07.06.16, 14:26
U mnie początek 8. tygodnia i już zaczyna być widać. W spodniach nie chodzę od dwóch tygodni, spódnice noszę wyżej niż zwykle. Póki co jeszcze ukrywam, bo nie będę nikomu mówić o ciąży wcześniej niż po następnej wizycie za 2 tygodnie. W sobotę spotkanie z partnerami biznesowymi, nie mam pojęcia co założę, żeby było wygodnie i niewidocznie. Rajty z panelem właśnie zamówione, ale z utęsknieniem czekam na początek wyprzedaży.
Obserwuj wątek
    • konwalia_maj Re: Brzuch 08.06.16, 09:46
      Proponuję patent z zapięciem spodni przy pomocy gumki do włosów i do tego dłuższa bluzka/tunika, albo sukienka tulipanowa, bo rozumiem, że to spotkanie gdzie wymagany jest pełen dress code.
      • smoczy_plomien Re: Brzuch 09.06.16, 09:38
        W pierwszej części niestety dress code, będą oficjalne zdjęcia itd. Spodnie na gumkę to niezły patent, ale nie stanę do zdjęcia w koszuli wystającej ze spodni. Chyba faktycznie będę musiała zrezygnować z koszuli na rzecz jakiejś luźnej bluzki.
    • gram.w.zielone Re: Brzuch 15.06.16, 18:16
      Mnie wczoraj pan ustapil miejsca w metrze. Jak powiedzialam, ze nie trzeba, to pokazal palcem na moj brzucho i powiedzial "Nalegam". U mnie prawie 10 tygodni. Z pierwszym dzieckiem nie bylo nic widac do 4 miesiaca.
      • konwalia_maj Re: Brzuch 15.06.16, 23:01
        A to miłe. Ja pamiętam, że w poprzedniej ciąży nawet jak byłam w 8-9 miesiącu ciężko było aby ktoś mi ustąpił.
        • smoczy_plomien Re: Brzuch 15.06.16, 23:21
          Ja widzę wyraźną korelację geograficzną wink W mieście, z którego pochodzę, bywało że dwie osoby na raz się zrywały, żeby ustąpić miejsca, a tu gdzie mieszkam wszyscy kontemplują widoki za oknem smile
    • whitney85 Re: Brzuch 10.07.16, 22:03
      U mnie większy już niestety. Wciąż chodzę w zwykłych ciuchach ale zaczynają cisnąć. Nie przyznam się nikomu dopóki nie zrobią mi usg w 12 tc. Tu, gdzie mieszkam, nie robią wcześniej niestety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka