Dodaj do ulubionych

wąskie łóżeczko

16.08.05, 15:14
dziewczynki, wiecie gdzie w -wie można kupić łóżeczko o szerokości
maksymalnie do 55cm. mamy b. mało miejsca i jest to b. ważne smile
Obserwuj wątek
    • naturella Re: wąskie łóżeczko 16.08.05, 15:18
      Takie łóżeczka są w IKEI - 55x112 cm. My rozważaliśmy, ale zrezygnowaliśmy, bo
      materace albo piankowe, albo sprężynowe...
      • swietlik111 Re: wąskie łóżeczko 17.08.05, 00:42
        a tak zapytam ogólnie - jakiej wielkości łóżeczko jest najlepsze, słyszałam, że
        lepsze większe i starczy na dłużej.
        • naturella Re: wąskie łóżeczko 17.08.05, 09:06
          No podobno 140x70 jest najlepsze, właśnie z tego względu, że na dłużej
          starczy... Ale mi się nie podoba widok chodzącego i już rozumnego dziecka,
          siedzącego za kratkami i trzymającego się szczebelków... Dlatego myslę, że po
          roku zlikwidujemy już łóżeczko i kupimy tapczanik z wyższymi bokami, które
          można po jakimś czasie zdemontować.
          • abiela Re: wąskie łóżeczko 17.08.05, 10:41
            naturella napisała:

> No podobno 140x70 jest najlepsze, właśnie z tego względu, że na dłużej
            > starczy... Ale mi się nie podoba widok chodzącego i już rozumnego dziecka,
            > siedzącego za kratkami i trzymającego się szczebelków... Dlatego myslę, że po
            > roku zlikwidujemy już łóżeczko i kupimy tapczanik z wyższymi bokami, które
            > można po jakimś czasie zdemontować.

A nie lepiej od razu kupic lozeczko, ktore mozna potem przebudowac w tapczanik?
            A.
            • naturella Re: wąskie łóżeczko 17.08.05, 11:36
              Pewnie lepiej, ale teraz nie bardzo mamy kasę... Kupimy zwykłe, niedrogie, a
              potem się pomyślismile
              • abiela Re: wąskie łóżeczko 17.08.05, 11:54
                naturella napisała:

> Pewnie lepiej, ale teraz nie bardzo mamy kasę... Kupimy zwykłe, niedrogie, a
                > potem się pomyślismile

Aha, wydawalo mi sie, ze nie ma roznicy cenowej, ale nie sprawdzalam.
                Pozdrawiam,
                Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka