grabcia27 16.06.09, 18:44 Czy ktos był qw Multikino Baby??? Jakie wrażenia i jak to wygląda???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moreczka1 Re: Multikino Baby 16.06.09, 19:26 ja chodziłam regularnie ze starszą. U nas wyglądało o tak, ze światło nie było do konca wyłączone, na dole były ustawione przewijaki, dźwięk oczywiście duużo ciszej. Pozatym pełno mam z dzieciakami. Polecam, ale dużo zależy od tego w jakim wieku masz dziecko. My chodziłyśmy tak mniej więcej do pół roku, wtedy młoda zawsze spała albo jadła cyca. Jak zaczęła raczkować to chciała chodzić po schodkach i już nie byłam w stanie oglądać. pozdr M. Odpowiedz Link Zgłoś
grabcia27 Re: Multikino Baby 17.06.09, 14:21 Dzieki za odpowiedz, mojkamała ma 6 miseicy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
prawujkowa Re: Multikino Baby 17.06.09, 20:37 we wrocławskich multibabykinach jest tak: przewijaki z pieluchami (pampers) i chusteczkami stoją na dole. światła właściwie nie ma (a w ultoce piszą, że przyciemnione - bzdura). dźwięki sciszone. do dyspozycji jest kilka leżaczków. ja mam ośmiomiesiączną córkę i bywamy bez problemów. na początku każdego seansu trochę oglądamy razem, potem mała coś zjada, bawi się, raczkuje między fotelami, na koniec zasypia. całego filmu nie udaje mi się obejrzeć, ale mimo to jest fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_krzysia Re: Multikino Baby 17.06.09, 21:59 byłam raz jak K miał ok 6 mies i nie było za fajnie, jak jeszcze filmu nie było to był zachwycony światłami jak je przyciemnili i zaczął się film to się wystraszył i zaczął płakać. Mniej więcej w połowie filmu zasnął Duzo dzieci płacze, najlepsza atrakcja to chyba dla raczkujących dzieci więc w środę idziemy sprawdzić i zobaczymy jak będzie Odpowiedz Link Zgłoś
kariimak Re: Multikino Baby 18.06.09, 11:14 i jak było? JA się wybieram pierwszy raz w przyszla srode z 11 miesiecznym maluchem który raczkuje. Ciekawe co to bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
bebik.pl Re: Multikino Baby 20.06.09, 15:59 Polecam! Naprawdę! Akurat pisałam dzisiaj o tym na blogu: www.bebik.pl. Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
aleosochozi Re: Multikino Baby 21.06.09, 10:30 Jest ok pod warunkiem że film z napisami. Bo jak poszłam na film polski to nic nie słyszałam - wszystkie dzieci popłakuja, pokrzykują, a głos jest specjalnie ściszony... więc połowy nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś