samanya111 03.07.09, 19:27 Czy sprawdzaja sie jako zabawka dla 6-miesiecznego dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybalon1 Re: Klocki sensoryczne 03.07.09, 19:31 wg mnie nie bardzo - szukaj takich miękkich klocków kolorowych bo jeśli ci chodzi o te FP takie co są w żyrafce FP to są poprostu zbyt twarde Odpowiedz Link Zgłoś
rupiowa Re: Klocki sensoryczne 03.07.09, 19:59 jesli chodzi o kulki ktore sa w zestawach dzwiekowy (dzwonki, kuleczki), dotykowy (rozne faktury, materialy) to u nas sie swietnie sprawdzily i u corki i teraz syn tez sie nimi bawi. Corka byla tak zakochana ze mamy dwa zestawy FP kulek i dwa Playskoola (jesli dobrze pamietam) szescianow. Odpowiedz Link Zgłoś
semi-dolce Re: Klocki sensoryczne 03.07.09, 21:15 Ani kulki ani kostki mojego syna nie kręcą. Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: Klocki sensoryczne 03.07.09, 21:32 Mojego kręcą kulki. Maksymialnie. Siedzi i bada je całe długie minuty. Kostami się bawił jak miał ok 6 m--cy. Teraz nuuuuuuuuuda. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Klocki sensoryczne 03.07.09, 22:20 sa rownie atrakcyjne co plastikowe butelki z kamykmi, koralikami, ryzem itd... a przy okazji butelki mozna szybko przearanzowac klocki sensoryczne..przyznam, ze nazwa wyjtkowo marketingowa..robi wrazenie) Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Klocki sensoryczne 04.07.09, 12:57 camel_3d napisał: > klocki sensoryczne..przyznam, ze nazwa wyjtkowo marketingowa..robi wrazenie) otóż to! sama nabrałam się na ten marketing i kupiłam kilka zestawów młody nie był tymi klockami zbyt zainteresowany... nietrafiona inwestycja! Odpowiedz Link Zgłoś
devina Re: Klocki sensoryczne 04.07.09, 10:42 U nas się nie sprawdzają. Syn ma prawie 8 mies. i do tej pory nie jest nimi zainteresowany. Kulki może faktycznie są lepsze bo jeszcze dodatkowo się toczą. Odpowiedz Link Zgłoś
kannama Re: Klocki sensoryczne 04.07.09, 17:15 mój też używa glównie do rzucania. Ma je od 6 m. ż, teraz ma 9.5 mies i brak zainteresowania podobny Odpowiedz Link Zgłoś
joasiaratajczak Re: Klocki sensoryczne 05.07.09, 23:53 mamy te klocuszki z FP. od 6 mc. i na początku nie interesowały małej, i nie mogła ich za bardzo chwycić, bo miała za małą dłoń. teraz 8 mc. i są super. szczegolnie lubi te z piszczałką (torcik i pisklę w skorupce) Odpowiedz Link Zgłoś