basha 01.12.03, 22:14 Hej! Ostatnio zauważyłam u Majuski tzw. kaszkę na ramionkach i u góry plecków. Jakies uczulenie? Spotkałyscie sie z czyms takim? basia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_majki Re: wysypka na ramionkach 02.12.03, 10:22 Tak. Majka miala/ma cos takiego. Na poczatku byla uczulona na ryby, nabial, pszenice i owoce, szczegolnie maliny i brzoskwinie pod kazda postacia. Teraz skonczyla 4 miesiace i jest troche lepiej, np. moge jesc biale pieczywo i ryby, ale nadal po owocach ja sypie, a po nabiale boli brzuch, wiec chyba cie nie pociesze... Musisz wyeliminowac z diety rzeczy ktore moga uczulac. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
basha Re: wysypka na ramionkach 02.12.03, 21:14 Hm, dziękuje za odpowiedź ale w moim przypadku to może byc wszystko. Odkąd Majka skończyła 2 mce jem wszystko i do tej pory nie było problemów, tym trudniej jest mi znależć produkt, który mógłby być temu winny. Cóż będę próbować pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
luwoz Re: wysypka na ramionkach 03.12.03, 14:08 A może potówki? Polecam Balneum Hermal Plus do kąpieli- u nas pomogło. Lu Odpowiedz Link Zgłoś