romilka 30.12.05, 11:33 Mam pytanie czy macie jakies sposoby na spieranie plam po tych zupkach??Ja niby mam dobry prosze a nic nie schodzi nawet po namoczeniu?? Moze jakies rady na ten temat!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewucha28 Re: PLAMY NA UBRANKACH-jak sprac??!! 30.12.05, 12:10 jasne rzeczy wrzucam do odplamiaczy typu ace ,ZO nie reaguje alergicznie, a kolorowe do wanisha ,ciezko i marchewke i np kupe ktora boczkiem wyjdzie sprac ,ale tak sie ratuje,na szczęście nie ma wysypek od tego z MARYSI ciuszkami ten numer nie przechodzil;-(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
elyzabeth4 Re: PLAMY NA UBRANKACH-jak sprac??!! 01.01.06, 22:08 szare mydło daje rade )) Odpowiedz Link Zgłoś
jopowa Re: PLAMY NA UBRANKACH-jak sprac??!! 02.01.06, 14:48 no niestety karotem z marchwi jest wyjatkowo paskudny i zostaje nawet w najlepszych proszkach Odpowiedz Link Zgłoś
ewucha28 Re: PLAMY NA UBRANKACH-jak sprac??!! 05.01.06, 13:33 zgadza sie karoten nie schodzi;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
lolo09 Re: PLAMY NA UBRANKACH-jak sprac??!! 06.01.06, 11:17 ja tez sie ratuje odplamiaczami, no i jeszcze jeden zabieg - jesli z mlodym zostaje maz to ubieram go w stare damianowe koszulki ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś