Dodaj do ulubionych

31.12.2005:) Szampańskiej Zabawy!!! Witajcie:)))

31.12.05, 07:54
Dzień dobry majóweczkismile
Mnie z rańca obudził mój malenki "s" kopiąc, gilając, smyrając i jeden Bóg
wie jeszcze co tam robiłsmile)) Bardzo mnie to ucieszyło bo po przedwczorajszym
bombardowaniu mnie, wczoraj zdecydowanie był dużżżżżżżoooooooooo
spokojniejszy. Tak więc wstałam bardzo radosnasmile
Kochane życzę każdej z Nas aby przyszły rok był jeszcze bardziej
radośniejszy, milszy, pracowity (nockami hihi). Życzę również dużo zdrowia w
nadchodzącym roku (Nam bardzo potrzebnego) zgody w rodzinie i Miłości.
Szczęśliwego Nowego Roku 2006 życzą Aleksandra, Piotr i maleńki "s"smile

Pozdrawiam,Ola
Obserwuj wątek
    • nitka111 Re: 31.12.2005:) Szampańskiej Zabawy!!! Witajcie: 31.12.05, 09:50
      To ja się dołączę do życzeń. I jeszcze żeby wszystkie maleństwa czekały
      cierpliwie w brzuszkach do terminu, bo gdzie im będzie tak dobrze ( ale nie za
      długo big_grin ).
      Anita i Robert z Bartusiem - starszym bratem małej "niespodzianki".
      • mysza_33 Re: Dużooooo.... szampana! 31.12.05, 10:35
        He, he, he. Żartowałam oczywiście. Życzę nie nudy, wypoczynku, pięknych
        sztucznych ogni za oknami (oby maleństwo nie przerażałao się za bardzo tymi
        strzałami!), pięknej chwili we troje lub wyrozumiałości dla siebie i malca,
        jeśli nie dotrwacie do 24.00. To jest nie istotne...
        Ja będę w domku siedzieć, a dziś jestem wybitnie leniwa i jak widać nieźle sobie
        pospałam. I dalej bym spała. No ale brzusio woła o śniadanko (w nocy, jak zwykle
        podrzerałam, hi, hi... Też tak macie?) i muszę biec do kuchenki smażyć karpie.
        Tak mi się zachciało, jakbym niedojadła na Wigilii wink

Papatki
    • 1979ju Re: 31.12.2005:) Szampańskiej Zabawy!!! Witajcie: 31.12.05, 10:52
      Hello smile
      Mnie też dziś nad ranem obudził synio, a to mały rozrabiaka, porozbijał się
      troche i spi teraz. Harce wieczorne i poranne to norma, a w ciągu dnia śpi..
      czasem go poczuję.
      Mój męzulek już zrobił zakupy, a ja się nie dawno zwlokłam z łoża, hihi. Dzis
      siedzimy w domu, zrobie troche pysznego jedzonka i będziemy razem czekać do
      północy - Mysza!! ja też jestem jakaś zboczona - wczoraj karpia w dzwonkach
      przyprawiłam, przełozyłam cebulą i dziś będe na kolacje smażyć, hihi smile))))
      Strasznie mi sie chce tej rybki. Ale za to od początku ciąży nie mam ataków
      głodu w nocy, całe szczęście - jeszcze, hehe smile))

Ja też Wam zyczę kochane dużo zdrówka, szczęśliwego rozwiązania, zdrowych
      dzieciaków i spełnienia marzeń w tym nadchodzącym 2006 Roku. Buziaki ślą też
      mały synio i mężulek - Artur.
      • mysza_33 Re: Razem raźniej ;) 31.12.05, 10:56
        Oj, jak dobrze, że z tym karpiem nie jestem sama!!! Też go wczoraj nasoliłam,
        teraz podlałam cytryną i czekam aż obeschnie - popieprzę i przyprawię. Ale
        będzie jedzonko...

wink
        • 1979ju Re: Razem raźniej ;) 31.12.05, 10:58
          Hehe, pewnie smile Już mi slinka cieknie, ja w ogóle smakoszem karpia jestem i nic
          mnie nie przekona, ze smierdzi mułem itp. Jak jest dobrze przyprawiony to jest
          pyyychaaa. Mniam... może zarazimy inne majówki naszym małym "zboczonkiem
          karpiowym"? hihi

Pozdr, Asia - 21 t.c.
          • mysza_33 Re: Karpiowe żarełko... ;) 31.12.05, 11:02
            Nooo... Ja karpia lubię, a z tym śmierdzeniem to fakt - jak dobrze zrobiony, nie
            ma zmiłuj się. Warto też zwrócić uwagę na to by był nie za duży, a młodszy. Taki
            byk to faktycznie może być trochę mniej smaczny.
            No to lecę do tych rybek, pa
            • 1979ju Re: Karpiowe żarełko... ;) 31.12.05, 11:06
              Ja już przekonałam męża do karpika, a był mocnym przeciwnikiem tej ryby smile Nawet
              nie sądził, ze moze tak dobrze smakować.
              A ja pozeram śniadanko i pobuszuję po necie. Pa pa kochana.

Pozdr, Asia - 21 t.c.
    • pszczolka2 Re: Wróciłam z zakupów. Ale drogi zawalone:))) 31.12.05, 12:23
      Zima dała popis na całego w tym roku.
      Ja z mężusiem siedze w domku, przyjeżdżają przyjaciele z synkiem to będzie
      wesołosmile)) Oglądaliśmy karuzele na łóżeczko i już decyzja została podjęta, mąż
      zauruczony "misiami przebranymi w pszczółki" a więc pomógł Mi w wyborze.
      Myślałam, że nie będzie chciał słyszeć o takich drobiazgach a tu mnie
      zaskoczył, zapytał się nawet czy pościel może wybrać hihi. Jestem po wrażeniem.

Pozdrawiam,Ola
      • vanilia25 Szczesliwego Nowego Roku!!!!!! 31.12.05, 12:45
        Dziewczynki dla Nas wszystkich i Naszych rodzin i Naszych Kochanych Malenstw w
        brzuszkach spelniania marzen w nadchodzacym Roku (wielkimi krokami), duzo
        zdrowia, milosci i pociechy z Naszych Dzidziulkowsmile))
        My wybieramy sie dzis do znajomych, taka posiadowka. ja to nawet zdecydowalam
        ze jedziemy autkiem, powiedzialam eee dzis nie pije, jeden dzien moge
        odpuscicsmile))pozdrawiam Wszystkie Przyszle i Obecne mamunie. smacznego karpia
        dziewczynki.

tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060517/dt/6/k/3692/preg.p
        ng- NASZA PEREŁKA
        • mysza_33 Re:Vanilia, uważaj, jak będziesz jechać... 31.12.05, 12:57
          ... bo drogi zawalone, jak to Pszczółka określiła. Więc wolniutko i bez stresu.
          My siedzimy w domku, właśnie wpadł sąsiad, jak co roku wink, z brakiem pomysłu -
          przychodzą w końcu do nas. Może jeszcze ktoś się napatoczy... i będziemy sobie
          gadać i podjadać. Chyba muszę cosik zrobić, zobaczę co mam w lodówce. Albo
          lepiej podejrzę przepisy Pszczółki - tak, tak, ktoś chwalił Twoje ciasteczka
          piwne, Oleńko!!! smile))
          Papatki, ale pewnie jeszcze zajrzę tu...
          • pszczolka2 Re: O jak miło:))) Ciasteczka są naprawde pysze:) 31.12.05, 13:10
            Polecam gorąco. A co do dróg - poważnie, jeździ się okropnie. Uważajcie na
            jezdni bo wkopać się można bardzo łatwo. Naraziesmile

Pozdrawiam,Ola
            • mysza_33 Re: Pszczółka, ratuj, gdzie ten przepis? 31.12.05, 13:19
              Kochana, przeleciałam wzrokiem po wątkach przez 3 strony, na dalsze
              przeszukiwanie zrobiłam się za leniwa sad
              Wyszykiwarka forum się też nie sprawdza albo ja dupa wołowa jestem.
              Podaj link do tego (tych) przepisów albo napisz, co?
              Baaaardzoooo....proszę(My)!
              • vanilia25 dzieki, bede uwazac:)) 31.12.05, 13:39
                ja mam pomysla, robie koreczki i delikatna salatke do skrzydelek na ostro.
                koreczki 1- serek, szynka i oliwka 2- serek, kabanos i kapary. a salatka to
                ogorasek i pomodorek skropiony oliwa i ziolami. smacznego dziewczynki
    • pszczolka2 Re: Myszeczko proszę:))) 31.12.05, 14:03
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33394&w=33709001&v=2&s=0
      Smacznegosmile

Pozdrawiam,Ola
      • mysza_33 Re: Jesteś kochana, dziękuję 31.12.05, 14:21
        Wielkie dzięki, co chwila zaglądałam i zaglądałam. Szybko się odezwałaś - tak,
        że zdążę coś z tego zrobić. Impreza na wariata, jak zawsze, więc i wiktuały też.
        Mam zamiar zrobić jeszcze jaja gotowane w majonezie z kururydzą i papryką.
        Wywaliłam żeberka i kurze nóżki z zamrażalnika na grill. I wystarczy! smile.
        No to muszę się zabierać do robotki...
    • szprotka6 Re: 31.12.2005:) Szampańskiej Zabawy!!! Witajcie: 31.12.05, 14:15
      Witajcie!Co za zima!Mieszkam 6 lat na moim osiedlu i jeszcze takie zaspy tu nie
      wystepowały jak dziś.Do sklepów jest wykopany wąski korytarzyk na pół metra
      glęboki, samochody unieruchomione na parkingach, przed chwilą nasz blok
      odkopywała kopara.Rzecz jasna nie pojechaliśmy w góry sad( Ale nie ma co się
      ładowac w taka pogodę i ryzykować-teraz ryzyko wszelkie jest nie na miejscu.Tak
      przynajmniej zdecydowal małż i koniec dyskusji.Zatem posiedzimy sobie we dwójkę-
      trójkę.Chcieliśmy w takim razie przygotować sobie coś dobrego-mąż robi wlasnie
      salatke, z mojego kurczaka w galarecie nici-kurczak śmierdział domestosem!
      Wyrzuciliśmy go.Ale tak bywa jak się zakupy w sylwestra robi o 12 w południe-
      nic już w sklepach ciekawego nie ma, a to co jest-jak widać nie jest
      jadalne.Ale mamy jeszcze gar żurku-kwaśne dalej mnie interesuje więc z glodu
      nie padnę smile)A i na ryby dziewczyny mi zrobilyście ochotę-ale to juz chyba
      innym razem.Dolączam sie do życzeń dla wszystkich!Szczęsliwego
      Nowego Roku!Doskonałej kondycji, fury czasu na przygotowania zwiazane z
      maleństwem i przychylnosci całego świata (pracodawców, zusów,lekarzy,
      teściowych i co tam nam będzie jeszcze potrzebne)!!A jeśli gdzieś dzis
      wybywacie to szampańskiej zabawy!Ale bądźcie ostrożne na drogach-śnieg plus
      różni nieudacznicy za kierownicą to nieciekawy mix.Trzymajcie sie cieplutko!!
      AAA-pisalyście o szkrabich koniakach-dziś rano mój mąz pierwszy raz wyczuł jak
      maly sie rusza!!A był szczegolnie aktywny smile).papa

• szprotka6 Re: 31.12.2005:) Szampańskiej Zabawy!!! Witajcie: 31.12.05, 15:35
        Nie szkrabich koniakach tylko kopniakach (koniaku nieznoszę).
        • monikajacka Re: 31.12.2005:) Szampańskiej Zabawy!!! Witajcie: 31.12.05, 18:26
          i ja dołączę życzenia,choć już wieczór nie zapomniałam o majowych mamach.W
          Nowym Roku radości z rosnącego brzuszka, pogodnego przeżywania ciąży,szalonej
          miłości i jak najwięcej pogody ducha nawet w taki śnieżny dzień jak dziś.

niestety spędzamy Sylwestra w domku, a wszystko z powodu pogody,pyszności już
          czekają zaczniemy nimi cieszyć podniebienie o 20.00.
          Pozdr.Monika i Pimpuś
    • pszczolka2 Re: 31.12.2005:) Szampańskiej Zabawy!!! Witajcie: 31.12.05, 18:54
      Ja tam się nawet ciesze, że w domku siedze. Wszędzie dobrze ale w domu
      najlepiejsmile)) Przyjeżdżają przyjaciele i napewno miło spędzimy całą noc.
      Napewno popstrykam zdjęcia, będzie co oglądać... Fajnie się składa, bo nie
      robiłam zdjęć w 22tc więc mam okazjesmile i już nie mogę się doczekaćsmile

ps: tylko uważajcie na jedzonko, nie jedzcie za dwojesmile))

Pozdrawiam,Ola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka