nacia76 29.04.05, 11:07 Mam pytanie, jak odczuwacie swoje brzuszki i podbrzusza? Czy są mięciutkie, czy twardieją bezboleśnie czasem? Jak się ogólnie czujecie w tym +/-21 tc.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aloiram_m Re: Twardy brzuch?! 29.04.05, 11:15 zaczełam dziś 20tc. Od kilku dni twardnieje mi brzuch. Biorę nospę i czekam na wizytę u lekarza. Wczoraj wziełam urlop i wracam do pracy dopiero 4 maja, mam nadzieję, że odpoczynek wystarczy i nie dzieje się nic złego. Poza tym wczoraj przy wstawaniu, albo siedzeniu czułam taki dziwny ból, tak jakby umiejscowiony w pochwie Mam nadzieję, że szyjka nadal trzyma i się nie skraca. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaela Re: Twardy brzuch?! 29.04.05, 11:16 Ja wlasnie zaczelam czuc ze mam brzuch. Maluch kopie calkiem konkretnie, no i brzuch tez twardnieje bolesnie od czasu do czasu. Juz nie moge zapomniec ze jestem w cizy no i rosne z dnia na dzien Odpowiedz Link Zgłoś
kaminia76 Re: Twardy brzuch?! 29.04.05, 11:21 hej z tym twardnieniem po 20 tc to chyba tak musi byc... bo o ile wiem macica bedzie juz cwiczyc skurcze do porodu... ja mam od jutra poczatek 23 tc i tez od paru dni brzuszek czasami twardy i napiety.. wczoraj za duzo popracowalam i nawet troche bolal czasami na to biore nospe.. a co do brzuszka to az sie sama zdziwilam bo doslownie w ciagu kilku dni powiekszyl sie bardzo! doslownie rosnie w oczach! a synuś kopie az milo i niestety budzi mnie o 5-6 nad ranem)) pozdrawiamy zyczymy udanego dlugiego weekendu majowego! kaminia i Kubuś od jutra 23 tc Odpowiedz Link Zgłoś