez bedzie super.No i udało się. Ankietę chętnie wypełnię: pianet@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
curry1 Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 07.11.08, 19:31 poproszę na adres curry@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ag_maja Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 08.11.08, 08:44 witaj, mam cyckowego 3-miesięczniaka, chętnie wypełnię ankietę mail gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
zosia9 Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 08.11.08, 12:49 Napisz na gazetowy. Jestem mamą 8 tygodniowego dziecka. Karmie mieszanie. I uważam że terror istnieje i nie dotyczy tylko piersi czy butelki, ale jest częścią kultury, braku tolerancji, itd. tak więc głębszy problem socjologiczny. Ja przez terror laktacyjny pewnie zaliczyłabym depresje poporodową i nie byłabym jedyna. Całe szczęscie trafiłam na neonatolog która uważa że zmuszanie do karminia piersia powoduje że więcej kobiet nie karmi, wpedza się tylko w stres i poczucie winy co laktacji nie sluży. Odpowiedz Link Zgłoś
landri83 Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 09.11.08, 18:15 > Napisz na gazetowy. > Jestem mamą 8 tygodniowego dziecka. Karmie mieszanie. I uważam że > terror istnieje i nie dotyczy tylko piersi czy butelki, ale jest > częścią kultury, braku tolerancji, itd. tak więc głębszy problem > socjologiczny. Ja przez terror laktacyjny pewnie zaliczyłabym > depresje poporodową i nie byłabym jedyna. Całe szczęscie trafiłam na > neonatolog która uważa że zmuszanie do karminia piersia powoduje że > więcej kobiet nie karmi, wpedza się tylko w stres i poczucie winy co > laktacji nie sluży. Ankieta wyslana Bede wdzieczna za opisanie w niej tej sytuacji. I wspolczuje! Odpowiedz Link Zgłoś
k.detka Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 09.11.08, 12:32 Witam, chętnie wezmę udział w ankiecie. Jestem mamą 3,5 miesięcznego synka i karmię go od 2 tygodni tylko butelką. Przeżyłam koszmar związany z naciskiem na karmienie piersią. Mój synek od początku był przystawiany do piersi, dosłownie spał cały czas przy piersi. Gdy wyszłam ze szpitala cały czas płakał, nawet pierś nie była go w stanie uspokoić, pojechałam do mojego pediatry i okazało się, że moje dziecko nie przybiera na wadze tydzień po wyjściu ze szpitala. Diagnoza- mało pokarmu, trzeba dokarmiać. wypróbowałam wszystkie sposoby żeby pobudzić laktację i nic, cały czas było mało pokarmu. Ile się wtedy nasłuchałam od innych kobiet, że dokarmiam. Dobrze, że w tych trudnych chwilach wspierał mnie mój partner i lekarka. Niestey nacisk na karmienie piersią jest tak duży, że nie każdy wytrzymuje to, a niestety stres powoduje problemy z laktacją. Przed urodzeniem dziecka też nie wyobrażałam sobie żeby karmić butelką, bardzo chciałam piersią. Ankiete proszę wysłąć na adres gazety. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dragica Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 09.11.08, 18:38 I ja prosze-dragica@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sylwcia77 Re: Praca dyplomowa o karmieniu - badania - zapra 09.11.08, 19:50 Ja też deklaruje chęc współpracy - sylwcia77@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś