biedronka2003 22.02.04, 08:51 Niedlugo moj syn bedzie obchodzil 4 urodziny. Ma 114 cm wzrostu. Jest bardzo pogodnym, wesolym dzieckiem. Pozdrawiam Wszystkich rowniesnikow i ich Mamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aprze Re: Marzec 2000 26.04.04, 12:36 Moja Ewelinka urodziny miała już 4 marca. Chodzi do przedszkola i jest zaradnym dzieckiem. Jak prawdziwa dziewczynka bardzo lubi przmierzać ubrania Serdecznie pozdrawiam Agnieszka z córeczka Odpowiedz Link Zgłoś
aprze Re: Marzec 2000 28.04.04, 15:56 Czy nie ma dzieci z marca 2000. Ja wiem, że rodzi się coraz mniej dzieci ale może jakaś mamusia znajdzie się Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
ivvet Re: Marzec 2000 30.04.04, 23:40 Cześć! Dołączymy się! Marta obchodziła urodziny 07.03 i skończyła 4 lata. MA ok. 107 cm i 17 kg żywej wagi. jest bardzo ruchliwa, lubi kiedy sie jej czyta bajki, lubi malować, śpiewać i tańczyć. Wydaje mi się, że jej pasją jest...mówienie, bo buzia się jej nie zamyka. Chodzi do przedszkola do grupy czterolatków ("wystartowała rok wcześniej), nauczyła się tam wielu rzeczy m.in. zaczyna dodawać i literować wyrazy. Pozdrawiamy Was serdecznie Iwona i Marta (4,1 l.) Odpowiedz Link Zgłoś
aprze Re: Marzec 2000 02.05.04, 18:38 Cześć Moja Ewelinka poszła do przedszkola jak miała 3 latka do grupy 3-4 latków. I o dziwo czasami była bardziej samodzielna od dzieci starszych. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
ivvet Re: Marzec 2000 04.05.04, 11:05 Cześć! Martusia też poszła wcześniej do przedszkola, miała wtedy 2,5 roku. Do dzisiaj chodzi z tą samą grupą i widzę, że dobrze jej to robi. Pozdrawiamy Iwona i Martusia 4,1 l. Odpowiedz Link Zgłoś
aprze Re: Marzec 2000 05.05.04, 14:23 Cześć Noja córczka postanowiła, że chce mieć długie włosy. Do przedszkola wybiera sobie sama ubranka, strasznie lubi się stroić Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka2003 Re: Marzec 2000 06.05.04, 07:30 Oj jak sie ciesze, ze tu znow zajrzalam. Myslalam, ze nikt sie nie wpisze a tutaj prosze przemila niespodzianka Moj syn rowniez chodzi do przedszkola i zaczal tam chodzic gdy mial 2 lata i 9 miesiecy. Chodzi tylko na 2 i pol godziny dziennie. Ale bardzo duzo ich tam ucza. Na przyklad w tym roku szkolnym glownym tematem byly Kontynenty. Bardzo duzo zna faktow z roznych stron swiata czym mnie bardzo zaskakuje. Zaczyna dodawac. Rowniez maja zajecia z francuskiego, muzyki i nawet Tae-Kwon-Do! Wiecie co mi wczoraj moj syn powiedzial? "Mama, Ty wezmiesz slub z Tata a ja z Yuri" A po chwili "ale Breanna tez chce wziasc slub ze mna..." no to ja na to " nie mozesz wziasc slubu z dwiema dziewczynami..." a on na to "to ja sie ozenie z Breanna" Pozdrawiam Was bardzo serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
aprze Re: Marzec 2000 08.05.04, 16:45 Moja córeczka zapuszcza włosy, ciekawe kiedy jej to minie. Tak mało jest 4 latków? Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
ivvet Re: Marzec 2000 09.05.04, 09:28 Cześć! Chyba nie minie. Marta zapuszczała w zeszłym roku, fryzjer jest akceptowany tylko dlatego, że jej obcina włosy profilaktycznie dla wzmcnienia, zrobienia porządku ok 1 cm. Nasze córeczki mają bardzo dużo wspólnego!!! Marta też ubiera się tylko sama tzn. wybiera sobie co chce ubrać - ostatnio akceptowane są tylko sukienki i "stukanki" (buty dziewczyńskie). Odpowiedz Link Zgłoś
aprze Re: Marzec 2000 09.05.04, 19:59 Cześć Jak na razie Ewelinka jest pełna zapału i zapuszcza włosy. Musiałam jej sama obciąć grzywkę, boi się iść do fryzjera, że pani obetnie jej włosy. Ostatnio kupowałam jej sandałki ale z niej modelka pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
agastaga Re: Marzec 2000 09.05.04, 20:32 Meldujemy się!!! Mój synek Robert 18 marca świętował "czwóreczkę". Jest troszkę niewyrośnięty (107cm) i w plecaczku nosi cegłę, żeby wiatr go nie porwał (13 kg). Ale jest radosną gadułą, uwielbia samochody, traktory i kombajny, lubi słuchać bajek, ale nie lubi słuchać mnie kiedy każę mu posprzątać swój pokój. Obecnie nie chodzi do przedszkola, bo niedawno został starszym bratem i "pomaga" mi przy siostrzyczce, ale od września idzie ponownie (chodził juz 4 mies.). Pozdrawiamy Agnieszka z Robertem i Izabelą Odpowiedz Link Zgłoś
aprze Re: Marzec 2000 11.05.04, 19:42 Witajcie moja Ewelinka ma starszego brata i w listopadzie będzie miała nowe rodzeństwo. Strasznie się cieszy i już mi mówi, że będzie pomagała. Czy nie będzie za mała? strasznie lubi oglądać małe ubranka Zdrówka Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
renata112 Re: Marzec 2000 22.07.04, 11:09 I moja córeczka też ma 4 latka.Urodziła się 25.03.2000 w Warszawie, ma na imię Kamilka, mierzy ok.108 cm i waży 21 kg.Pozdrawiamy wszystkich małych rówieśników! Odpowiedz Link Zgłoś
aprze Re: Marzec 2000 21.08.04, 18:57 Cześć moja Ewelinka we wrześniu idzie do przedszkola i już nie może się doczekać. Najgorsze jest to, że wrzesień-październik przeprowadzamy się a tam nie ma państwowego przedszkola tylko są prywatne. Będzie jej smutno. pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
slawek73 Re: Marzec 2000 13.12.04, 10:31 Moj Kubus urodził sie 30 marca 2000 r. Jego gabaryty niektórych cokolwiek szokują - 120 cm wzrostu, 32 kg wagi (i wcale nie wygląda na otyłego - ot, taki supermini strongman)Eneregia go rozpiera. Kocha świat cyfr - jego miłość to kalkulator, zegarek elektroniczny i kalendarz - zawsze wie jaki mamy dzień, miesiac, rok, która godzina itp. Czytać nauczył sie niejako przy okazji potyczek z programem telewizyjnym (fakt, że wiekszosci tego co przeczyta - nie rozumie). Do przedszkola zaczął chodzić majac trzy i pół roku - po poczatkowym oporze pokochal je. P.S. Dlaczego nikt tutaj nie pozdrawia tatusiów? Odpowiedz Link Zgłoś