e.bru 28.03.09, 00:57 Jakie chusty sprawdzają się najlepiej? Wiem że są miękkie i twarde - generalizując. Jakie macie doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciociacesia zalezy jak lezy :) 28.03.09, 06:51 ogólnie im miekciej tym lepiej zwłaszcza przy małym dziecku - przy wiekszym (rok np) lepiej sprawdzaja sie roznego rodzaju miekkie nosidła - mei taje, nosidła ergonomiczne i inne takie Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi48 Re: zalezy jak lezy :) 28.03.09, 07:43 ja uzywam chusty hoppendif i jestem bardzo zadowolona i moj mały tez.. mozesz sobie zobaczyc stronke www.chustomania.pl Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Chusty 28.03.09, 08:30 przy malutkim dziecko elastyczne najlepiej się sprawdzają Odpowiedz Link Zgłoś
teane Re: Chusty 28.03.09, 08:39 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44603 tu sie wszystkiego dowiesz. ja nosiłam 1 dziecko w długiej i kółkowej, mi lepiej sprawdzała sie kółkowa, bo bardziej przydatna jest na krótkie dystanse (oppamama ma piękne wiązane ) ale to zależy do czego chcesz jej używać. jak na długie spacery to zdecydowanie wiązana, a jak na wypad do sklepu na chwile, czy na dwór na ławkę, to kółkowa, bo szybciej sie z niej wyswobodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Chusty 28.03.09, 10:09 ja mam twarda. 4.5 m x 0.9m. Sprawdza sie swietnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaboryska2 Re: Chusty 28.03.09, 10:44 My mamy długą wiązaną elastyczną hustę. Malutki musiał się do niej przyzwyczaić, zresztą producent zastrzegał możliwość buntu ze strony "noszonego" Być może Twoja córeczka również musi się przyzwyczaić do nowego ułożenia ciałka? Spróbuj kilkakrotnie kiedy ma dobry humor, wyciągaj zanim się zdenerwuje tak aby torba nie kojarzyła jej się z karą. Spróbuj ją czymś zainteresować kiedy już ją upakujesz w torbie. Może zabawką, może tańczeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
e.bru Re: Chusty 28.03.09, 18:50 dzięki za wszelkie info - a może tak- czy ktoś ma chustę do sprzedania? Potrzebuje dla noworodka w lipcu Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia ja mam elastyczną gabi 28.03.09, 18:52 jest chyba najciensza z elastyków. kolorek 'frezja'. jakbys była zainteresowana pisz na steffburton@yahoo.com. jestem z warszawy Odpowiedz Link Zgłoś