31.05.16, 19:16
Wątek na rozkręcenie forum wink

Jak Wam się podoba termin na styczeń?

Starsze dziecię mam z późnej wiosny, więc zupełnie inne klimaty. A tu szaro, buro, ciemno, zimno, depresja poporodowa jak nic. Spacery też skomlikowane, 7 warstw, kombinezony, darcie się przy ubieraniu, pewnie zanim się zapakujemy to dzieć zdąży zgłodnieć i trzeba będzie wracać wink Będzie ciekawie wink
Obserwuj wątek
    • gram.w.zielone Re: Styczeń 01.06.16, 04:13
      Ja mam lutowke, nie bylo zle. Zanim mi sie zachce z domu wychodzic, bedzie wiosna.
      • smoczy_plomien Re: Styczeń 01.06.16, 21:44
        Z tym się zgadzam, bo starsza zanim stała się cokolwiek kumata, przyszła jesień i spacery się przerzedziły.

Z drugiej strony nie wiem, jak się ogarnę ciuchowo. Pod koniec poprzedniej ciąży wszystko mnie uwierało, ale było już bardzo ciepło, więc z radością przyoblekłam się w "seksowne" namioty. Tutaj będzie środek zimy.
        • gram.w.zielone Re: Styczeń 07.06.16, 05:01
          Mnie bylo bardzo goraco w ciazy i ciagle sie pocilam. Nosilam krotki rekaw cala ciaze (mimo zimy) i na to eventualnie kurtka.
          Zima nie jest trudna - kupujesz 3 swetro-sukienki ciazowe i do tego getry. Lepiej niz w upale. U mnie teraz juz goraco i sie od tego zle czuje - mieszkam w USA i mamy juz lato w pelni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka