matysiaczek.0 31.03.09, 14:03 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1722910,2,7.html może nie powinnam, ale nie mogłam się powstrzymać czekoladka + to co w sygnaturce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semi-dolce Re: coby niektórym humory poprawić 31.03.09, 14:27 Nie poprawiłas mi humoru. Musze teraz przez ciebie jechać do sklepu po jakieś ciastka, bo okazało się, że w domu nie mam, a ochota mnie naszła ogromna. Odpowiedz Link Zgłoś
beliska Re: coby niektórym humory poprawić 31.03.09, 15:55 Uwielbiam takie prosiątka Do tego pełnia szczęścia wyrażona uśmiechem pełną gębusią i zawsze mi to humor poprawia. A co w sygnaturce było? Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 Re: coby niektórym humory poprawić 31.03.09, 16:00 beliska, w sensie, ze w sygn jest suwaczek, na którym stoi, że dzieć niespełna 10 mies ma. No i że w tym wieku, to jakos niebardzawo czekoladka (w tym poprzednim suwaczku, bo tu to już starsza) Odpowiedz Link Zgłoś
beliska Re: coby niektórym humory poprawić 31.03.09, 16:19 Tak przypuszczałam. Przyjrzałam się sygnaturce, oświeciło mnie, że to pewnie o wiek chodzi, ale post juz poszedł. Zresztą dziś wiosenny dzień, długo na dworze, słabe jarzenie. Będziesz wiedziała szybko, że nie ma alergii Moja na razie próbowała tylko chałwy. Odpowiedz Link Zgłoś
skierka27 Matysiaczek,ja po prośbie:) 31.03.09, 16:26 Założyłam wczoraj wątek z pytaniem,ale go usunęliDlatego zapytam CiebieChcę wkleić sobie suwaczek w sygnaturce.Już go mam,ale jak wklejam adres w ustawieniach,to d_pa z tego wychodzi.Jak możesz,to proszę,poradź coś.Co robię źle? A tak poza tym,to fotka super.Fajny facio Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 Re: Matysiaczek,ja po prośbie:) 31.03.09, 16:51 jutro skierko na priv ci wyślę, dziś juz mój czas na forum skończył sie... Odpowiedz Link Zgłoś
magda8528 Re: coby niektórym humory poprawić 31.03.09, 19:56 moja coreczka tez juz czekolady probowala kupilam jej kaszke Hippa z czekolada (od 5-tego miesiaca jakby ktos chcial sie przyczepic ;P). kaszka jej wyjatkowo smakowala, alergii nie bylo, tylko jakis wyjatkowy przyplyw energii - a miala isc spac po kolacji Odpowiedz Link Zgłoś