slonisia 02.05.05, 13:15 Hej, Zastanawiam się nad prezentami na urodziny dla synka. Ma urodziny w sierpniu (4 lata), ale że niedługo rodzę chciałabym kupić już coś teraz. Czekam na pomysły. Pozdr. iwona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia_zaza Re: prezenty - urodziny 4-latka 04.05.05, 18:40 czesc. Mój synek marzy o hulajnodze. Więc na swoje 4 urodziny wiemy ze ja dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
moni1978 Re: prezenty - urodziny 4-latka 04.05.05, 19:37 Proponuję to czym aktualnie interesuje się mój czterolatek czyli: proste gry planszowe(np.chińczyk lub barykada), hulajnoga tez fajny pomysł, albo komputer dla dzieci (taka zabaweczka, która uczy literek i cyferek i ma kilka prostych gier), albo może puzzle. Pozdrowienia Monika (mama Karolinki i Czarusia ) Odpowiedz Link Zgłoś
slonisia prezenty - urodziny 4-latka 04.05.05, 23:00 Czekam na dalsze propzycje . Z tych rzeczy mój synek nie ma tylko komputera, ale jakoś wolałabym Go nie wprowadzać jeszcze w ten świat. Pozdr. iwona Odpowiedz Link Zgłoś
moni1978 Re: prezenty - urodziny 4-latka 05.05.05, 13:41 To może książeczki z literkami i cyferkami, np. "Groszek zaczyna liczyć", "Groszek zaczyna pisać". Oczywiście nie przekonuję do nauki pisania i czytania w wieku 4 lat, po prostu widzę, że mojego synka bardzo zaiteresowały literki. A co do komputerka, nie chcę przekonywać, ale to naprawdE fajna zabawka i niewiele ma wspólnego z takim normalnym komputerem. A może delikatnie "podpytac" synka co mu się marzy? Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
slonisia Re: prezenty - urodziny 4-latka 04.05.05, 23:02 Aaa i jeśli to możliwe wolałabym więcej konkretów (sprawdzona firma i nazwa gry etc.). Pozdr. iwona Odpowiedz Link Zgłoś