kocia_kotna 19.10.05, 15:48 No i skóra pod biustem już tak mnie nie ciągnie)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocia_kotna Re: Opuszcza mi się brzuszek. 19.10.05, 15:52 Aha i jeszcze czuję w podbrzuszu taki ból jak przy okresie..... Odpowiedz Link Zgłoś
anulla1 Re: Opuszcza mi się brzuszek. 19.10.05, 15:59 Kochana to jesteśmy dwie ja też dzisj od 4rano czuje taki ból jak przy okresie, coprawda nie zauważyłam żeby mi sie opuszczał brzuch ale cholera coś sie dzieje... Na wszelki wypadek umówiłam sie na wizytę dzisaj bo mój gin jutro wyżeżdza na pare dni. Trzymaj sie Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_kotna Re: Opuszcza mi się brzuszek. 19.10.05, 16:01 Oj kochana ja myślę że powoli nasze Maleństwa przygotowywują się do wyklucia. Jajka wysiedziane to i wykluć trzeba. Dziwne uczucie po kilku miesiącach z tym bólem) Odpowiedz Link Zgłoś
farpakon Re: Opuszcza mi się brzuszek. 19.10.05, 16:02 fajnie ci. moze to juz blisko. ja mam wrazenie, ze mnie pod biustem jeszcze bardziej przybylo. ale osatnio tez czekalam na obnizenie brzucha i nic nie zauwazylam. Odpowiedz Link Zgłoś
anulla1 Re: Opuszcza mi się brzuszek. 19.10.05, 16:16 Mój mąż mi mówi to samo że malutka sie zaczyna dobijać, ja narazie zaprzeczam bo to za wcześnie dopiero 36tydzień. Ale Artur twierdzi że my o tym wiemy ale ona nie... Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_kotna Re: Opuszcza mi się brzuszek. 19.10.05, 16:18 He he he..zasada bąka, gdyby bąk wiedział że jest za wielki w stosunku do swoich skrzydeł to by nie latał?)) Odpowiedz Link Zgłoś
swietlik111 Re: Opuszcza mi się brzuszek. 19.10.05, 16:21 mi się opuścił jeszcze bardziej, choć cały czas był nisko.. Teraz mi zawadza niemalże między nogami. pcha się tam coś w dole na pachwiny, na pochwę... pewnie się dzidzia wstawia do kanału. Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczka24 Re: Opuszcza mi się brzuszek. 19.10.05, 16:34 Mi też się brzucholek opuscil tak twierdzą postronni obserwatorzy bolą pachwinki i czasami ból jak na @. Ciekawe kiedy sie spotkam z moim synalkiem?! Powtarzam mu tylko żeby jeszcze przynajmniej z tydzien posiedział bo dopiero jutro kończymy 36 tydzień może posłucha mamy ))) albo tata wkroczy do akcji hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
anulla1 Byłam u lakarza 19.10.05, 19:43 I wszystko sopoko, tak ma boleć i tyle!!! Szyjka dłuuuuga i zwarta, widać malutka sobie jakieś kawały ze mnie robi!!! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
bazylea1 Re: Opuszcza mi się brzuszek. 20.10.05, 09:02 mnie też się opuscił choc od początku był nisko. i strasznie mnie dziś kłuje w pachwinie! Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_kotna Re: Opuszcza mi się brzuszek. 20.10.05, 10:56 ..ciąża zdecydowanie powinna trwać 6 miesięcy..no strategicznie do siedmiu)) lepsza kondycja nic nie boli nic nie ciągnie) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi72 popieram=6 m-cy 20.10.05, 11:35 reszta to meczarnia\ku wyzszym celom zapewne\ brzuszek tez jakby nizej ,bo piersi widze osobno,nie zlewaja sie z brzuchem Odpowiedz Link Zgłoś
eminka1 Re: popieram=6 m-cy 20.10.05, 11:53 No kurcze, a u mnie cały czas brzuch pod brodą, a to już 37 tc, ale przy córci też nie zauważylam, zeby mi się w ogóle kiedykolwiek opuścił, także widać taka moja uroda. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gomaz Re: popieram=6 m-cy 20.10.05, 12:24 u mnie też wysoko, a jutro zaczynam 38 tc. a długość ciąży - wg mnie max 7 m-cy, bo do wtedy nic mnie nie ciągnęło i nie bolało i biegałam po 5 razy dziennie na 4 piętro Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
estellle Re: popieram=6 m-cy 20.10.05, 12:29 Oj, tak! Sześć m-cy albo pzynajmniej bez tego ostatniego dziewiątego, który niemiłosiernie daje się we znaki! Dopiero teraz czuję, że jestem w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
swietlik111 Re: popieram=6 m-cy 20.10.05, 13:56 zgadzam się całkowicie a ten 9 miesiąc to udręka.... Odpowiedz Link Zgłoś
konefka29 Re: popieram=6 m-cy 20.10.05, 14:06 hi hi, nie moge Ale inicjatywa spoleczna Odpowiedz Link Zgłoś
bazylea1 Re: popieram=6 m-cy 20.10.05, 14:17 ależ dziewczyny, 9 miesiąc ma głęboki sens - jest po to żeby człowiek przestał się bać porodu a zaczął go widzieć w kategoriach wybawienia ))) Odpowiedz Link Zgłoś
estellle Re: popieram=6 m-cy 20.10.05, 16:24 Ooooo, na to nie wpadłam. Ale ta natura mądra jest! )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_kotna Re: Opuszcza mi się brzuszek. 20.10.05, 17:33 Wybawienia....)))) ja mysle ze powinnysmy to zglosic pod obrady sejmu) Odpowiedz Link Zgłoś