kaskakarolina Re: brzydko ubrany niemowlak 12.01.09, 19:28 O bosze.to moje dziecko tesz nie nadanża za modom bo ubieram je w ciuchy po starszaku a ten ma już 10 lat. Juz czuję się winna bo w dorosłym życiu bedzie miał kompleks niższości z powodu tych ciuchów. Kobieto wejdź do szpitala i zobacz jakie tam ludzie mają problemy a nie wymyślaj sobie ................ Odpowiedz Link Zgłoś
wikiiga Re: brzydko ubrany niemowlak 12.01.09, 19:48 Żal mi ciebie modnamamo!sukienka kupiona w Zarze a na metce made in china takie markowe?My kupujemy podobne w normalnym sklepie dziecięcym no nie kochane kobietki? Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta_1983 Re: brzydko ubrany niemowlak 12.01.09, 20:13 No tak zazdrościmy, phihi, matki polki co Ty myślisz, że jak nie idziemy do markowego sklepu po jakże niezastąpione markowe ciuchy to co?? Nie dbamy o siebie?? Albo jak nie idziemy do solarium po raka skóry na przykład to takie nie dzisiejsze?? Zastanów się Kobieto. Mnie też stać, tylko cóż.. niemowlętom wystarcza dobra bawełna (a mało tego, jest dla nich po prostu zdrowa), a jak dziecko starsze to i bez markowych można je w całkiem fajne ciuszki ubrać. A marka.. myślisz, że Twojemu dziecku na niej zależy?? Phihi Matki Polki łączmy się buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mamainki Re: brzydko ubrany niemowlak 12.01.09, 20:04 Ło matko, to mądrosc zyciowa przez ciebie przemawia.Uwiez mi takiemu dziecku jest obojetne ,czy wyglada jak ksiezniczka ,czy pastuch.A moze w czasie w którym Ty biegasz po fryzjerach owa rozmemłana matka z wielką miłoscia tuli kruszynkę,szepcząc jej ,patrzac prosto w oczy.Jak myslisz czyje dzieciatko jest w danej chwili szczesliwsze.Zenada normalnie.Jak smiesz oceniac kogos tylko dlatego ze jest gorzej ubrany.Biedny nie znaczy gorszy.Pamietaj zycie bywa przewrotne i jutro ktos moze tak napisac o tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
beattka24 Re: brzydko ubrany niemowlak 12.01.09, 20:05 Sorry ale ten wontek to chyba jakis żart ta kobieta to sobie jaja robi no bo chyba nie poważnie to napisała Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: brzydko ubrany niemowlak 12.01.09, 20:11 pustoglowy troll z brakami w ort. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka28035 Re: brzydko ubrany niemowlak 12.01.09, 20:18 czytam sobie ten wątek od samego początku i powiem szczerze że szkoda mi tej Twojej cUrci...nie każdy patrzy na to jak się ubiera dziecko. ważne że jest czyste i zadbanea Ty faktycznie kup sobie słownik taki za 200zł to może lepiej Ci ortografia wejdzie do głowy.POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
zoska7373 a jak pójdzie do przedszkola " curcia" 12.01.09, 20:15 to na pewno też bez solarium jej mama nie wypusci .Chyba to jednak nie żart , doceniam dobre serduszko modnej mamy co zamiast niepasujące ciszki wyrzucić oddała nie top trendy dzieciaczkowi . Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta_1983 Re: a jak pójdzie do przedszkola " curcia" 12.01.09, 20:22 jakiego przedszkola?? a kiedy znajdzie na nie czas?? a strojenie, fryzurka, solarium, pewnie jeszcze kilka typu wykwintne posiłki i takie różne pozdrawiam nawet jeśli to prowokacja to zdaje się niewiele trzeba, żeby mnie wciągnąć w takową Odpowiedz Link Zgłoś
annubis74 Re: brzydko ubrany niemowlak 12.01.09, 20:20 oj dobre dobre)) może podziel się z koleżanką modnymi ciuszkami a ona może zrewanżuje ci się słownikiem ortograficznym w prezencie Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin80 Re: brzydko ubrany niemowlak 12.01.09, 21:05 Głupia prowokacja albo żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
ik_ecc Re: brzydko ubrany niemowlak 12.01.09, 21:42 ALe sie obsmialam... Super, poprawilas mi humor. Odpowiedz Link Zgłoś
mamavinca Puknij sie w glowe! 12.01.09, 21:56 Kobieto puknij sie w glowe i idz do szkoly to moze zmadrzejesz!!!!! Rece opadaja jak sie czyta takie glupoty!Ciekawe za co te markowe ciuszki kupujesz bo chyba z takim intelektem to musisz miec mega dobra posade... Odpowiedz Link Zgłoś
mbw78 [...] 12.01.09, 22:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
modnamama_3 Re: brzydko ubrany niemowlak 12.01.09, 22:34 szkoda mi was kobiety. Jestescie takie zajadle w tych swoich komentarzach. I tyle w was zazdrosci. Na szczescie ja taka nie jestem . Odpowiedz Link Zgłoś
alpe Re: brzydko ubrany niemowlak 12.01.09, 22:42 Mam nadzieję,że bawisz się tak samo dobrze jak ja czytając Twoje posty Masz naprawde fajne poczucie humoru,szczerze nie zgryżliwie ps czekam na kolejny gorący temacik pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
shira_2006 Rada 13.01.09, 09:51 Kobieto jeśli kilkadziesiąt matek(nie koniecznie matek polek) mówi Ci ze coś nie tak z Twoim myśleniem to może warto się zastanowić co? Odpowiedz Link Zgłoś
the_ivy Re: Rada 14.01.09, 13:48 Ta pani się NIE ZASTANAWIA i w tym właśnie jest problem. Ivy Odpowiedz Link Zgłoś
mamamaii2003 gratuluje!!!!!!!!!!! 21.01.09, 11:17 gratuluje pomysłu!brawo!w końcu coś sie tu dzieje!pierwszy raz odkąd czytam forum tak się uśmiałampo tych wszystkich komentarzach widać że matki polki są wśród nas i mocno przeżywają wszystko...kobiety zbastujcie troche-są ludzie i ludzie...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mbw78 [...] 13.01.09, 10:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anel22 Re: brzydko ubrany niemowlak 19.01.09, 11:05 Ludzie są szczerzy ....a ty moja droga mogłaś pomyśleć zanim wystawisz takiego durnego posta..Twoja dzidzia jest modna ? to fajnie ale nie wtrancaj sie i nie próbuj ingerować w kogoś innego życie bo może sobie tego nie życzyć....co tu nie rozumiesz ,dziwisz sie że sie pogniewała? Nie wszyscy mają pieniądze i nie wszyscy wartość pieniądza stawiają na pierwszym miejscu...jak ty MODNISIO Odpowiedz Link Zgłoś
wikiiga Re: brzydko ubrany niemowlak 19.01.09, 21:48 Zastanawiam się czy to żart czy prawda?Modnamama to pusta debilka z całym szacunkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
meli-mama Re: brzydko ubrany niemowlak 30.01.09, 10:43 Modnamamo zazdroszcze ci jedynie tego, ze masz czas, zeby chodzic na fitness i solarium. Chyba masz pomoc do opieki nad dzieckiem. Ja przez pierwsze trzy miesiace nie mialam chwili wolnej na to, zeby sie wyspac i zjesc porzadny posilek, nie mowiac juz o dlugiej kapieli a co dopiero o fryzjerze. Po cc bylam tak obolala i oszolomiona, ze przez dwa dni chyba nie umylam zebow (!!!), a mala byla przy cycu na okraglo - chyba przez dobry tydzien wogole nie chowalam cyca! Gdyby ktos wtedy odwiedzil mnie i powiedzial, ze fryzjer az sie prosi - chyba bym zabila. Na prawde minelo sporo czasu zanim sie ogarnelam i doszlam do siebie, a moja corka nie jest idealem jesli chodzi o czas spania, wiec przewaznie moge tylko wziac szybki prysznic. Nie mam czasu na malowanie paznokci, ukladanie wlosow i maseczki. Zamiast tego chodze na dlugie spacery na swiezym powietrzu - to lepsze dla cery niz solarium. Gotuje dla calej rodziny zdrowe posilki, a jak mam chwile to ucze sie do egzaminow, czytam ksiazki, czasem tez poradniki o tematyce dzieciecej - to lepsza inwestycja w siebie i moje dziecko. Powoli chudne, i wygladam bardzo naturalnie. Moja coreczka ma czesc nowych, slicznych, rozowych ubranek, ale tez sporo po SYNKU mojej siostry (przewaznie niebieskie) i nikt sie tym nie przejmuje - wole zaoszczedzic na fajne wakacje niz kupowac drogie rzeczy w tym okresie, kiedy tak szybko rosnie. Pozdrawiam wszystkie matki polki Odpowiedz Link Zgłoś
1beata31 Re: brzydko ubrany niemowlak 20.01.09, 07:37 Witaj ! Na początek to wyluzuj z ubraniem dzieciaków piszesz o rzeczach na które tak naprawdę mało kto zwraca uwagę i nikogo nie interesuja . W tym wieku dzieciaki mają mieć ciepło i czysto reszta naprawdę nie ma znaczenia. Sama ubierz małą w wyciorany dresik naprawde to ona na tym zyska bo dzieciaki uwielbiaja takie brzydactwa a ty nabierzesz dystansu do całej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
weviorka Re: brzydko ubrany niemowlak 30.01.09, 20:48 Wiesz co dziewczyno, niejaka modnamama_3 , jak bym Cie w dupę kopnęła to by Ci te Twoje durne teksty bokiem wyszły. Współczuje Twojej córce i Twojemu mężowi że takiego pustaka mają w domu. I zamilknij już bo sie niedobrze robi . . . Odpowiedz Link Zgłoś
dawida27 Re: brzydko ubrany niemowlak 12.01.09, 22:48 pachnie mi to trollem, i smiech mnie ogarnal, jak czytalam te brednie, ale jesli faktycznie piszesz prawde, to tylko sie smiac z takiej durnej, pustej baby. Mnie tez stac na bardzo dobre ciuchy, ale w zyciu bym nie pomyslala o chwaleniu sie tym na forum i o dziekcu kolezanki, ze jest brzydko ubrane. Powinno raczej cieszyc sie, ze dziecko jest zdrowe, a nie jakie ma na sobie ubranie. Co za twoimi przemyslaniami stoi? Jakies kompleksy, nie wiem. Mam gleboka nadzieje, ze to tylko jakis durny troll za tym siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
angelaxyz84 [...] 12.01.09, 23:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mila_kamila Re: brzydko ubrany niemowlak 12.01.09, 23:31 To musi byc mega sciema bo nie moge w to uwierzyc zeby jakas mama mogla byc taka pusta i wypisywac takie pierdoly o niemarkowych ciuszkach. Kazda mama daje swojemu dziecku w zaleznosci od zasobnosci portfela wszystko co najlepsze a Ty kobiecino jesli jestes szczera w swoich wypowiedziach to swoja ksiezniczke wychowasz na mega snoba. Tylko pamietaj ze fortuna kolem sie toczy i jak zabraknie Ci kasy na solarium i kosmetyczke to wyjdzie z Ciebie prawdziwa "gwiazda". He he he smieszy mnie jeszcze ze napisalas ze gdybys miala mniej kasy to i tak dbalabys o siebie a corce najwyzej kupilabys niemarkowe ciuszki! Kazdy ustala swoje piorytety - Twoje oceniam na mniej niz zero! Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: brzydko ubrany niemowlak 12.01.09, 23:42 no ale o co ci konkretnie chodzi? ze ciuchy byly takie zwyklea nie te z wyzszej polki, markowe? nie przyszlo Ci do glowy, ze kolezanki nie stac na takie rzeczy? moze i zadbana jestes, ale co z tego, ze glupia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuchna_symphonica Re: to ty masz nam czego zazdrościć 12.01.09, 23:49 Bo my nie patrzymy czy dziecko jest brudne czy czyste czy pełzające czy chodzące jak miss świata tylko kochamy je nawet obsmarowane masłem i wypierzone mąką. Ty bys zapewne na taki widok córci uciekła albo dała niani do umycia. A my byśmy się tylko cieszyły z pomysłowości i fantazji maluszka. Ty dziecko traktujesz jak dodatek do siebie. A my jako dopełnienie siebie. Wcale ci nie zazdroszczę bo czym jest jedna bogata snobka wg fali przeciętnych ludzi... no właśnie bogata snobką Odpowiedz Link Zgłoś
mamavinca Re: to ty masz nam czego zazdrościć 13.01.09, 11:36 modnamamo masz satysfakcje? Dziwi cie tyle komentarzy do tematu? A mnie by dziwil ich brak bo oznaczalby ze ludzie akceptuja i nie reaguja na tak ogromna glupote ludzka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angelsik Re: to ty masz nam czego zazdrościć 13.01.09, 16:00 Czytając cos takiego tylko jedno nasunęło mi sie na mysl, i to nieładnego" ja pierd****"..... Kochana mamusiu, daj swojej "cureczce" dużo miłosci, ciepła, dziecinstwa jakie mają inneg dzieci( nawet te gorzej ubrane)...a nie wychowuj na swoją podobiznę........ Ja równiez lubie jak moj synek jest dobrze ubrany, czesto kupuje mu markowe ubranka, ale nie po to by się z nimi obnosnc, tylko zeby zainwestowac i zyskac na jakosci( licze w przyszłosci jeszcze na dwójkę dzieci, wiec sie na pewno przydadzą).Ale nigdy nie potępiam matek, które nie potrafią lub nie mają za co ubrac swoje pocieszki. Kochana, zresztą, takie marki jak Zara, nike, umbro, next, czy nawet dior pojawiają sie masowo w lumpeksach.Wiem bo sama kupuje. A najwazniejsze to zeby dziecko było zdrowe i czyste.( nie mowię tu o brudzie typu usmarowało sie mąką, czy piachem, błotem.)Razi mnie brud zbierany miesiącami..a znam takie przypadki.A ciuchy rzecz nabyta, przez nie dziecko nie bedzie szczesliwsze, na pewno nie takie małe. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: brzydko ubrany niemowlak 12.01.09, 23:54 Chyba kupie jej cureczce jakis > ładny markowy ciuszek, na pewno sie ucieszy ze brdzie miala ubranko > wyjsciowe dla dziecka. Lepiej kup sobie- słownik ortograficzny. Żeby się Twoja cÓrcia nie musiała wstydzić matki-prościucha Odpowiedz Link Zgłoś
dosienka1980 Re: brzydko ubrany niemowlak 13.01.09, 01:16 Ja proponuję zamiast wydawania kasy na solarium i markowe ciuchy, zainwestowac w edukację, bo córka piszę się przez "ó", a nie "u". Odpowiedz Link Zgłoś
aga-wiewiora Re: brzydko ubrany niemowlak 13.01.09, 02:31 Jesli to wszystko prawda moze nalezy zastanowic sie czy Twoja kolezanka nie ma depresji poporodowej. Moze ona rzeczywiscie potrzebuje pomocy specjalisty i wsparcia.Moze jest jej wszystko jedno jak wyglada, przytlacza ja opieka nad dzieckiem i dochadza problemy finansowe.W tej sytuacji nie ma co sie dziwic , ze nie skacze z radosci na widok nowej kiecki.Nic nie piszesz czy mala byla zadbana, tylko wspominasz jak sie prezentowala w Twoich oczach.Mierzysz wszystkich swoja miarka.Nie kazdemu karnecik na solarium czy fitnes lub nowa markowa bluzeczka sprawi radosc.Moze porozmawiaj z nia szczerze.To Twoja sprawa jak wychowujesz swoja ksiezniczke i jaki dajesz jej przyklad , ale zastanow sie czy w przyszlosci nie zemsci sie to na Tobie.Normalnie to kult pieniadza i markowych rzeczy.Moze sie okazac , ze zostaniesz taka tzw dojna krowa - studnia bez dna , a jak przyjda gorsze czasy to Twoja ksiezniczka przezyje brutalne zderzenie z szara rzeczywistoscia.Troche sie rozpisalam , ale tak naprawde nie chce mi sie wierzy , ze Twoj post to prawda.Nie chodzi tu o opisana przez Ciebie sytuacje, bo wierze , ze tak mogloby byc ale o Twoj stosunek do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
mamka.n Re: brzydko ubrany niemowlak 13.01.09, 06:06 Musisz byc okropna plociucha!!!! Zeby tak kolezanke obmawiac i to na forum gdzie caly swiat to czyta..! Mieszkam w dalekiej a-li.. gdzie w dupe za przeproszeniem goraca..(41stopni) klima oczywiscie chodzi i po domu chodze w spodenkach i podkoszulku..bez makijazu, aaa i nie mam umytych i wymodelowanych dzis wlosow..haha malenstwo w papmpersie i podkoszulce rowniez!!i teraz taka zolza jak Ty mialaby przyjsc zeby dupsko mi obrobic ze nie jestesmy jakos zaje..scie ubrane to dzieki!! Zgadzam sie z poprzednikami.. szokiem to jestes Ty!! Od solarium to jestes zapewne juz zolta i wygladasz 20 lat starzej!!! hahaha Czy wogole wiesz ze solarium szkodzi?? A te tipsy i ortografie to wogole pozostawiam bez komentarza ! Odpowiedz Link Zgłoś
sloooneczko Re: brzydko ubrany niemowlak 13.01.09, 08:14 z tą ortografią to nie tak dobrze ogólnie, nie tylko u modnejmamy jak dla mnie wątek założyła nie dziewczyna, a facet, biorąc pod uwagę po jakiej prostej lini jedzie- modne ciuszki, solarium... i pewnie ma niezły ubaw, jak czyta Wasze rozgorączkowane odpowiedzi no cóż, ludzie mają różne poczucie humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: brzydko ubrany niemowlak 13.01.09, 08:20 czytam i obsmiewam sie ja norka nie z modnejmamy a z was drogie niuńki ktos pokazal wam lusterko a wy sie zapluwacie jadem jak szerbate zmije przeciez jej post to jest dokladnie styl tego forum i jego problemy te same niki jeszcze niedawno licytowaly sie w takim watki ktore brandsy lepsze forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=87633877&wv.x=2&a=87635966 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=87633877&wv.x=2&a=88427944 czy w takim forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=81763202&wv.x=2&a=81763202 takie same glupie i takie same plytkie tyle ze calkiem serio a dyskusja wrze ze ho ho i jedna madrzejsza od drugiej a modnamama zartuje i to widac na pierwszy rzut oka zreszta prowokacja jak widac szalenie udana Odpowiedz Link Zgłoś
modnamama_3 Re: brzydko ubrany niemowlak 13.01.09, 09:40 no to zescie sie kobiety nakrecily hahaha. Fakt, jak wiele z Was zauwazylo, post byl prowokacja. Mial cos udowodnic i tylko jedna moofka trafnie skomentowala. Gratuluje. Ale nie mi oceniac o trafnosci Waszych spostrzezen prawie co drugi post do tego tematu mowil: to troll ale jak wiele z Was lało wode na mlyn hehehe. Wlasnie , chodzi o to , ze jest wiele tak bzdurnych postow na tym forum i to one wlasnie ciesza sie najwiekszym powodzeniem, najwiecej odpowiedzi jest na wlasnie tak durne tematy jak ten , ktory wymyslilam. Wazne tematy nie ciesza sie takim powodzeniem. Sorki , jak ktos sie poczul urazony tym co napisalam. Wierzcie mi, (badz nie, jak kto woli) ale nie naleze do tych kobiet dla ktorych licza sie tak plytkie i przyziemne sprawy jak ubrane w markowe rzeczy dziecko, bo swojego tak nie ubieram, bo nie to dla mnie sie liczy jak ubrany tylko czy jest szczesliwe. Nie chce sie tu rozpisywac o wartosciach jakie cenie w zyciu , bo to nie o to tu chodzi. Ostatnio dyskutowalam z kolega na temat udzielania sie na forum. Kolega dziwil mi sie, ze czytam i czesto korzystam z rad tu udzielanych (chociaz sama do tej pory nie pisalam ) bo wg niego (podkreslam to jego zdanie nie moje) "na forum siedza baby, ktore sie nudza i pisza o pie...ch". To on mi zapodal pomysl napisania glupio-prowokujacego posta i powiedzial " zobaczysz jaki bedzie odzew" nie mylil sie. Ale mimo to, ze faktycznie cos tam udowodnil mi a ja piszac taki temat faktycznie sie przekonalam , ze duzym powodzeniem ciesza sie tak glupie sprawy to i tak bede korzystac z tego forum i rad udzielanych przez doswiadczone mamy, ktore serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
modnamama_3 Re: brzydko ubrany niemowlak 13.01.09, 10:01 prawda, ze zalosne, zwlaszcza, ze tak aktywnie sie udzielalas na temat tego posta Odpowiedz Link Zgłoś
maleninki Re: brzydko ubrany niemowlak 13.01.09, 11:10 kochana-to było o Tobie... Odpowiedz Link Zgłoś
aleosochozi Re: brzydko ubrany niemowlak 13.01.09, 11:02 Czekałam kiedy odkryjesz karty i o co w tym chodzi. Nastepnym razem, modnamamo, napisz taką prowokacje jakoś sprawniej, żebym i ja się mogła wkręcić. Bo słabiutkie to było, szczególnie o tym fryzjerze i paznokciach. Użyłaś fatalnie prymitywnego schematu (solarium, fryzjer, paznokcie, oraz wyciągnięty dres), następnym razem subtelniej proszę. Był tu ostatnio post na temat bicia dzieci, też prowokacja, napisana w ramach badań do pracy magisterskiej, to przynajmniej uwierzyłam. A po co Ty to napisałaś - to mnie zastanawia. Bo kolega powiedział...? Taaa... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: brzydko ubrany niemowlak 13.01.09, 11:06 aleoso daj linka do tego bicia Odpowiedz Link Zgłoś
modnamama_3 Re: brzydko ubrany niemowlak 13.01.09, 11:08 ale sama widzisz jaki ta "niesprawna" prowokacja wywolala efekt. Wlasnie o to chodzi, ze byle jaki temat, nawet najbardziej durny potrafi wywolac taka reakcje. Nie dziwilabym sie, gdybym prowokacyjnie poruszyla jakis powazny temat ( jak ten o biciu dzieci o ktorym wspominasz)i bylby taki odzew ale na takie cos??????!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aga-wiewiora Re: brzydko ubrany niemowlak 13.01.09, 11:39 Moze i dla Ciebie osobiscie nie licza sie markowe ciuchy ale za to rozrywka na niskim poziomie jak najbardziej.Wlasnie przez takie osoby jak Ty jest wiele jak to okreslilas bzdurnych postow.Jak dla mnie to dobrze swiadczy , ze tak wiele osob skrytykowalo Twoja bohaterke.Mnie to nie dziwi, ze na powazne sprawy tak duzo osob nie odpisuje bo zwyczajnie nie wszyscy maja wiedze w danym temacie.I cale szczescie bo lepiej nie pisac nic niz glupio radzic.Pozwole sie tez nie zgodzic ze zdaniem kolegi. To , ze jego nie kreca tematy zwiazane z dziecmi , nie znaczy , ze baby nudza sie i pisza tu pierdoly.Niech zajmie sie swoimi sprawami a nam da spokoj bo wielu osobom to forum pomoglo. Odpowiedz Link Zgłoś
maleninki zgadzam sie z aga wiewiora 13.01.09, 12:11 to, ze malostkowy post modnejmamy zostal jednoglosnie zlinczowany, swiadczy o tym, ze brzydzimy sie jednak obmowa i intelektualnym gnojem.. jak dla mnie, to jest budujace Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: zgadzam sie z aga wiewiora 13.01.09, 12:15 taaaaaa, bo tu same intelektualne marcepany siedza po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
maleninki Re: zgadzam sie z aga wiewiora 13.01.09, 12:21 nie przesadzaj moofka, moze nie marcepany, ale tak zle jak to przedstawila modnamama jeszcze nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: zgadzam sie z aga wiewiora 13.01.09, 12:24 no sadzac po odpowiedziach najlepiej nie jest co do obmowy - widzialam tu niedawno sporo watkow a to sasiadka zla, bo dziecka nie myje, a to ktos tam iny niedobry bo zywi zle i wszystkie inne potakuja - 'zla mama, gupia, niedobra' po to forum jest, zeby sobie gadac o ludziach o sobie o innych jak dla mnie to bylo lusterko tego forum - i dlatego tyle wzburzenia wywolalo Odpowiedz Link Zgłoś
maleninki Re: zgadzam sie z aga wiewiora 13.01.09, 12:39 kto potakuje, ten potakuje-masz racje, pisalam w ktorys z tych watkow, o mysle o publicznym opisywaniu znajomych czy sasiadow. powtarzac sie nie bede.owszem prowokacja udana, ale pytanie, co to da? bo dla mnie pisanie takich postow nawet w celu prowokacji troche takie zalosne jest. odpowiadanie na nie rowniez. niestety nic nie poradze, ze obmowa i ploty tak mnie bulwersuja. ok to bylo by chyba wszystko juz z mojej strony w tym watku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mila_kamila Prowokacjom ostre NIE!!! 13.01.09, 16:22 Droga modnamamo3... jak widze niezle sie bawilas kosztem oburzonych mam. Musze przyznac ze widze dwie strony tej calej sytuacji. Ciesze sie ze wszystkie z nas nie cierpia snobek za jaka niby sie podszywalas. Nie wazne czy mamy w szafach markowe ciuchy czy nie kochamy nasze dzieci. Odpisalam na ten post bo przypomnial mi czasy szkoly sredniej kiedy to chlopcy z mojej klasy nabijali sie z chlopaka ktory mial niefirmowe buty. Nie mogl byc w paczce. ja tez nie nalezalam do wystrzealowych paczek bo nie mialam na tylku spodni za 300 zl ale nie o mnie mowa. Ten chlopak (a mielismy ich w klasie tylko 6ciu) cale wakacje pracowal ciezko i poza tym ze kase oddal mamie ktora mogla zalatac dziury w domowym budzecie... uzbieral sobie kasiorke na nowe buty z adidasa. Wyobrazcie sobie jaka mial mine kiedy na rozpoczecie roku szkolnego przyszedl w nowych adasiach. Pekal z radosci ze w koncu chlopcy go zaakceptuja. I wiesz co? Powiedzieli mu ze co z tego ze ma firmowe buty skoro nosi szmaty na dup... (bo oni nosili levisy i mustangi). Do dzis pamietam jak bardzo ruszyl mnie ten obrazek z rozpoczecia roku szkolnego i mine tego chlopaka. Co z tego ze byl o wiele bardziej wartosciowy w moich oczach kiedy takie gnojki potrafily go po prostu zniszcyc psychicznie. Po latach dopiero wyszlo ze czesc z tych chlopakow podkradala ciuchy starszym pracujacym braciom. Parodia. Wracajac do Ciebie modnamomo3 moze jestes a moze nie jedna z osob ktore cenia sobie metki ale na pewno lubisz sie bawic cudzym kosztem. To jest forum dla mam ktore poszukuja odpowiedzi, konsultacji, chca moze pogadac z innymi mamami bo nie maja na codzien kontaktu z dzieciatymi kolezankami a Ty sobie z nas wszystkich zadrwilas. Uwierz mi ze nawet jesli pojawi sie nowy post na jakis powazy temat a Ty bedziesz jego autorka wiele z nas zapamietalo poziom jaki reprezentujesz i po prostu Ci nie odpowie. Bedziesz sie mogla radzic swojego przemadrzalego kolegi w kwestiach zabkowania czy jakiechkolwiek innych... musi byc niesamowita skarbnica wiedzy skoro dalas sie jak marionetka wykorzystac i za jego namowa zabawilas sie z mamuskami! Odpowiedz Link Zgłoś
mila_kamila Re: Prowokacjom ostre NIE!!! 13.01.09, 16:33 sorki za pozjadane litery Dziewczyny ale sie spieszylam bo moj Niuniek wlasnie sie obudzil Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Prowokacjom ostre NIE!!! 14.01.09, 15:50 Odpisalam na ten post bo przypomni > al mi czasy szkoly sredniej kiedy to chlopcy z mojej klasy nabijali sie z chlop > aka ktory mial niefirmowe buty. To mi przypomniało liceum mojego kuzyna- prowadzone przez siostry zakonne, och, ach itd. I w tymże liceum do mojego kuzyna podeszła jakaś laska z zupełnie innej klasy i powiedziała, że jest wieśniakiem, bo ma niemarkowe buty... Czyli- tacy ludzie, niestety, istnieją Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
beatkalk Re: Prowokacjom ostre NIE!!! 18.01.09, 23:20 Zgadzm sie!!! alez teraz to tez wcale nie musimy ci wierzyc moze teraz chcialas sie nam podlizac , wybielic i wymyslilas ze to powokacja. Jak ktos oszuka nadal bedzie to robil. Moze jestes ta wlasnie modna zarozumilam mama. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja0000 to prawda 20.01.09, 13:35 > Wlasnie , chodzi o to , ze jest wiele tak bzdurnych postow na tym > forum i to one wlasnie ciesza sie najwiekszym powodzeniem, najwiecej > odpowiedzi jest na wlasnie tak durne tematy jak ten , ktory > wymyslilam. Wazne tematy nie ciesza sie takim powodzeniem. wszystko prawda,wystarczy spojrzeć na ilość odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
maleninki Re: brzydko ubrany niemowlak 13.01.09, 12:19 moofko, mi chodzi o obmowe kolezanki na forum.. nic nie mam przeciw firmowym ubraniom, jesli kogos na nie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
remedioslive Re: brzydko ubrany niemowlak 13.01.09, 10:24 no cóż myślę że to podpucha, takie bzdety, a idźe się dziewczyno zajmij swoim dzieckiem... Odpowiedz Link Zgłoś
mamulinka2 [...] 13.01.09, 10:54 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
modnamama_3 Re: brzydko ubrany niemowlak 13.01.09, 11:04 co niektore mamy nawet nie przeczytaly sprostowania tak sa zacietrzewione i oburzone hahaha. a mbw78 tryska jadem na prawo i lewo Odpowiedz Link Zgłoś
nemezis26 nudzić się musisz stara nieziemsko... 13.01.09, 11:10 że też Ci się chciało, ja niby teraz też marnuję na Twój durny pomysł kilka sekund, ale żeby się aż tak rozfabularyzować jak Ty to musiałabym na głowę upaść. No dobrze, toś nam udowodniła, że się wkręcamy w durne posty, i co? jesteś o ten fakt mądrzejsza? jednym słowem po co to wszystko? znajomych nie masz, żeby pogadać? rodzina Cię odrzuciła? co co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
modnamama_3 Re: nudzić się musisz stara nieziemsko... 13.01.09, 11:26 a Ty rodziny nie masz? znajomi Cie odrzucili? chyba nie masz co robic tylko czytasz takie bzdurne posty Odpowiedz Link Zgłoś
faq cmok modnamamo :) 13.01.09, 11:30 hipokryzja przeszla sama siebie. gratuluje udanego zagajenia Odpowiedz Link Zgłoś
atucapijo Madonna, ale post!!! 13.01.09, 12:26 oprocz tego ze sie usmialam, to az mi sie niewyspane oczy otworzyly, jak widze ze modnamama jeszcze dyskutuje!!! pamietacie film "tygrysy Europy" - czyzby z tego samego stada??? moje dziecko ma cala mase ciuchow Benettona, Petit Bateau, Chicco i uwazam ze nie sa takie dobre - sztywne, zwlaszcza spodnie, bluzy maja kaptury = niewygodne, jedyny fajny to polarkowy pajac Petit B - ale jakbym miala zaplacic za pajaca 60 euro, to by mi reka uschla... a sweterek Benettona upralam w mydle, w reku, wg zalecen, i zaczal smierdziec jak stara owca nie zebym kiedys wachala, ale capi rowno, czy to znak ze z prawdziwej welny? mam nadzieje ze jak wyschnie to bedzie lepiej, jak nie to go wywale ( i 25 euro poszlo sie blogoslawic) wszystkie te szmaty dostalismy od znajomych i rodziny, ja sama kupuje ciuchy praktyczne, marka obojetna, CHETNIE TEZ NA WYPRZEDAZACH, oby sie rozpinaly cale i nie mialy guzikow z tylu, bo niewygodne. a roznice w kasie przeznacze na ksiazeczki i zabawki Duplo (zadne BArbie i tego typu oglupiacze), najpierw "zabawy fundamentalne", bo na wloskim rynku nie znalazlam nic do stymulowania dziecka. uwazam ze to sie bardziej przyda niz markowe szmaty. uwaga nie na temat - tu ciuszki mozna kupic duzo taniej nzi w Polsce, az dziwne. czy cena 15 zl za body to norma??? Ja sama - o zgrozo !!! - chodze w dresach, moze to modnej mamie poprawi humor, ze sa MARKOWE.skarpetki tez mam dzis markowe, mam pisac az do majtek? Boze,jak ja sie ciesze ze mnie nikt taki nie odwiedzi.... ale ja jestem wyspa na morzu modnych mam, wystarczy zobaczyc wozki i kolderki w tychze. Tu we Wloszech nawet sie sika w pieluchy Benettona, a takie z tetry, jak ja mam z Polski po pare zlotych, w Chicco kosztuje 100 euro ( 2 pary majtek z ceraty i 10 pieluch). chyba pojde manicure zrobic, zanim sie wezme za mycie podlogi ,hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś