otaota Re: JEST MI ŹLE!!! 14.07.05, 10:03 jest mi też smutno,od rana płaczę a wiem ze nie powinnam.Mój mąż wyjechał na 11 dni i nie wiem czy dam sobie radę bez niego. Nie chodzi mi fizycznie tylko bardziej psychicznie. jesteśmy razem od ponad 6 lat i od 3 nigdy sie nie rozstawaliśmy na dłużej niż dwa dni. Boję się ze ten mój stan może zaszkodzić naszemu maleństwu ale nie mogę się uspokoić. nasza dzidzia: www.tickerfactory.com/ezt/d/1;0;31/st/20050924/dt/6/k/72ba/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk Re: JEST MI ŹLE!!! 14.07.05, 10:14 otaota, nie martw się - szybciutko zleci wiem, jak to jest, bo za swoim tęsknię nawet, jak idzie do pracy na parę godzin nie potrafię sobie znaleźć miejsca i wszystko mi się rozłazi mnie pomaga jakieś konkretne zajęcie, spotkanie z przyjaciółką, coś co odwróci uwagę na jakiś czas a może zajmij się wyprawką? nie wiem, na jakim etapie jesteś, ale cos na pewno jest do zaplanowania, poszukania, kupienia, czy tylko zorientowania się w cenach uszęta do góry!! zobaczysz, że szybiutko będziecie razem ) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaela Re: JEST MI ŹLE!!! 14.07.05, 10:23 Pomysl sobie jak przyjemne bedzie powitanie po takiej rozlace! Wiem, cos o tym, bo poczatek naszego zwiazku to wlasnie ciagle rozstania- moj obecny maz pracowal w Holandii, ja w Polsce i widywalismy sie na weekendy, co dwa, trzy tygodnie. Ale za to jakie to byly weekendy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Re: JEST MI ŹLE!!! 14.07.05, 12:17 Nie martw sie kochana,szybko zleci i juz niedlugo bedziecie sie tulic do siebie. Moj synek wyjechal do dziadkow na tydzien i wczoraj mialam wieczorne placki z tesknoty,ale jutro znowu go zobacze (sama nie wiem kiedy mi to zlecialo). Relaksuj sie,zajmij sie przygotowaniami wyprawki,zrob cos milego dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
otaota Re: JEST MI ŹLE!!! 16.07.05, 09:57 dziękuję Wam za wsparcie.Dziś juz trzeci dzień.Najgorzej jest jak kładę się spać boję się ze coś może się wydarzyć a mój mąż nie zdąży przyjechać. nasza dzidzia: www.tickerfactory.com/ezt/d/1;0;31/st/20050924/dt/6/k/72ba/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś