ziena77 04.03.10, 22:29 Czy ktoś już stawiał swojemu Luciakowi bańki? Przy jakich obiawach najlepiej je zastosowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
my_cha1 Re: Bańki 04.03.10, 23:07 ja jeszcze nie, ale właśnie jesteśmy po zapaleniu oskrzeli u chłopaków i mam zamiar to cudo nabyć i stosować - mowa oczywiście o bańkach bezogniowych Odpowiedz Link Zgłoś
ziena77 Re: Bańki 06.03.10, 11:41 Tak, ja tez myślę tylko o bezogniowych. Blanka mi kaszle (mokry kaszel). Teściowa mnie cały czas namawia na te bańki ale ja sie nie mogę zdecydowac. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiagn Re: Bańki 15.03.10, 15:32 ja kupiłam takie szklane, bezogniowe, ale jeszcze ani razu nie użyłam ich na dziecku. Na razie sa hitem dla rodziców - co drugi dzień robimy sobie takie masaże próżniowe. Ja masuję nogi, a potem mężowi plecy - dla mnie super sprawa na zmniejszenie napięć mięśniowych, a koleżanki twierdzą, że i na cellulitis Odpowiedz Link Zgłoś
natemi Re: Bańki 03.05.10, 08:37 Ja nie stosowałam, ale moja koleżanka owszem i jest zadowolona z efektów. Trzeba to jednak uzgodnić z pediatrą. Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: Bańki 12.05.10, 09:05 A my mamy te szklane, bezogniowe od jakiegoś czasu i jak tylko zaczyna pokasływać to stawiamy jej i często choroba nie rozwija się dalej. Bardzo polecała nam to nasza lekarka i jesteśmy bardzo zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś