Dodaj do ulubionych

Twardy brzuch?!

29.04.05, 11:07
Mam pytanie, jak odczuwacie swoje brzuszki i podbrzusza? Czy są mięciutkie, czy twardieją bezboleśnie czasem? Jak się ogólnie czujecie w tym +/-21 tc.?
Obserwuj wątek
    • aloiram_m Re: Twardy brzuch?! 29.04.05, 11:15
      zaczełam dziś 20tc. Od kilku dni twardnieje mi brzuch. Biorę nospę i czekam na
      wizytę u lekarza. Wczoraj wziełam urlop i wracam do pracy dopiero 4 maja, mam
      nadzieję, że odpoczynek wystarczy i nie dzieje się nic złego.
      Poza tym wczoraj przy wstawaniu, albo siedzeniu czułam taki dziwny ból, tak
      jakby umiejscowiony w pochwie sad Mam nadzieję, że szyjka nadal trzyma i się nie
      skraca.
    • agnieszkaela Re: Twardy brzuch?! 29.04.05, 11:16
      Ja wlasnie zaczelam czuc ze mam brzuch. Maluch kopie calkiem konkretnie, no i
      brzuch tez twardnieje bolesnie od czasu do czasu. Juz nie moge zapomniec ze
      jestem w cizy smile no i rosne z dnia na dzien smile
      • kaminia76 Re: Twardy brzuch?! 29.04.05, 11:21
        hej z tym twardnieniem po 20 tc to chyba tak musi byc... bo o ile wiem macica
        bedzie juz cwiczyc skurcze do porodu... ja mam od jutra poczatek 23 tc i tez od
        paru dni brzuszek czasami twardy i napiety.. wczoraj za duzo popracowalam i
        nawet troche bolal sad czasami na to biore nospe.. a co do brzuszka to az sie
        sama zdziwilam bo doslownie w ciagu kilku dni powiekszyl sie bardzo! doslownie
        rosnie w oczach! a synuś kopie az milo i niestety budzi mnie o 5-6 nad ranemwink))
        pozdrawiamy
        zyczymy udanego dlugiego weekendu majowego!
        kaminia i Kubuś od jutra 23 tc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka