kulusia 25.10.05, 17:56 kiedy odciagacie mleko-przed, po czy zamiast karmienia? Antek je dosc duzo, wlasciwie oproznia mi biust prawie do sucha i odciagam potem raptem z 5-10ml. a juz tak sie nie moge doczekac jakiegos wyjscia... ratujcie!! ulcia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniapatryk Re: kiedy odciagacie mleko 26.10.05, 12:21 Odciagam przed karmieniem, ale mam go tak duzo ze czasami z kazdej piersi moge odciagnac po 100 ml Odpowiedz Link Zgłoś
azbestowestringi Re: kiedy odciagacie mleko 26.10.05, 13:29 ja wogole nie odciagam.nawal przezylam z zimnymi okladami i teraz mam tyle na ile jest zapotrzebowanie Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk Re: kiedy odciagacie mleko 26.10.05, 16:25 ja też nie odciągam, a mam wrażenie, że mam za dużo eh... ja się z moim biustem jakoś dogadać nie mogę ) Odpowiedz Link Zgłoś
jjulita Re: kiedy odciagacie mleko 26.10.05, 15:15 Probowalas odciagnac w nocy po karmieniu. Zazwyczaj w nocy dzieciaczki toche mniej zjadaja. Najlepiej to zamiast karmieniaalbo w przerwie miedzy kamieniami. Pozdrawiam i zycze skutecznosci! Odpowiedz Link Zgłoś
patoga Re: kiedy odciagacie mleko 26.10.05, 16:38 Jak karmię jedną piersią to odciągam jednocześnie z drugiej - szybciej idzie bo mleko samo wylatuje podczas karmienia. Odciągam około 100ml. Do następnego karmienia i tak jest tyle mleczka ile potrzeba by nakarmić głodomora. Na szczęście przez ten sposób nie pobudzam laktacji Odpowiedz Link Zgłoś
kulusia Re: kiedy odciagacie mleko 27.10.05, 15:30 dzieki dziewczyny, jakos bede walczyc ulcia Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: kiedy odciagacie mleko 28.10.05, 19:25 wczoraj pobilam rekord - 180 ml z kazdej piersi! myslalam, ze przechodze drugi nawal... odciagam po karmieniu lub zamiast karmienia. Odpowiedz Link Zgłoś