asmi7 26.10.05, 13:27 Mój Wojtuś urodził się z dość długimi ciemnymi włoskami. Teraz zaczynają mu się wycierać - z tyłu główki ma śmieszną łysinkę. A jak jest u Waszych maluszków? Kiedy rosną już te "właściwe" włoski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tin_t Re: włoski 26.10.05, 14:18 u nas to samo. urodził się z włoskami, a teraz na głowie nie ma nic. a wszystkie są na poduszce.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk Re: włoski 26.10.05, 16:28 natalka urodziła się z włoskami i jeszcze jej się nie wycierają też jestem ciekawa, kiedy wyrosną właściwe Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: włoski 26.10.05, 20:12 a u nas jest bardzo specyficznie... Moj maz byl w dziecinstwie do drugiego roku zycia lysy do polowy glowy. I bardzo sie balam, ze Natalka tez bedzie. Wiec sie bardzo ucieszylam, kiedy urodzila sie z wloskami na calej glowie. Ale niestety po kilku tygodniach te u gory glowy jej wypadly i teraz... wyglada zupelnie tak jak tata w jej wieku... Czzyli ma takie baaaaardzo wysokie czolo do polowy glowy ))))) mam nadzieje ze z tego wyrosnie Jej tacie pozniej wyrosly bujne krecone wlosy, wiec tym sie pocieszam Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: włoski 26.10.05, 23:18 ojej, u nas to samo! Emma wyglada jak podstarzaly Phil Collins... czolo do polowy glowy... zupelnie nie jak mala panienka... :o) Odpowiedz Link Zgłoś