pszczolka2 17.10.05, 14:03 Moja jest to pierwsza bardzo długo wyczekana ciąża Mężatka od 7 lat, a lat mam 28 Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika113 Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 17.10.05, 14:08 Super pomysl, mialam wlasnie cos w tym stylu zaproponowac! Latek mam 30, to moja pierwsza ciaza ) Od pewnego czasu rodzinka zaczela sie niepokoic, ze moze z nami cos nie tak, bo malzenstwem jestesmy juz 6 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
anikula Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 03.11.05, 11:34 to moja druga ciaza (pierwsza stracilam w 9 tyg), mam 25 lat i mam nadzieje ze tym razem wszystko bedzie dobrze. pozrdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nitka111 Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 17.10.05, 14:12 Mam 30 lat, pięć lat po ślubie. Dwa tygodnie po pierwszej rocznicy ślubu urodził się synek, dzisiaj już czterolatek . A o drugiej ciąży, po dwóch latach starań, dowiedziałam się w sam raz na piątą rocznicę. Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 17.10.05, 14:21 2 lata po slubie, druga ciaza. 26 lat. ale jestem mlodziuszek Odpowiedz Link Zgłoś
lsc Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 17.10.05, 14:24 ) Jesteśmy małżeństwem od 8 lat, mamy po 31 lat. Przez parę ładnych lat poszaleliśmy, popracowaliśmy, poimprezowaliśmy i zwyczajnie pobyliśmy tylko we dwoje Od 1,5 roku jesteśmy szczęśliwymi rodzicami małej dziewczynki a teraz czekamy na drugą pociechę. Chcieliśmy aby różnica wieku nie była duża i tak też się stanie Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
olutek_m Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 17.10.05, 14:46 Mam 21 lat. Mężatką jestem 2 lata. Jest to moja pierwsza ciąża. Odpowiedz Link Zgłoś
mia80 Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 17.10.05, 15:11 25 lat, pierwsza ciąża, mężatka od roku Odpowiedz Link Zgłoś
martimarti Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 17.10.05, 15:44 29 lat, mężatka od 4 lat, pierwsze dziecko ma już 19 miesięcy. I córeczka i Brzusio zapalnowane, problemy były przy zajściu - kilka miesięcy podejść, ale w końcu się udało. Z wychowawczego przejdę na macierzyński, nie chciałam w międzyczasie wracać do pracy, tylko jak już dwójeczkę odchowam. Zresztą latka lecą... Odpowiedz Link Zgłoś
1979ju Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 17.10.05, 16:15 26 lat, mężatka od 5 lat. To nasze pierwsze bardzo upragnione i długo wyczekiwane maleństwo. Pozdr, Asia - 11 t.c. Odpowiedz Link Zgłoś
lsc Re: martimarti :) 17.10.05, 17:12 Dostrzegam podobieństwo Moja córeczka - kwiecień 2004 (to blisko marca), brzuszek - maj 2006. No a moja córeczka jest Twoją imienniczką ))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martimarti Do lsc 17.10.05, 22:41 Podobieństwo fajne Ale Martusia to nie imię moje tylko córeczki, więc pdobieństw jeszcze więcej Zaraz ziornę z ciekawości na listę, z jakiego jesteś miasta. Z Krakowa na pewno nie, bo bym pamiętała, ale ciekawa jestem Odpowiedz Link Zgłoś
lsc Re: Do martimarti 18.10.05, 12:40 No niestety trochę daleko ten Szczecin od Krakowa Ale pogadać możemy przecież zawsze moje gg 3207782 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fodrossi Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 18.10.05, 10:13 33 lat,trzecia ciąża(niestety,pierwsza zakończyła się smutno)-jestem mamą pięcioletniego Bruna.Mężatka od lat siedmiu,ale nasz staż jest znacznie dłuższy,parą jesteśmy już 16 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
k_maja Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 17.10.05, 16:26 29 lat, pierwsza ciąża - zaczęliśmy się starać tuż po pierwszej rocznicy ślubu i od razu się udało ) Odpowiedz Link Zgłoś
allice80 Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 17.10.05, 16:58 Ja mężatka od ponad 3 latek a mam 25lat.Mam już córeczkę Weronikę (2 latka)a teraz jestem w upragnionej kolejnej ciąży (jedno maleństwo starciłam w kwietniu tego roku 7tydz.) Jestem teraz pełna optymizmu i niemoge sie napatrzec na mój sporawy już brzuszek Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 17.10.05, 17:17 Ciesze sie ze nie tylko ja zaplanowalam drugiego bobasa w tak mlodym wieku, wszyscy sie dziwia ) - uklon do kkatie i allice Mam 25 lat (od 2 tygodni...) Moj synek w grudniu skonczy 3 latka Po slubie 2,5 roku Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Beatko :)) 18.10.05, 09:30 ciekawe czemu sie wszyscy dziwia, prawda? ja obie ciaze mialam dokladnie zaplanowane, uwazam ze teraz jest najodpowiedniejszy czas. pozniej jak odchowam dzieciaczki chce wrocic do pracy. a ten moment zycia uwazam za najodpowiedniejszy na dzidzie. Beatko, czy Twoj nick swiadczy o tym, ze mieszkasz w londynie? moja szwagierka wyjechala tam do swojego meza z coreczka miesiac temu. on juz tam jest prawie dwa lata. bardzo za nia tesknie jesli masz ochote pogadac, podzielic sie jakimis doswiadczeniami, moze napisz do mnie na gazetowego pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: Beatko :)) 18.10.05, 13:02 Nie da sie tego ukryc, tak mieszkam w Londynie od prawie 4 lat. Twoja szwagierka na pewno teskni jeszcze bardziej, dobrze to znam... A moze wiesz w jakiej dzielnicy Londynu mieszka? Ja musze sie przyznac, ze Oskar nie byl planowanym dzieckiem i niezle nam pomieszal plany, no ale bardzo sie z tego ciesze. Drugie dziecko zostalo przez nas zaplanowane , i to wszystkich bardzo dziwi. Pozdrawiam i zycze duzo zdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
anuska.pl allice80 :) 18.10.05, 11:21 Witam, ja mam 26 lat, jestem mężatką od ponad 3 lat, mam 2,5 roczną Marysię, teraz jestem w drugiej ciąży (rok temu straciłam fasolkę w 9 tygodniu). Allice nie uważasz że wiele nas łączy??? Skad jesteś, ja z W-wy. Super wątek, pozdrawiam wszystkie majóweczki. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
allice80 Re: allice80 :) 19.10.05, 13:09 anuska, ja jestem z Poznania i rzeczywiscie mamy podobny życiorys pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: NO TO ZNAMY SIĘ JUŻ TROSZKE WIĘCEJ:))) 17.10.05, 17:41 Super, bardzo się ciesze, za taki fajny odzew Mam nadzieje, że do maja jeszcze dużo więcej się o sobie dowiemy. Bardzo miło jest Mi Was lepiej poznawać)) Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
martka.b Re: NO TO ZNAMY SIĘ JUŻ TROSZKE WIĘCEJ:))) 17.10.05, 17:59 mam 26 lat, to moja pierwsza ciąża - wyczekiwana. Jesteśmy ponad rok po ślubie Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: NO TO ZNAMY SIĘ JUŻ TROSZKE WIĘCEJ:))) 17.10.05, 18:00 mialas fajny pomysl z tym watkiem, choc niektore sprawy sie czasem powtarzaja, to przynajmniej jest latwiej zapamietac kto jest kto A i jestem za watkiem ze zdjeciami, tylko sie tak zastanawiam ile babek z naszego forum bedzie chcialo sie pokazac?? No mam nadzieje ze w miare powiekszania sie brzuszkow powiekszy sie tez liczba zdjec, w sumie to na razie nie ma co pokazywac - ale jak sie troszke zaokrąglą to kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
mimoooza Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 17.10.05, 18:05 Pierwsza ciąża, mamy po 27 lat i jesteśmy 3 lata po ślubie. Ze starankami chcieliśmy jeszcze poczekać, ale pojawiły się wskazania zdrowotne - podejrzenie endometriozy, samopoczucie pogarszające się w zawrotnym tempie, i staranka były alternatywą dla laparoskopii A teraz jesteśmy oboje najszczęśliwsi pod słońcem, że nasza miłość zaowocowała i bardzo się cieszę, że nasze plany się tak zmieniły ) Odpowiedz Link Zgłoś
mia80 Mimooza 17.10.05, 18:37 Może spotkamy się na porodówce to będziemy mogły się poznać Gdzie zdecydujesz się rodzić? Ja wybiorę "dwójkę". Odpowiedz Link Zgłoś
mimoooza Mia80 :-)) 18.10.05, 19:52 Też mam zamiar rodzić w 2., więc może rzeczywiście spotkamy się na porodówce. Mieszkamy bardzo blisko tego szpitala i mężulek się śmieje, że jak przyjdzie czas, będziemy się mogli wybrać piechotą. A myślałaś o uczestniczeniu w zajęciach szkoły rodzenia? Jeśli nie będzie przeciwwskazań, na pewo się zdecydujemy na szkołę w dwójce, może więc poznamy się wcześniej niż na porodówce Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
