kgm6 27.04.09, 22:02 czy macie?jestescie zadowolone?interesuje mnie elektryczna niania z kamerką-TYLKO z kamera.jakiej formy mozecie polecic?i prosze o przyblizona cene.Dziekuje Wam bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korrra Re: elektryczna niania z kamerką...poleccie... 27.04.09, 22:14 Elektroniczna Niania - jak już ) Tak,szczególnie w domu piętrowym to świetne rozwiązanie, dodam że moja Niania ma jeszcze kamerkę, która ma podczerwień, więc synek śpi przy zgaszonym świetle, a ja go podglądam, z tym że to prezencik z usa, a firma w Polsce raczej nieznana "Summer". Myślę, że warto mieć taką rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
ago-ya Re: elektryczna niania z kamerką...poleccie... 27.04.09, 23:41 Elektroniczna niania to chyba u nas najbardziej bezużyteczny zakup. My mamy taką akurat bez kamery ale oprócz jednorazowego testowego użycia nigdy potem nie okazała się potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
wsb123 Re: elektryczna niania z kamerką...poleccie... 28.04.09, 06:23 a po co ci to? dzieckiem trzeba sie zajmowac a nie obserwowac poza tym eee najwazniejszy jest ponoc kontakt z matka a nie ze sprzetem Odpowiedz Link Zgłoś
marzena19_75 Re: elektryczna niania z kamerką...poleccie... 28.04.09, 11:08 jak to po co? bo to przydatna rzecz i nie ma nic wspólnego ze złą opieką matki!!!!!jak ja nie lubię jak ktos wchodzi na forum tylko po to by swoje popaprane pięć groszy wsadzić. do autorki: ja Ci nie pomogę bo sama aktualnie poszukuje takiej. Planuję dwa miesiace z dzidzia spędzic na działce i było by to super rozwiązanie. Można jeść grila i odpoczywać na tarasie wieczorkiem a dzidzia mieć na oku Odpowiedz Link Zgłoś
londine Re: elektryczna niania z kamerką...poleccie... 28.04.09, 23:05 No właśnie! Ja też w tym celu My jedziemy do znajomych na weekend i szczerze mówiąc mam już nieco dość zostawać sama z dzieckiem już od godziny 20 (bo śpiące trzeba i tak mieć na oku) a mój mąż baluje i kończy nad ranem. Odpowiedz Link Zgłoś
sloooneczko polecam 29.04.09, 09:03 www.allegro.pl/item616075442_topcom_cyfrowa_niania_elektroniczna_babyviewer2500.html jedyny mankament cena ale jest jej warta Odpowiedz Link Zgłoś
mamaboryska2 Re: polecam 10.05.09, 09:05 Podtrzymuję temat - kto może polecić nianię w rozsądnej cenie? Zostawiam dziecko w ogródku a niestety z okien go nie widzę. Mały często się budzi z rykiem - chciałabym mieć możliwość podejrzenia w komfortowych warunkach a nie latania co 10 minut i sprawdzania czy nadal śpi.... Odpowiedz Link Zgłoś
k_a_s_i_a_b Re: polecam 22.05.09, 19:32 Ja tez sie podlaczam do tematu Czy ktos ma / poleca jakis model? Preferowany nie ten najdrozdszy - widze ze na allegro sa juz za 200 zl ale nie weim jak one dzialaja... Odpowiedz Link Zgłoś
annix-1 Re: elektryczna niania z kamerką...poleccie... 22.05.09, 21:24 Mam topcom, sprawdza się bardzo dobrze, życia sobie bez niej nie wyobrażam . Odpowiedz Link Zgłoś