Dodaj do ulubionych

Dzieciaczki Listopad 2003

10.02.05, 09:55
Witam wszystkie mamusie,mam wspanialego synka Dawidka ur.go 20 listopada o
7.20 mial 56cm i ważył3740 teraz po prawie 15 miesiąsach waży 10.800 i ma
83cm,jest strasznym łobuziakiem,nie mozna go spuścić z okasmile, ma już 8
ząbków.Tak jak jego tatus bedzie sportowcem,od malego ma kontakt z piłka i
caly czas sie nimi bawi i chodzi na meczei kibicuje tatusiowi.
A jak wasze maleństwa,jakie teraz sa?Co najbardziej lubią robić?
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki.
Obserwuj wątek
    • wiolav Re: Dzieciaczki Listopad 2003 10.02.05, 13:59
      HEJ,HEJ! Ja również mam synka - Jasia, którego urodziłam 27 listopada. Teraz
      waży już 12,5 kg i jest cudowny. Ma również 8 ząbków ale obecnie już się
      przebiły kolejne cztery (trójki) i na dodatek zaraził się ode mnie ospą
      wietrzna (Horror!) Wygląda jak biedronka ale moj mąż twierdzi, że przypomina mu
      rozdeptana jagodzianke winkBiedny jest, przezył strasznie smarowanie gencjaną i
      pierwsza goraczke (ja zreszta też). Jest bardzo dzielny, tym bardziej ze
      brakuje mu spacerow (codziennie przynosi mi swoje buciki). Najbardziej lubi
      (obecnie) stac przy oknie i na kuchennych szafkach. Ciagle ciagnie nas za reke
      do kuchni i szantazuje smutna minka. Bardzo lubi bawic sie garnkami i oglądać
      książeczki. Chetnie dowiem sie czegos wiecej o waszych dzieciach i o Dawidku,
      oczywiście. Pozdrawiam i sciskam wszystkie mamusie i pociechy! Milej zabawysmile
    • mamadasia5 Re: Dzieciaczki Listopad 2003 10.02.05, 14:28
      cześć mój Adaś urodził sie 25 11 2003 o 23:45 ważył 3500i miał 58 cm długości
      teraz ma 8 ząbków, mówi pojedyńcze sylaby, mama tata, dudu ślicznie sie rozwija
      aż miło popatrzeć chodzi już od mniej więcej 11 miesiąca życia. A poza tym
      włosy mu rosna jak szalone, juz 2 razy go ścinałam (z niemałym trudem zużyłam
      chyba 3 paczki zimnych ogni - żeby go zabawiać w międyczasie) Teraz waży już
      około 12 kg i je wszystko, tj nic nie wywołuje u niego alergii. Bardzo lubi
      kwaśne rzeczy np ogórki kiszone - chyba dlatego, że ja w ciąży też je lubiłam.
      Pozdrawiam serdecznie MamAdasia5 - Agnieszka
      • malgosia103 Re: Dzieciaczki Listopad 2003 10.02.05, 19:18
        Bardzo chetnie bym pogadala o naszych dzieciaczkach np.na gg 5049522 pozdrawiam
        • wiolav Re: Dzieciaczki Listopad 2003 11.02.05, 13:45
          Ja niestety nie moge brac udziału w rozmowie na gg, bo jak na razie korzystam z
          internetu w Orange School, gdzie biegam uczyc sie angielskiego i choc na
          chwilke wyrwac sie z domowych pieleszy, o! Ale moze wkrotce zalozymy w domu i
          wtedy zaniedbam chyba wszystkie domowe obowiązki. Ciesze sie bardzo, ze moge z
          Wami porozmawiac na forum i ewentualnie poprosic o jakies wskazowki. Nie znam
          mam z dziecmi w wieku Jasia i chetnie bym sie kiedys moze z ktorąs spotkała.
          Mam zamiar zapisac sie z Jaskiem do takiego smiesznego klubu, do ktorego chodzi
          sie raz w tygodniu na godzinke i spotyka z dziecmi w tym samym wieku. Zajecia
          prowadzone sa w jezyku angielskim (moim zdaniem to troche za wczesnie,
          wolalabym zeby najpierw dobrze poslugiwal sie polskim ale niestety nic innego
          nie znalazlam), spiewane sa piosenki, rymowanki i duzo muzyki. Chodzi mi
          glownie o to, aby Jas kontaktowal sie z innymi dziecmi a i ja rowniez miala
          mozliwosc poplotkowania na temat dzieci itp. Moje bliskie kolezanki nie maja
          jeszcze pociech i ten temat je nie dotyczy a ja nie chce byc nudna i ciagle
          krazyc wokol dzieciecych problemow domowej kury. Ale coz, jak na razie moje
          kulturalne rozrywki musza poczekac. Nie nudze wiecej i pozdrawiamsmile
    • iwa51 Re: Dzieciaczki Listopad 2003 21.02.05, 14:21
      Dziewczyny, zapraszam Was na forum o listopadowych dzieciaczkach, tam będziecie
      mogły pogadać z mamami rówieśników
      Wklejam linka

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20661

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka