marghot 20.08.09, 08:46 jest mało słodkie? Ponoc Bebilon - jakie jeszcze? Bebiko? Nan? Enfamil? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala224 Re: które mleko modyfikowane... 20.08.09, 09:32 Pediatra zaleciła kupić mleko Bebilon Hypoalergiczne(30zł), tak wrazie czego, gdybym zapalenia piersi dostało, albo miało w nocy mało pokarmu. Fakt przydało się, bo mały to straszny głodek i czasem brak mi pokarmu. Po tym mleku był niespokojny, krzywił się i strasznie ulewał. Kupiłam więc bebiko(13zł) i małemu się nie ulewa i jest bardzo spokojny i idzie odrazu spać. Więc musisz próbować. Pamietaj że droższe nie koniecznie dla twojego dziecka musi być lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
agnesblue25 Re: które mleko modyfikowane... 20.08.09, 10:47 My używamy Bebilon (zwykły - duża puszka za 35zł). Przy pierwszym dziecku tez uzywalam. Dla nas jest ok. Ale musisz sama spróbować, które mleko bedzie pasowało twojemu dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_26 Re: które mleko modyfikowane... 20.08.09, 12:57 używamy bebiko, jest słodkie. Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: które mleko modyfikowane... 20.08.09, 13:58 Bebilon. Najsłodszy Nan i Bebiko. Enfamilu młody nie pił (Bebiko zresztą tez, ale to zasłyszana opinia). Odpowiedz Link Zgłoś
aniajula2 Re: które mleko modyfikowane... 20.08.09, 14:17 moje myszy jak musiały to tylko bebilon zwykły. najmłodszy tylko cycuś, ale jak mnie nie ma to babcia daje kaszkę ryżową też na bebilonie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniatepper Re: które mleko modyfikowane... 20.08.09, 16:18 witaj polecam ci nutrilon standard,moje blizniaki maja 5 miesiecy rano jedza co 3-4 godz,a noc przesypiaja calkowicie ogolnie polecam nurilon w polsce bebilon Odpowiedz Link Zgłoś
ma_niusia Re: które mleko modyfikowane... 20.08.09, 18:06 My jemy NAN HA i jest raczej słodki. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: które mleko modyfikowane... 20.08.09, 21:33 bebilon najmniej i dlatego go uzywam kiedys probowalam bebiko i nan ale straszne z nich ulepki, z nan szczegolnie Odpowiedz Link Zgłoś
aniadmowska Re: które mleko modyfikowane... 30.10.09, 21:38 My pijemy od poczatku bebiko i jest superzero kolekno i tanie Odpowiedz Link Zgłoś
kaska3237 Re: które mleko modyfikowane... 30.10.09, 22:09 Od 6tego tyg zycia nan ale nie mam porownania czy jest slodki bo nie kupowalam nigdy innych, teraz corka ma pol roku i nigdy nie bylo problemow z brzusiem Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka.pl Re: które mleko modyfikowane... 31.10.09, 10:02 Bebilon (używam )i Bebiko(używałam) są słodkie,Nan ma taki dziwny posmak i wydaje mi się mniej słodkie .Inne nie wiem . Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta32 Re: które mleko modyfikowane... 31.10.09, 10:49 my pijemy mleczko hipp rozowe pudelko jak dla nas rewelka Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka45 Re: które mleko modyfikowane... 31.10.09, 10:58 Bebilon drogie ale dobre ,nie ma kolek i spi jak suselek Odpowiedz Link Zgłoś
agulag76 Re: które mleko modyfikowane... 31.10.09, 16:08 U nas Humana Plus w obiegu Odpowiedz Link Zgłoś
ewkaatje_1 Re: które mleko modyfikowane... 31.10.09, 16:43 Ja Enfamil HA Digest - gorzkie jak nie wiem co. Ale mały je. Odpowiedz Link Zgłoś
arina26 Re: które mleko modyfikowane... 31.10.09, 17:14 Ja polecam Bebilon. Stosowałam 1,2,3 a teraz pod wpływem reklamy sprobowalam Nestle Junior - strasznie słodki jak dla mnie. Słyszalam że Nan (tez producent Nestle) jest najsłodszy, Bebiko tez słodkie. Ja cieszę się że kupowałam Bebilon i wracam spowrotem do Bebilonu, jak tylko skonczymy opakowanie Nestle Juniora. Odpowiedz Link Zgłoś