juska78 Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 17.10.05, 19:52 Mam 27 lat, męża starszego o 5 lat i w tym roku obchodziliśmy 5 rocznice ślubu, pierwszy raz w ciąży byłam w tym roku w styczniu.. niestety nie udało się i poroniłam(w 5tyg), teraz jestem pełna optymizmu i wierze że wszystko będzie dobrze i w maju przytulę moje maleństwo pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_25 Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 17.10.05, 22:07 mam 25 latek pierwsza ciąża jestesmy rok po slubie!!!!!!!!!!!pozdrawiam majóweczki Odpowiedz Link Zgłoś
kamilaiartur Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 18.10.05, 08:49 28 lat, druga ciąża, jesteśmy rok po ślubie, ślub 9 miesięcy po urodzeniu pierwszego dziecka - synka, który teraz w listopadzie bedzie miał 2 latka! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek289 Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 18.10.05, 09:51 Mam 32 lata - mam jedno dziecko - w grudniu skończy 11 lat i teraz jestem w długo wyczekiwanej ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
agness25 Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 18.10.05, 10:25 mam 26 lat, cztery lata po ślubie.Pierwszą ciążę niestety straciłam (7 tydz), teraz to moja druga, wyczekiwana ciąża) Odpowiedz Link Zgłoś
ewanka Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 18.10.05, 10:27 Witam serdecznie po raz pierwszy! Mam 32 lata, to mój będzie mój drugi dzidiuś (termin na 1 maja), córeczka ma 2 lata i 1 miesiąc. Jestem na zwolnieniu prawdopodobnie do konca ciązy. Pozdrawiam E. Odpowiedz Link Zgłoś
allice80 Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 18.10.05, 10:36 Ewanka kiedy dokładnie urodziła sie Twoja córeczka? Moja 12 września i tez ma 2 latka i miesiąć Odpowiedz Link Zgłoś
ewanka Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 26.10.05, 13:13 alice80 - moja córeczka urodziła się 14 września - czyli świetujemy urodziny w tym samym czasie! Pozdrawiam E. Odpowiedz Link Zgłoś
jag11 Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 18.10.05, 10:33 To moja druga ciąża. w tym roku świętowalismy 5 rocznice ślubu. Odpowiedz Link Zgłoś
beatat114 Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 18.10.05, 10:44 moja to pierwsza ciąża mam 29 lat i jestem 2 lata po ślubie, ale z mężem znamy się już 9 lat mam termin na 2-3 maja pozdrowionka Beata Odpowiedz Link Zgłoś
renata-anna Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 18.10.05, 13:03 to moja i męża-pierwsza ciąża latek 30-aczkolwiek nie wyglądam na tyle!!!!hihihi 6 latek po ślubie(nie mylić z latami starań) super pomysł!!!!na wątek mika113-mamy sporo wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
mika113 Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 18.10.05, 15:33 Czyzbys rowniez przechodzila przez pieklo rodzinnych spotkan i tych calkiem niewinnych pytan: kiedy wreszcie doczekamy sie waszego dzidziusia? Brrrrrrrrr Na razie jedynie z rodzicami podzielilismy sie radosna wiadomoscia. Reszta ma przezyc szok dopiero na Boze Narodzenie. Tak postanowilam Hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
mszub3 Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 18.10.05, 13:05 Mam 32 lata i będzie to moje 2 dziecko ( synek ma 5 lat ). Mieszkam w Opolu. Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 18.10.05, 13:40 27 lat, 2,5 roku po ślubie. Pierwsza wyczekiwana 2 lata ciąża Odpowiedz Link Zgłoś
moniak13 Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 18.10.05, 20:05 Mam 33 lata i jest to moja pierwsza ciaza. Aha, mezatka od kwietnia tego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
moli75 Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 19.10.05, 10:18 Pierwsza ciąża i bardzo długo wyczekiwana. Mam 30 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
dido_dido Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 19.10.05, 12:24 Mam 36 lat i to będzie moje czwarte dziecko. Jestem 13 lat po ślubie - test wyszedł pozytywny właśnie w dniu trzynastej rocznicy. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
monikajacka Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 19.10.05, 12:43 mamy po 27lat a od 2 jestesmy małzenstwem choć staz mamy duuuzo wiekszy,czekamy z utęsknieniem na majowego pierwszego maluszka Odpowiedz Link Zgłoś
e.glura Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 21.10.05, 13:14 Mam 29 lat, 6 lat po slubie i 3-letnia coreczka Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
adamp54 Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 21.10.05, 14:53 Mamy oboje po 33 lat. Pierwsza ciąża. Jesteśmy 8 lat po ślubie. Lekko żałuje że zabraliśmy się za to późno ... Pozdrawiam Adam Odpowiedz Link Zgłoś
renata-anna Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 21.10.05, 15:13 jakie pózno!!!!same korzyści z dojrzałego macierzyństwa-podobno im póziniej tym dzieci inteligentniejsze!!!!pozdrawiam.R-A Odpowiedz Link Zgłoś
julienx Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 25.10.05, 16:12 Jest to moja pierwsza upragniona ciąża. Mam 27 lat i termin na 11 maja 2006 Odpowiedz Link Zgłoś
monisku32 Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 25.10.05, 16:15 to moja pierwsza ciaza, mam 32 lata, udalo sie w drugim cyklu staran Odpowiedz Link Zgłoś
kama1976 Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 25.10.05, 19:26 mam 29 lat, córeczkę Weronikę (2 latka) i mężulka 1 rok i 4 miesiace. Dzisiaj widziałam moją drugą dzidzię i jest cudowna )). Oba dzieciaczki planowane. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ameneris20 Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 30.10.05, 11:11 czuję,że tu nie pasuje... mam dopiero 20 lat,moja ciąża z pewnością nie była planowana,ale bardzo się cieszę.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beata.londyn Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 30.10.05, 15:26 ameneris20 napisała: > czuję,że tu nie pasuje... > mam dopiero 20 lat,moja ciąża z pewnością nie była planowana,ale bardzo się cie > szę.. > pozdrawiam No co ty? Pewnie ze pasujesz i sie nie przejmuj, na pewno nie bedziesz tego zalowac! Mialam 21 lat jak zaszlam w ciaze z Oskarem i tez nie byla to ciaza planowana, ja na dziekance za granica, bez wyksztalcenia (ukonczonego) i doswiadczenia, sama z wtedy chlopakiem (juz mezem). Nie bylo wesolo ale teraz jestem bardzo szczesliwa ze tak nas los obdarowal Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ameneris20 Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 30.10.05, 16:23 dziękuje za wsparcie bardzo się boję ale mam nadzieje że wszystko będzie w porządku Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
olutek_m Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 30.10.05, 16:57 Ameneris, ja mam 21 lat. Jesteśmy w podobnym wieku. Mam nadzieję, że bedziesz czuła się na tym forum tak dobrze jak ja Nie ważny jest wiek, czy planowanie ciąży, a czy się z niej cieszysz POzdrawiam!!! Ola Odpowiedz Link Zgłoś
nikasob Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 30.10.05, 17:45 29 lat, z czego 5 lat z obrączką Ciąża trzecia, ostatnia skończyła się w marcu poronieniem. Po domu biega 4 letni brzdąc Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelll Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 30.10.05, 20:53 28 lat, 1 ciąża i na dodatek wpadka hehe 21 dnia cyklu, no coz, cuda się zdarzają Odpowiedz Link Zgłoś
1urszula1 Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 01.11.05, 12:24 Hej! Mam 31 lat Pierwsze dziecko 28 lat (tak jak Ty Pszczolka ), kwiecien 2002 (synek) Drugie 30 lat, styczen 2004(jak Ania175), (corcia) Trzecie bedzie w maju Ameneris, Olutek, mi w karcie ciazy pierwszej wpisali "stara pierwiastka" hi! hi!. Wiem, ze to tylko termin medyczny, ale Wam przynajmniej nikt latek nie bedzie wypominal Ula Odpowiedz Link Zgłoś
doris254 Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 02.11.05, 11:24 witam!!! to moja pierwsza ciaża, mam 25 lat i jestem w 15 tc. termin mam na 24 kietnia, pozdrawiam serdecznie wszystkie mamuski Odpowiedz Link Zgłoś
cleo1976 Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 02.11.05, 19:56 hej, ja mam 29 lat, to moja druga ciąża, mam juz 5-letnia coreczke Magde, ktora bardzo czeka na braciszka albo siostrzyczke, pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
gosik_26 Re: Może napiszemy: która ciąża i ile mamy lat:) 05.11.05, 13:41 Witam Ja mam 28 lat i jest to moja pierwsza ciąża. Ślub z mężem braliśmy 27.08.2005, a 2 tygodnie później okazało się, że jestem w 5-tym tygodniu Także w dniu ślubu było nas już troje )) pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś