Dodaj do ulubionych

BŁAGAM POMÓŻCIE - ZAGINĘŁO DZIECKO !!!!!!!!!!!!!!!

26.02.05, 21:09
Po pierwsze przepraszam, że to będzie w każdym forum, ale sprawa jest bardzo
ważna.
Zaginęło dziecko mojej koleżanki. Najprawdopodobniej jest z ojcem. Zabrał ją
4 miesiące temu(8 dni po jej pierwszych urodzinach) i od tego czasu nie
widzała małej. W tej chwili wykorzystała większość możliwych legalnych
środków na odnalezienie Kamili.
Jeśli znacie organizacje, które pomagają ludzim odzyskać porwane dzici
byłabym wdzięczna za jakiś kontakt.
Obserwuj wątek
    • inia25 Re: BŁAGAM POMÓŻCIE - ZAGINĘŁO DZIECKO !!!!!!!!!! 26.02.05, 21:12
      czytałam o tym porwaniu kilka dni temu w jakiejś gazecie. Trzymam kciuki - jak
      bede wiedziała jak pomóc to dam znać.

trzymam kciuki
      • sheenaz Re: BŁAGAM POMÓŻCIE - ZAGINĘŁO DZIECKO !!!!!!!!!! 27.02.05, 14:38
        niestety nie wiem jak mogłabym pomóc, nie znam żadnych instytucji.
        ale trzymam kciuki za Mamę i Maleństwo!!!
        Matka musi przeżywać horror!!!
        cóż z niego za człowiek, że potrafił zrobić coś takiego!?!?!?????
    • sheenaz Re: BŁAGAM POMÓŻCIE - ZAGINĘŁO DZIECKO !!!!!!!!!! 27.02.05, 14:50
      www.amnesty.org.pl/index.php
      może coś tutaj, wiem, ze dzialają na wielką skalę, nie wiem czy zajmują się
      indywidualnymi przypadkami...
      • tynka11 Re: BŁAGAM POMÓŻCIE - ZAGINĘŁO DZIECKO !!!!!!!!!! 27.02.05, 16:59
        moim zdaniem dobry detektyw ktory wyciagnie dziada spod ziemi!!!!!skoro
        oficjalne środki zawodza....TAk zcy siak pewnie to troche potrwa...
        • nana81 Re: BŁAGAM POMÓŻCIE - ZAGINĘŁO DZIECKO !!!!!!!!!! 27.02.05, 21:03
          dzzięki wielkie za odzew. Daga rozmawiała z detektywami ale nie wiedzieli czego
          się czepić(cóż naszym zdaniem byłoby czego). Rozmawiała też z Rutkowskim
          ale...kasasad w tej chwili tyle nie ma żeby mu zapłacić
          Jak będziecie mieć jakikolwiek pomysł to będziemy wdzięczne
          • sheenaz Re: BŁAGAM POMÓŻCIE - ZAGINĘŁO DZIECKO !!!!!!!!!! 27.02.05, 23:32
            puściłam Twojego posta dalej na forum maluchy.pl/forum/viewtopic.php?
            t=19516 oraz www.baybus.net/index.php?
            sid=3d24cad8f8c61558efdf95b5482c3460
            ale niestety odezwała się tylko jedna dziewczyna z Poznania, ma pisać na
            Twojego maila gazetowego.
            daj znać co się dalej dzieje,
            strasznie się przejęłam, sama jestem matką i nie wyobrażam sobie siebie w
            takiej sytuacji.
            powiedz Dagmarze, ze myślę o niej cieplutko i o Maleństwie, wierzę, ze już
            niedługo będzie tulić swojego Dzidziusia.

p.s. skąd jesteście? w jakim mieście to się stało???
            • sheenaz Re: BŁAGAM POMÓŻCIE - ZAGINĘŁO DZIECKO !!!!!!!!!! 27.02.05, 23:34
              na maluhach to jest, ale nie otwiera strony, musisz wpisać cały adres w
              wyszukiwarkę, bo mi na czerwono zaznaczyło tylko część.
              • nana81 Re: BŁAGAM POMÓŻCIE - ZAGINĘŁO DZIECKO !!!!!!!!!! 01.03.05, 14:12
                wielkie dzięki jeszcze raz. Ja jestem z Lublina, Dagmara z Kraśnika i tam to
                się stałosad
                • odojoachim Re: BŁAGAM POMÓŻCIE - ZAGINĘŁO DZIECKO !!!!!!!!!! 01.03.05, 16:14
                  Wyrwałabym sukinsynowi jaja z korzeniami!! przepraszam ze bluznie ale jak on
                  mogl! Porozgladam sie wsrod znajomych. Może mają jakieś dojścia nie wiem.
                  Napewno postaram sie cos zrobic jeszcze nie wiem co, ale zrobie wszystko by ci
                  pomoc.
    • sheenaz NANA81 02.03.05, 17:22
      dZIEWCZYNA ODPOWIEDZIAŁA NA ODZEW:

Witam Cie,

Na forum strony www.dziecko-info.com.pl pojawiła się informacja, że poszukujesz
      informacji o
      organizacjach itd. pomagających w odzyskaniu dzieci.
      Niestety ja sama ich nie znam natomiast kiedyś natknęłam się na taką stronę
      www.tata.pl - tam jest
      FORUM na którym pisze bardzo wielu ojców doświadczonych w odyskiwaniu dzieci.
      Może tam jakiś tatuś
      udzieli Tobie pomocnych informacji.
      Mi przychodzi tylko do głowy telewizja - może oni coś poradzą.
      Z całego serca życzę aby wszystko się ułożyło i aby Twoja córeczka wróciła
      bezpiecznie do domu.
      Pozdrawiam
      ________
      Juleczka
    • sheenaz NANA81 02.03.05, 17:38
      zamieściła tam Twoją wiadomość, jeżeli tylko ktoś odpowie to dam Ci znać!!!!!!!
    • sheenaz NANA81 - MAM COŚ!!! 04.03.05, 13:59
      www.babyboom.pl/zdrowie/zdrowie_dziecka/jesli_zaginelo_twoje_dziecko.html
      • gosi24 Re: NANA81 - MAM COŚ!!! 15.05.05, 12:02
        wpadł mi do głowy pomysł żebyś wystąpiła do sądu o pozbawienie praw
        rodzicielskich dla ojca sprawa jest bezpłatna a pozew piszesz ręcznie będzie to
        podstawą do odebrania dziecka ojcu gdyż na dzień dzisiejszy w świetle prawa
        ojciec ma prawo zajmować się dzieckiem ale oczywiści nie ma prawa zabraniać
        tobie kontaktu z dzieckiem które jest działaniem na jego szkodę i tym właśnie
        możesz umotywować wniosek! najpierw możesz także pójść do prokuratury gdzie
        udzielą ci szczegółowych informacji odnośnie tego co masz robić. wiedz również
        że w skrajnych sytuacjach jaką niewątpliwie jest ta którą opisujesz wniosek
        może złożyć także prokurator a do każdego postępowania może się przyłączyć.
        życzę powodzenia.
        • odojoachim kto wie jak to się skonczyło?? 11.11.05, 11:50

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka