Dodaj do ulubionych

kika,dostałaś może już pościel?

02.07.05, 16:39
Obserwuj wątek
    • kika_kika Re: kika,dostałaś może już pościel? 02.07.05, 21:19
      jeszcze nie sad w aukcji jest info, że do 7 dni uncertain
      może w poniedziałek??
      Jak będzie dam znać!!
      • smeagoul KIKA???? 15.07.05, 23:44
        A jeśli to nie tajemnica to od kogo na allegro kupujesz pościel? Chcę właśnie
        kupić komplet 7 cześciowy od pewnej Pani ale boję się czy nie trafiłam na tą
        samą osobę.
        Ja zamierzam kupic tą wzór 3 Misiaczki
        www.allegro.pl/show_item.php?item=56990924
        Dzięki za odpowiedź -Pozdrawiam Ania z córcią ale narazie tak na 70%smile
      • milka1974 Re: kika,dostałaś może już pościel? 20.07.05, 21:58
        Podaj proszę sprzedawcę lub aukcję...
    • kika_kika DOSTAŁAM... 04.07.05, 14:21
      i od razują pakuję i odsyłam. tak paskudnej pościeli w życiu nie widziałam!!
      jest koloru turkusowego, z misiem, który nawet w 1% nie dorównuje temu ze
      zdjęcia z allegro. Ta pościel na zdjęciu jest śliczna, ma piękny delikatny
      kolor w sam raz dla noworodka a ta... oczojebny turkus!! Dziecko w takim
      kolorze dostałoby od razu ADHD!! Odsyłam i albo przyślą mi taką jak na aukcji
      albo oddają kase, bo... ja w tym dziecka nie położe! Jak narazie zdecydowanie
      odradzam!!
    • kika_kika Re: kika,dostałaś może już pościel? 04.07.05, 14:31
      e expresowym tempie odpisano mi, że dostanę taką jak na zdjęciu tylko żebym
      odesłała tą co mam. Widocznie... wiele osób było niezadowolonych.....
      Szybciutko to pakuje bo nawet patrzec na to nie moge uncertain bleeeee
      • madelaine6 Re: kika,dostałaś może już pościel? 04.07.05, 15:11
        No to ladnie nabijaja ludzi w butelke!
        Szok.Ja wlasnie kupilam rozek Drewexu
        i mam nadzieje,ze dostane tez ze zdjecia wink
        Na szczescie pani ma juz ponad dwiescie komentarzy,wiec mysle,
        ze bedzie OK.
        • kika_kika Re: kika,dostałaś może już pościel? 04.07.05, 17:21
          wiesz, jak kupujesz coś "firmowego" to wiesz co dostaniesz, a tu... ludzie sami
          szyją pościel. Ale dostałam maila, że "pościel będzie cudna", tak więc...
          poczekamy, zobaczymy....
    • kika_kika Re: kika,dostałaś może już pościel? 07.07.05, 23:38
      dziewczynki, dostałam maila od pani od pościeli, napisała, że narazie ma ładny
      haft dla dziewczynki a dla chłopca będzie we wtorek więc w przyszłym tygodniu
      mi przyśle gotowa pościel.. a za kłopot obiecała... dodatkowo rożek w tym samym
      kolorze i z tym haftem. Hmmmm a ja tylko chciałam żeby ochraniacz był na zamek
      by mozna go było prać bez wypełnienia smile
      No... narazie ładnie się zapowiada.... ciekawe jak to się zakończy smile dam wam
      oczywiście znać smile
      • madelaine6 Re: kika,dostałaś może już pościel? 13.07.05, 10:39
        I jak Kika?Przyslali Ci te posciel juz?
        Pytam,bo chcialam od nich kupic ochraniacz i moze
        baldachim,ale boje sie,ze dostane jakas paskude...
        • kika_kika Re: kika,dostałaś może już pościel? 13.07.05, 10:42
          Dziś mieli dostać nowe hafty więc.. czekam smile
          Napisałam do nich maila z pytaniem co tam i jak tam smile
          dam znac jak coś dostanę.
    • asia9617 zerknełam na opinie z aukcji z pościelą 13.07.05, 11:18
      i ku mojemu zdziwieniu,są bardzo zadowoleni klijenci,że szybka przesyłka,że
      towar zgodny z opisem,mam nadzieję,że tak będzie dalej,może na początku troszkę
      mało zgrabnie im to szło,ale teraz się poprawili,już ma sporo komentarzy
      wystawionychsmilei właśnie z aukcji z tą pościelą.
      • kika_kika Re: zerknełam na opinie z aukcji z pościelą 13.07.05, 11:23
        no dokładnie, ja byłam jedną z pierwszych osób kupujących. Ale widze że
        komentarze są ok, tak więc wszystko na dobrej drodze smile
    • asia9617 a tylko ceny szybciutko wzrosły!!!!!!!!!!! 13.07.05, 11:22
      sad
      • kika_kika Re: a tylko ceny szybciutko wzrosły!!!!!!!!!!! 13.07.05, 11:47
        No tak, widze, że jest róznica w cenie, ale... jest jeszcze stara aukcja z
        starymi cenami pościeli, co prawda tylko 14 godzin ale... zawsze wink
        Niestety ale takie hafty jak sa na obrazku na aukcji sa drogie - taki mały
        pierdołek 4cmx4cm kosztuje w pasmanterii 4zł, a co dopiero taki duży kolorowy??
    • kika_kika Re: kika,dostałaś może już pościel? 14.07.05, 11:14
      dziewczynki, donosze smile że pościel ma być wysłana w poniedziałek big_grin
      Haft ma byc wielkości 15x25cm!! z rodzinką misiów big_grin
      podobno bardzo ładnie to wygląda smile pożyjemy - zobaczymy - dam - jak zwykle
      znać co i jak smile
      • madelaine6 Re: kika,dostałaś może już pościel? 14.07.05, 12:15
        No to czekamy w takim razie.Zamowien maja mase,
        wiec sie pewnie uwijaja jak pszczolki wink
        • asia9617 jestem zła!! 14.07.05, 13:02
          Pisałam kiedyś na początku do nich czy mają większą pościel do łóżeczka 140/70
          i nie było żadnego problemu,że ochraniacz będzie większy(bo o niego najbardziej
          mi chodziło) Więc wczoraj napisałam do nich czy ten ochraniacz większy jest
          droższy,bo chciałam cały komplet zamówić,a oni mi dziś odpisali,że nie ma
          takiej możliwosci,jak na początku zamówień nie mieli to chętni byli,a teraz jak
          klijenci juz są i pare pozytywów mają ,to mają mnie gdzieśsad
          Trudno sama uszyje sobie tą cholerną pościelsad(
    • kika_kika DOSTAŁAM :)))) 22.07.05, 13:10
      Dziewczynki, dostałam pościel - myślałam, że się nie doczekam wink
      Pościel jest super śliczna - śliczniejsza niż na aukcji :] no i ... do tego
      dostałam rożek - zupełnie za darmo smile do kompletu. teraz moge śmiało polecić
      tego sprzedawce, tym bardziej, że już wielu zadowolonych klientów - widać
      trudne początki, a dalej już jak nalezy smile - fakt teraz pościel jest droższa,
      ale... hehe ktoś musi zapłacić za tego rożka big_grin - (no i za hafty bo te co sa
      teraz są naprawdę super smile)
      oto link:
      www.allegro.pl/show_item.php?item=57500728
      ja kupiłam pościel i ochraniacz.
      • anniia kika- pytanie 22.07.05, 16:03
        Kika, a powiedz jaka jest jakość materiału tej pościeli i czy poza innym haftem
        niż ten na zdjęciu to reszta szczegółów jest taka sama jak na zdjeciu (białe
        jest tam gdzie na zdjęciu itp), i jeszcze może czy wielkość tego haftu też
        odpowiada zdjęciu,
        sorry za masę pytań i z góry dziękuję
        • kika_kika Re: kika- pytanie 22.07.05, 21:09
          Jakość - jak dla mnie - fajniejsza niż pościeli z drewexu (drewexowa jest jakby
          z lnu). Kolor identyczny jak na fotce, wszystko się zgadza z rozmieszczeniem.
          Hafty też są podobnej wielkości tak więc jestem zadowolona (a uwierz smile ze mną
          baaaardzo cięzko pod tym względem smile nie zadowala mnie byle co)
          Białe i niebieskie jest tak samo rozłożone, kiesonka na pościelce - obszyta
          jest taką samą koroneczką jak na fotce, no ... naprawdę mniam mniam smile
      • monika9710 Re: DOSTAŁAM :)))) 22.07.05, 16:40
        Śliczna pościel! szkoda że nie ma w beżu, bo też bym taka chciała.
        • kika_kika Re: DOSTAŁAM :)))) 22.07.05, 21:10
          no też bym chciała beżową smile) ale... może wkrótce się pojawi?? Może warto
          napisać do nich?
          • anniia kupilam 23.07.05, 21:59
            kika dzięki za info, kupilam i juz sie nie moge doczekac przesylki
            pozdrawiam cieplutko
            • kika_kika Re: kupilam 24.07.05, 19:26
              smile Fajnie, czyli UGA z allegro to TY?? wink
              Napisałam do Pani Makowskiej, że kupiłaś, żeby nie myślała, że z tym poleceniem
              ich pościelki moim koleżankom to sciema smile))
              Buziaki
        • kika_kika BEDĄ BEŻOWE!!! 24.07.05, 19:20
          Napisałam do Pani Makowskiej i... uwaga uwaga smile będzie pościel w kolorze
          beżu!! Podpowiedziałam, że mooooże być jak ta drewexowa wink
          Pani obiecała kupic bele materiału i prosiła by obserwować aukcje, bo wkrótce
          mają być nowe piękne rzeczy!!
          • anniia Re: BEDĄ BEŻOWE!!! 24.07.05, 19:38
            tak Uga to ja smile
            Dzisaj dokupilam u tej Pani jeszcze wypełnienie do pościeli, fajnie że będą nowe
            wzory i nowe rzeczy
            pozdrawiam cieplutko
            • kika_kika już są beżowe :) 16.08.05, 13:54
              Dziewczynki, jeśli nadal jesteście zainteresowane, to jest już beżowa pościel -
              całkiem ładna smile) - cholera - tyle sie z nimi nagimnastykowałam a teraz jeszcze
              im reklamę robię smile)
              ale... pokuta odprawiona, jestem zadowolona więc polecam szczerze.
              allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3271855
              • jadis76 Re: już są beżowe :) 17.08.05, 09:07
                dzięki za ten wątek
                zamówilam różową + wypelnienie i jest piękna
                a co do beżowej to jedna uwaga - w opisie aukcji jest napisane, że to żólta !!!!
                • kaliaa Re: już są beżowe :) 17.08.05, 09:12
                  ja sie zastanwialam nad wypelnieniem, ale balam sie go kupowac w ciemno, ale
                  mowisz jadis ze bez obaw mozna kupic i wypelnienie, jest ono ok ?
                  • kika_kika Re: już są beżowe :) 17.08.05, 09:17
                    Ja tez kupiłam wypełnienie i jest ok, ale... jak już chcesz prać to musisz całą
                    pościel przefastrygować - przeszyć po całej długości i szerokości tak, by nitki
                    trzymały kołderke w kupie, bo ponoć może się rozpirzyć... wink - ja nie prałam
                    tylko wietrzyłam.
                • ninjo Re: już są beżowe :) 20.08.05, 18:45
                  wlasnie kilka dni temu zamowilam komplet poscieli - opcja bezowa (ciekawostka:
                  jest nazwana jako żółta w aukcji, a na zdjęciu jest w zasadzie brzoskwiniowa).
                  Jak dostane (powinnam za kilka dni, poniewaz zamawialam 17/8), to napisze jaki
                  jest rzeczywisty kolor.

Caly komplet kosztuje 87 zl, a wchodza w niego: posciel na poduszke i kolderke,
                  wypelnienie, ochraniacz i baldachim, a do tego przescieradlo frotte gratis.
                  Mimo, ze baldachimu nie planowalam kupowac, to i tak chyba to jest super tanio,
                  szczegolnie, jezeli jest ladna. Czekam, z niecierpliwoscia smile))

Ninjo z Natalką
                  • ninjo Re: już są beżowe :) 26.08.05, 18:01
                    Dostalam te posciel - jest bardzo ladna.
                    Na zdjeciu jest brzoskwiniowa, a w opisie bialo - zolta i rzeczywiscie jest
                    bialo - zolta (zupelnie inna niz na zdjeciu, żółta bardzo), ale ladna.

Pani wyslala przesylke dopiero po tygodniu (dostalam ja 9 dni po wygraniu
                    aukcji) i jeszcze przeslala gratis 2 sliczne czapeczki z powodu niewielkiego
                    opoznienia.
                    Mialam z nia szybki mailowy kontakt, polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka