Dodaj do ulubionych

6 czerwiec 2003

04.02.04, 13:12
Mamy które urodziły 6 czerwca łączcie się Jak rosną wasze maluchy???
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10529309
Obserwuj wątek
    • il_ona Re: 6 czerwiec 2003 04.02.04, 13:40
      Witam ..witamsmile
      Moja coreczka Oliwia tez urodzila sie w czerwcu, ale 15 wiec niewielka
      roznicasmile)Rozwija sie bardzo dobrze, z dnia na dzien nabywa nowe umiejetnoscismile
      Siedzi samodzielnie,chodzi a wlasciwie biega, oczywiscie z moja pomocasmile
      Raczkowac nie ma ochoty. Sama trzyma kubeczek, butelke..Nie lubi spac w
      lozeczku i to mnie najbardziej martwi.Spi w wozku, albo ze mna w lozku.I caly
      czas zastanawiam sie jak ja przyzwyczaic do spania w lozeczku..Moze ktos mi
      poradzi jak w miare "bezboleśnie" to zrobic.
      Pozdrawiam,
      Ilona
      • izunia_sz Re: 6 czerwiec 2003 04.02.04, 14:03
        Witaj !!!!
        Moje maleństwo zaś zasuwa na czworaka do tyłu i okrężnie jak sie ją postawi
        to też nieźle przebiera nóżkami. Zaczeła siedzieć sama całkiem niedawno ale
        szybko zaczęla sie dzeić dość pewnie.
        ALe nie ma jeszcze zębówsmile)) i też śpi ze mną i całkiem nam tak dobrze obi
        śpimy spokojniej.
        A napisz co Twoja pociecha już jada bo my jesteśmy na cysiu i zupkach
        słoiczkowych oraz soczkach.
        POzdrawiam
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10529309
        • il_ona Re: 6 czerwiec 2003 04.02.04, 17:41
          Moja coreczka ma juz 2 zabki-dolne jedynki, a teraz zaczynaja jej chyba sie
          przebijac jedynki.A co jada..tez piers, ale to raczej w ramach zgaszenia
          pragnienia i przytulenia sie do mnie.Pije mleczko NAN 2R,zupki sloiczkowe,
          deserki, kaszki, dodatkowo sucharki a poza tym daje jej tez skosztowac roznych
          rzeczy.Chce jej wprowadzic tez jajecznice robiona na parze.zobacze czy jej to
          bedzie smakowacsmile)Poza tym lubi sucharki i flipsysmile)
          Pozdrawiam
          ps. Gdybys chciala to moj nr gg 118640wink
    • edziaczek Re: 6 czerwiec 2003 06.02.04, 11:25
      CześćMamuśki!!! Mój Michałek też urodził się 6 czerwca 2003 o 21.52. Ważył
      3760 i miał 57 cm. Teraz waży ok. 9 kg i wyrasta z rozm 86. Pełza po całej
      podłodze i od dwóch tygodni sam siada. Nauczył się robić papa, pokazywać gdzie
      mamusia ma oczko i gdzie sroczka kaszkę warzyła. Jest strasznie pociaszny! Je
      mleczko z cycusia, bebilon, zupki i deserki słoiczkowe, a także mojej roboty.
      Ząbków jeszcze nie ma, ale chyba będą mu się przebijać, bo ostatnio traktuje
      moje cycusie jak gryzakismile
    • izunia_sz Re: 6 czerwiec 2003 11.02.04, 12:00
      CZy jest to możliwe że tak mało dzieci urodziło się onego pięknego dnia 6
      czerwca 2003

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka