poziomka-24 10.07.14, 22:01 Bo ja tak Choć na pewno to fajne uczucie jak się czeka i z własnej woli nie chce się wiedzieć. Większość kobiet chce ją znać a jak jest z Wami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fas-olcia Re: Chcecie znać płeć maluszka? 11.07.14, 09:45 Oczywiście że chce! Najlepiej już teraz jak najszybciej i mam nadzieje że bedzie kolejna dziewczynka <3 Odpowiedz Link Zgłoś
samborkowa Re: Chcecie znać płeć maluszka? 11.07.14, 13:41 Pewnie że chcę, jednak jest mi przynajmniej na dzień dzisiejszy obojętne czy będzie kolejny chłopak czy dziewczynka Odpowiedz Link Zgłoś
jusiakr Re: Chcecie znać płeć maluszka? 11.07.14, 17:36 Pewnie, że tak. Ale nie mamy żadnych oczekiwań co do płci. Mamy argumenty i za chłopcem i za dziewczynką. Co nie oznacza, że będziemy skakać z radości jak wyjdzie, że to bliźniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
olka0208 Re: Chcecie znać płeć maluszka? 19.09.14, 12:36 Chyba ja jestem 'rodzynkiem" Kiedy zaszłam w pierwszą ciążę mąż powiedział, że nie chce znać płci. Ja byłam przekonana, że będzie chłopak i wszyscy mnie w tym utwierdzali. Pojawiła się Córeczka Najcudowniejsza Teraz też mąż nie chce poznać płci. Ja mam mieszane uczucia, bo jednak przy pierwszym dziecku ominął mnie ten szał wyprawkowy - coś tam kupiłam, ale takie rzeczy unisex'owe i chciałabym kupić coś dla drugiego Dzidziolka. Tym bardziej, że później nie będę miała na to czasu za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
zama-zama Re: Chcecie znać płeć maluszka? 23.09.14, 20:45 my o pierwszej dziewczynce dowiedzieliśmy się dopiero w 24tc teraz czekam na kolejnym usg być moze będzie już widać- o ile lekarz się postara a dziec będzie współpracował jest mi obojętne jakiej płci będzie dziecko- no może troche wolałabym córkę bo juz wiem jak obsłużyć dziewczynkę mąż chciałby synka (do pary) ale jeśli będzie dziewczynka to też fajnie, Ewa chciałaby siostrzyczkę ale z chłopakami tez lubi się bawic byleby było zdrowe Odpowiedz Link Zgłoś