aneta-250 01.07.09, 08:49 witam od kiedy mozna dawać dziecko do spacerówki bo mój smyk ma 4m- ce i w gondoli jest juz na styk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super-mikunia Re: kiedy do spacerówki 01.07.09, 09:23 Jak już mu nie wygodnie to już czas Mój też się przesiadł do spacerówki po skończeniu 4 m-ca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
pasmo30 Re: kiedy do spacerówki 01.07.09, 09:23 Jesli spacerówka rozkłada sie zupełnie na plaso to mozesz juz przeprowadzic. Zwlaszcza teraz jak sa te upaly, bedzie dziecku przewiewniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nikodemka Re: kiedy do spacerówki 01.07.09, 10:10 jak dziecko nie miesci sie w gondoli to trzeba prezeniesc go do spacerowki, chyba nie bedziesz wozic w gondoli bo ktos ci powie ze od ktoregos tam dopiero m-ca moj synek jezdzi w spacerowce od 4 m-ca i to na dodatek od listopada bo w gondoli sie nie miescil w tych wszystkich zimowych okryciach Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: kiedy do spacerówki 01.07.09, 09:29 Podobno wtedy kiedy dziecko samo usiądzie, ja wożę już córę (ma 4 m- ce) w spacerówce rozłożonej na płasko, bo gondola działa na nią jak płachta na byka, po prostu jest jeden wielki ryk na cała Warszawę Dopóki było chłodno to nosiłam ją w nosidle, ale w te upały przełożyłam do spacerówki i o dziwo jak na razie podoba jej się Odpowiedz Link Zgłoś
kate_8 Re: kiedy do spacerówki 01.07.09, 09:38 możesz wsadzic dziecia do spacerówki jak już samo usiądzie albo jeśli masz rozkładaną na płasko to już możesz.Jeśli spacerówka nie rozkłada się na płasko ( chocby mając minimalny kąt) ja bym nie ryzykowała. Odpowiedz Link Zgłoś
melixsa [...] 01.07.09, 11:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kate_8 Re: kiedy do spacerówki 01.07.09, 12:13 skoro uważasz że garbate to gratuluje wiedzy Odpowiedz Link Zgłoś
girasole01 Re: kiedy do spacerówki 01.07.09, 13:13 Gratuluje poczucia humoru i umiejetnosci czytania emotikon () Odpowiedz Link Zgłoś
kate_8 Re: kiedy do spacerówki 01.07.09, 14:11 i jak się czujesz z tym że coś na forum napisałas??? a czytac to ty nie umiesz (co gorsza literek) bo to jest wątek : kiedy do spacerówki? a nie wywody na temat mojego poczucia humoru i umiejętności czytania emotikon Odpowiedz Link Zgłoś
kredens2 Re: kiedy do spacerówki 01.07.09, 10:18 My jeżdzimy jak mały skończył właśnie 4 miesiące więc śmiało! Odpowiedz Link Zgłoś
banaszka82 Re: kiedy do spacerówki 01.07.09, 10:21 To jakaś mała ta gondola..moja jeździła w gondoli do 9 mies... Odpowiedz Link Zgłoś
klepska Re: kiedy do spacerówki 01.07.09, 12:45 a może wieksze dziecko poprostu....myslę, że jeżeli dzieć się nie mieśći nie ma co kisić go w gondoli na siłę...jeżeli spacerowka ma oparcie mocno ukladane w doł ja bym juz zmieniła( upychanie go w gondoli w taką pogodę nie jest myslę dobrym pomysłem) Odpowiedz Link Zgłoś
ewela345 Re: kiedy do spacerówki 01.07.09, 12:50 uważam, że jeśli dziecko nie mieści się w gondoli to wtedy go się przekłada do spacerówki, no i jak już samo siedzi (ale to też nie koniecznie), ja przesadziłam małą jak miała 6,5 miesiąca Odpowiedz Link Zgłoś
klepska Re: kiedy do spacerówki 01.07.09, 13:08 moja miała 6.5 miesiąca jak przesadziłam ją do parasolki Odpowiedz Link Zgłoś