Dodaj do ulubionych

Witam się

01.08.14, 23:31
Na razie tu niemal same reklamy... Czego to ludzie nie wymyśląwink. Mam nadzieję,że jednak będzie to forum rówieśnicze a nie reklamowe:/. Ja mam termin na 02.04, wizyta w najbliższy poniedziałek, na razie na nic się nie nastawiam, bo jestem świeżo po stracie Maleństwa w 11 tc. Wierzę jednak, że tym razem będzie dobrze.
Obserwuj wątek
    • minimikro Re: Witam się 02.08.14, 08:29
      Witaj, ja też w oczekiwaniu, więc na razie jest nas dwie. smile Trzymam kciuki za Ciebie i siebie. smile
      • kejtalexandria Re: Witam się 02.08.14, 21:24
        Witaj minimikrosmile, fajnie że jesteś. Miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze i w kwietniu przywitamy nasze maleństwasmile. Pozdrawiam
    • alq78 Re: Witam się 05.08.14, 20:41
      Ja też się witam.
      Zrobiłam wczoraj test i wyszły dwie kreski.
      Niestety nie jest to dla mnie na razie powód do wielkiej radości.
      Nie mogę jeszcze oswoić się z tą wpadką...
      • kejtalexandria Re: Witam się 05.08.14, 23:36
        Alq78, witaj. Po suwaczkach widzę, że tak, jak ja oczekujesz trzeciego dzieciątkosmile. I jeśli w nicku masz rok urodzenia to jesteśmy rownież rownolatkamismile
        • alq78 Re: Witam się 06.08.14, 08:23
          smile
      • minimikro Re: Witam się 06.08.14, 10:41
        Alq, u mnie też moment nieidealny sad Drugie dziecko było w planach, ale jeszcze nie teraz.
    • minimikro Re: Witam się 06.08.14, 10:45
      Kejt, jak wizyta? Wszystko w porządku?

Ja miałam dzisiaj - jeszcze nie było słychać serca - podobno za wcześnie. Szkoda, bo jakoś się na to nastawiałam.
      • kejtalexandria Re: Witam się 06.08.14, 12:56
        Minimikro, u mnie na szczęście tez wszystko na razie dobrze. Wiek z usg dokładnie odpowiada temu wyliczonemu wg ostatniej miesiączkismile. Na tym etapie za wcześnie na serduszko, u mnie było widać ładnie pęcherzyk, zarysowujace się echo zarodka i cialko żółte w lewym jajniki, jak powiedział lekarz: widać to, co powinno być widać na tym etapie. A kiedy masz następna wizytę?
        • minimikro Re: Witam się 06.08.14, 13:12
          Na początku września. W pierwszej ciąży już na pierwszej wizycie słyszałam serducho, stąd moje oczekiwania...

Cieszę się, że u Ciebie ok. smile
          • kejtalexandria Re: Witam się 06.08.14, 14:23
            Wiesz,co ja przez takie porównywanie niemal orzeklam już całemu światu, ze na pewno poronię. Zrobiłam betę i porównałam ja z wynikami z poprzedniej ciąży. Były o wiele niższe. A kiedy obejrzał je mój lekarz, popatrzył na mnie z politowaniem i oświadczył, ze nie można ciąż porównywać. Każda jest inna i dopóki nie ma ewidentnie niepokojących objawów, nie ma co się stresować. Tez się cieszę, ze u Ciebie wszystko oksmile. Ja następna wizytę mam pod koniec sierpnia.
    • honorcia77 Re: Witam się 07.08.14, 00:28
      Hej. U mnie podobnie jak u Alq i Mini... niespodzianka wink
      I tak jak u Kejt i Alq... trzecie
    • solsquare Re: Witam się 07.08.14, 10:39
      Cześć smile kolejne kwietniowe maleństwo w drodze - na razie potwierdzone dwiema kreskami, czekamy na wizytę. Planowane,tzn. mieliśmy się starać od lipca i jakoś tak wyszło od razu smile
    • ceres9 Re: Witam się 07.08.14, 17:20
      moj termin 14 kwiecien, na wizyte umowie sie pod koniec przyszlego tyg
      mam juz synka z kwietnia 2013smile
      wspolczuje przezyc, trzymam kciuki
    • 2momster Re: Witam się 11.08.14, 08:26
      Ja również się dołączam smile. Potwierdzone przez lekarza, na usg pukało serduszko smile. Jak nick wskazuje, jestem potworną matką już jednego bąbla (prawie 6-latki smile, a ten dziabąg był oczekiwany, ale przyznaję bardziej jesienią chciałam wysikać dwa paski wink.
      • anetadymek Re: Witam się 14.08.14, 08:08
        witam się i ja.
        termin wg @ 16 kwiecien, ale wg poznej owu 24-25 kwiecien. zobaczymy za 2-3tyg po serduszkowym smile 8cs i wkoncu sie doczekałam smile
        ceres...ja cie ze starczek kojarze?? big_grin
        • ceres9 Re: Witam się 14.08.14, 20:39
          no!;D
          faaajnie ze Ci sie udalowink
          u mnie termin z om na 14.04, wizyta dopiero na poczatku wrzesnia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka