ala115 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 06.08.05, 16:03 Czesc, to moja pierwsza ciaza, wiec praktycznie nic nie wiem o pielegnacji noworodkow. Gdybys mogla jeszcze przeslac ten skrypt i dla mnie, to bylabym ogromnie wdzieczna. Mój adres: luciuki@poczta.fm Dzieki i pozdrowionka Ala Odpowiedz Link Zgłoś
monismonis Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 06.08.05, 16:06 Witam! ja równiez bym prosiła o przesłanie tego skryptu. Napewen warto go przeczytać. Z góry dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
gabi72 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 06.08.05, 16:59 witamjestem listopadowka.czy moglabym rowniez otrzymac skrypcik,choc nie jestem z waszej 'ferajny'? z gory dziekuje \jakby sie udalo,bo przeciez tez bede mama Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta8 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 06.08.05, 23:05 kika jezeli nie znudziło Ci się jeszcze wysyłanie tego skryptu to ja tez poproszę,jestem z październikówek ale korzystam i podczytuje Wasze rady joli28@interia.pl dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
mania25 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 07.08.05, 13:02 czesc!jestem sierpniowka-termin mam na 9 ale mysle ze urodze pozniej.Jezeli to nie problem to bardzo bym prosila Cie o przeslanie skrypciku.Byla bym wdzieczna.Pozdrawiam.annazab@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
szyman33 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 07.08.05, 17:57 Kika jestem bardzo ciekawa tego srypciku. Moge prosic na adres a_szymczyk@tlen.pl. Z góry dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
diament79 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 13.08.05, 18:58 Ja tez poproszę, na gazetowy lub diament79@poczta.fm Z góry dziekuję! Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 13.08.05, 22:05 Ja jeszcze raz poproszę, bo do mnie nie doszedł alfa466@wp.pl (na gazetowy nie zawsze dochodzi). Pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
mayka6 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 13.08.05, 22:15 Witam,jestem zainteresowana wspomnianym skryptem..prosze o przesłanie na adres :yoanka6@o2.pl.dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
marianka_pod_choinke Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 15.08.05, 19:36 czy mogę też poprosić? Na pocztę gazety j/w. Bardzo dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkins Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 16.08.05, 09:41 Kika, jesli nie jest to dla ciebie problemem to ja także poproszę o ten skrypt. Mój adres mailowy: monika_rudy@wp.pl Z góry dziekuję! Monia i Stasiu (35 tc) Odpowiedz Link Zgłoś
mayka6 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 16.08.05, 12:50 Witam,prosze o przesłanie skryptu na adres:yoanka6@o2.pl.Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
eda2307 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 24.08.05, 09:00 Byłabym bardzo wdzięczna gdybyś mogła również mi przesłać ten skrypt. Może być ciekawy, a że mam termin na październik to na 100% się przyda. Z góry dziękuję i czekam na skrypcik. Już nie mogę się doczekać Pozdrawiam. Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
iska1 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 31.08.05, 18:47 Kika pewno masz już dość wysyłania maili ale jeśli dasz radę jeszcze to ja też proszę o przesłanie skryptu na adres iska1@gazeta.pl A termin mam na październik. Dzięki wielkie! Odpowiedz Link Zgłoś
swietlik111 Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 01.09.05, 01:37 przepraszam, że ja też zawracam głowę, choć jestem gościem na Waszym forum , ale gdyby któraś z Was miała ten skrypcik i mi wysłała, będę wdzięczna bardzo, bo się gubię w tym wszystkim i się zaczynam bac... dzidowd@poczta.onet.pl Dominika (32tc) termin na 2.11 Odpowiedz Link Zgłoś
stefka Re: fajny "skrypt" dot. pielęgnacji noworodka 01.09.05, 15:08 Cześć, ja też poproszę o przesłanie tego magicznego skryptu - im bliżej rozwiązania tym więcej wątpliwości. Termin już na niedzielę ale Zuza chyba woli siedzieć w brzuszku. Mój adres: stefka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś