gumecka 22.11.04, 12:05 Hej! Ja tez jestem z Zabrza,fajnie w koncu kogos tu spotkac z mego miasta.Przesylam pozdrowionka. Bedziesz rodzic w ktoryms z naszych Zabrzanskich szpitali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trygrys Re: Do trygrys. 22.11.04, 14:24 Witaj Na pewno nie będę rodzić w Zabrzu. Mam dwie opcje : 1) Centrum Zdrowia Matki Polki w Łodzi - bo tam jeździłam prywatnie do profesora Radwana albo 2) Gliwice (tzw.rzeźnia) bo tam pracuje moja gin. z gliwic jeszcze niewiem co wybiorę, tym bardziej, że mam z góry "zapewnioną" cesarkę. A jak tam Twoje maleństwo ? Mam nadzieję że wszystko ok. Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gumecka Re: Do trygrys. 22.11.04, 16:57 No i masz racje ja za nic nie pojde do Zabrzanskiej porodowki, lezalam na Traugutta i dziekuje bardzo za taka obsluge i szpital fuj. Ja jezdze do Jastrzebia Zdroju, tam meza wujek przyjmuje, wiem ze jak tam bede rodzic to wszystko bedzie ok zreszta do niego tez jezdze na wizyty.Ja oprocz bolacych piersi i czasem bolu brzuszka nic mi niedolega, wczesniej czesto spalam ale juz mi przeszlo. Jest ok. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
trygrys Re: Do trygrys. 22.11.04, 19:36 No to witam w klubie sympatyków zabrzańskich szpitali ! Mnie nawet piersi nie bolą, gdyby nie fakt, że widziałam dzidzię na usg i słyszałam to malutkie serduszko, to przestałabym wierzyć że jestem w ciąży )) Zupełny brak objawów : zero mdłości, zero smaków. Ze snem to faktycznie biłam rekordy, ale sytuacja mnie zmuszała do spania, najpierw miesiąc w szpitalu w łodzi a teraz już ponad miesiąc w domu, świra dostaję. Najlepsze jest to, że nawet siedzieć za długo nie mogę bo od razu puchną mi nogi i mąż po powrocie z pracy robi mi wyrzuty, więc leżę, leżę i leżę pocieszające jest to, że już tylko 32 tygodnie ! Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
gumecka Re: Do trygrys. 23.11.04, 12:07 No tak samo jak ja, czasem sie zastanawiam czy napewno dzidzia tam siedzi w srodeczku. Ale mamy jeszcze czas i pewnie zacznie rozrabiac ze bedziemy mialy dosc ale ja nie moge sie doczekac kiedy to bedzie. pozdrawiam jola Odpowiedz Link Zgłoś
trygrys Re: Do trygrys. 23.11.04, 12:24 Witaj Miłego dzionka Tobie i Fasolce. Żeby nam szytbciutko zaczęły się ruszać. Kasia i dzidzia Odpowiedz Link Zgłoś