Dodaj do ulubionych

Studniówka:))

01.08.05, 08:41
No zostalo jeszcze 100 dni i zobaczymy naszego maluszkasmile) Na ostatnim badaniu
lekarz powiedzial, ze raczej to dziewczynka, wiec nasza radosc jest
przeogromna bo marzylismy o coreczce. Ciagle trwaja male spory co do imienia
ale moze pozostanie Zuzia, tak jak na suwaczkusmile Zrobilismy juz troche zakupow
ciuszkowo-pieluchowych. Dziewczyny jak lubicie zakupy przez internet to
calkiem niezle rzeczy sa na stronie www.hindianka.pl. Szybko dostarczaja i
wlasciwie nie odbiega to od tego co widac na zdjeciach. Zastanawiamy sie nad
wozkiem chicco 4dw, jest fajna promocja, ale pewnie zanim sie zdecydujemy to
ani promocji, ani wozkow juz nie zobaczymywink Troche juz robie sie zmeczona tym
stanem, szczegolnie problemy ze snem sa ogromne. Zanim zasne krece sie i
wierce przez 2-3 godziny. Za 100 dni moze czekaja nas jeszcze gorsze nocewink
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki!!
Obserwuj wątek
    • gabi72 Re: Studniówka:)) 01.08.05, 12:37
      nam zostalo jeszcze 108 dni...
      tez nie moge zasnac a rano nie moge wstac.jestem cala opuchnieta i strasznie
      bola mnie odretwiale dlonie.jeszcze ten cholerny upal...boje sie wychodzic z
      domu.jestem okrutnie zmeczonasad
      tez mysle o tym wozku,ale chcialabym najpierw wszystko obejrzec.i pewnie tak
      jak mowisz jak sie zdecyduje to bedzie po promocjisad
      pzdr serdecznie gabi
    • ariana1 Re: Studniówka:)) 01.08.05, 12:43
      Gratulujęsmile A my mamy swoją studniówkę w czwarteksmile Ale to tylko umowny termin,
      bo jestem pewna,ze maluch pojawi się o wiele wcześniej niż za 100 dni. Byle nie
      za wcześnie, postaram się go o tym przekonać.
    • farpakon Re: Studniówka:)) 01.08.05, 17:00
      a ja wlasnie sprawdzilam i studniowke mamy juz za soba. pozostaly 94 dni. ok 3 miesiecy. imienia oczywiscie jeszcze nie mamy. za to nakupowalam dzisiaj troche ubranek w dziewczecych kolorach, niby nie chce duzo, bo mam mnostwo po moim synku. musze zrobic przeglad, co bedzie sie nadawac. ale czeka mnie wkrotce przeprowadzka, wiec na razie nie ruszam.
      co do wozka, to gleboki mam, natomiast rozgladam sie za podwojnym, bo mysle, ze sie jednak bez niego nie obejdzie. ale z tym tez poczekam.
      ja natomiast czuje sie dobrze, mimo ze brzuch mam naprawde wielki! szkoda tylko, ze moj synek nie chce spac, wiec i ja nie mam drzemki i nic nie moge w domu zrobic.
      pozdrowienia
      • jasama3 Re: Studniówka:)) 01.08.05, 17:12
        Joasiu Ty zaczynasz a ja prawie bdę kończyć stódnióweczki listopadóweczki hehe
        Pozdrawiam
        Ewa
        • kk_pysiak Re: Studniówka:)) 01.08.05, 20:06
          u mnie za dwa dni studniówka,
          Pozdrawaiam

Kasia i Majeczka
          • r.kruger Re: Studniówka:)) 04.08.05, 10:00
            Dziś nasze święto,zgodnie z planem od jutra zaczynam odcinać dni na metrze
            krawieckim smile
            Paradoks: mam już dosyć leżenia a chce jak najdłużej być w ciąży!
            W sobote ide na wesele,takie długo palnowane z przesadną pompą w rodzinie
            męża.Hmm nie potańcze,nie wypije drinka(a ma być barek) mam nadzieje że zjem
            coś dobrego i wytrzymam do czepka(w cz-wa do północy)
            • ariana1 Re: Studniówka:)) 04.08.05, 12:15
              Tak, doczekałyśmy się i naszej studniówkismile Wchodzę na forum, szukam
              świątecznego wątku, myślałam,ze założyłaś osobny, a tymczasem dopisałaś nas do
              joasismile Dziś dla odmiany kolega małżonek ma urodziny, więc moja studniówka jest
              prezentem dla niego. Ale myślę, że urodzimy wcześniej niż za 100 dni. Byle nie
              za wcześnie. Pytanie tylko która pierwsza. Chyba że razemsmile
              Baw się dobrze na weselu!
              • kocia_kotna Re: Studniówka:)) 04.08.05, 12:24
                ...może uda mi się dziś wyciągnąć zapłodnieniowca na lampke wina czerwonego, w
                końcu nalezy mi się!!!!
    • r.kruger ariana1 04.08.05, 12:31
      dzięki
      ale wiesz że jak założe jeszcze jeden wątek to pobije chyba rekord(jeśli już
      nie pobiłam) i "wywalita mie na pysk-zbity?"
      • ariana1 krugerka:) 04.08.05, 12:59
        Nie wywalimy - bądź spokojna. Wysłałam ci wczoraj zdjątka Ani i poszłam spać. A
        teraz piszę obszerniejszą emalię.
    • moniqua79 Re: Studniówka:)) 04.08.05, 20:18
      smile Czesc Kobietki,

u mnie stodniowka za 9dni, ale i tak jutro do pracy /przed 2tygodniowym
      urlopikiem/ zanosze slodkosci - bysmy troche poswietowali sobie w pracce smile

... a swoja droga - ale ten czas leci - juz niedlugo sie zobaczymy face to face
      z naszymi niuniami smile

pozdrawiam serdecznie z mokrego Krakowa
      monika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka