izunia_sz 04.02.04, 13:12 Mamy które urodziły 6 czerwca łączcie się Jak rosną wasze maluchy??? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10529309 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
il_ona Re: 6 czerwiec 2003 04.02.04, 13:40 Witam ..witam Moja coreczka Oliwia tez urodzila sie w czerwcu, ale 15 wiec niewielka roznica)Rozwija sie bardzo dobrze, z dnia na dzien nabywa nowe umiejetnosci Siedzi samodzielnie,chodzi a wlasciwie biega, oczywiscie z moja pomoca Raczkowac nie ma ochoty. Sama trzyma kubeczek, butelke..Nie lubi spac w lozeczku i to mnie najbardziej martwi.Spi w wozku, albo ze mna w lozku.I caly czas zastanawiam sie jak ja przyzwyczaic do spania w lozeczku..Moze ktos mi poradzi jak w miare "bezboleśnie" to zrobic. Pozdrawiam, Ilona Odpowiedz Link Zgłoś
izunia_sz Re: 6 czerwiec 2003 04.02.04, 14:03 Witaj !!!! Moje maleństwo zaś zasuwa na czworaka do tyłu i okrężnie jak sie ją postawi to też nieźle przebiera nóżkami. Zaczeła siedzieć sama całkiem niedawno ale szybko zaczęla sie dzeić dość pewnie. ALe nie ma jeszcze zębów)) i też śpi ze mną i całkiem nam tak dobrze obi śpimy spokojniej. A napisz co Twoja pociecha już jada bo my jesteśmy na cysiu i zupkach słoiczkowych oraz soczkach. POzdrawiam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10529309 Odpowiedz Link Zgłoś
il_ona Re: 6 czerwiec 2003 04.02.04, 17:41 Moja coreczka ma juz 2 zabki-dolne jedynki, a teraz zaczynaja jej chyba sie przebijac jedynki.A co jada..tez piers, ale to raczej w ramach zgaszenia pragnienia i przytulenia sie do mnie.Pije mleczko NAN 2R,zupki sloiczkowe, deserki, kaszki, dodatkowo sucharki a poza tym daje jej tez skosztowac roznych rzeczy.Chce jej wprowadzic tez jajecznice robiona na parze.zobacze czy jej to bedzie smakowac)Poza tym lubi sucharki i flipsy) Pozdrawiam ps. Gdybys chciala to moj nr gg 118640 Odpowiedz Link Zgłoś
edziaczek Re: 6 czerwiec 2003 06.02.04, 11:25 CześćMamuśki!!! Mój Michałek też urodził się 6 czerwca 2003 o 21.52. Ważył 3760 i miał 57 cm. Teraz waży ok. 9 kg i wyrasta z rozm 86. Pełza po całej podłodze i od dwóch tygodni sam siada. Nauczył się robić papa, pokazywać gdzie mamusia ma oczko i gdzie sroczka kaszkę warzyła. Jest strasznie pociaszny! Je mleczko z cycusia, bebilon, zupki i deserki słoiczkowe, a także mojej roboty. Ząbków jeszcze nie ma, ale chyba będą mu się przebijać, bo ostatnio traktuje moje cycusie jak gryzaki Odpowiedz Link Zgłoś
izunia_sz Re: 6 czerwiec 2003 11.02.04, 12:00 CZy jest to możliwe że tak mało dzieci urodziło się onego pięknego dnia 6 czerwca 2003 Odpowiedz Link Zgłoś