Dodaj do ulubionych

moje połowkowe

02.01.06, 19:41
trwało i trwało,mierzenia było duzo i dużo sprawdzania.Okazało sie jednak,że
nie będzie Jasia zasilającego szeregi majowych chłopców tylko królewna taty
jak mówi mój Jack ,oj rodzice sie zdziwią!!Najważniejsze,że duża i zdrowa jak
ryba i bardzo sie cieszymy.Rośnij nam kwiatuszku smile
Zmieniam podpisik
Monika i kwiatuszek
Obserwuj wątek
    • k_maja Re: moje połowkowe 02.01.06, 19:50
      Witamy kolejną dziewczynkę w naszym wybitnie męskim groniesmile Będzie miała
      przynajmniej w "czym" wybierać smile
      A tak swoją drogą, jakieś przekorne te nasze dzieciaczki majowe - kto spodziewał
      się dziewczynki ma chłopczyka i na odwrót smile
      Ale najważniejsze, że wszystkie jak na razie zdrowe - i oby tak do końca!!!
      kasia
    • 1979ju Re: moje połowkowe 02.01.06, 20:09
      Ale fajnie smile Gratulacje!!

Zatem ja się dopisuje bo też juz po... U nas też wszystko dobrze. Dr wszystko
      skrupulatnie pomierzył, ocenił, widziałam wszystkie paluszki, kręgosłup, serce,
      przepływy krwi... A łzy mi poleciały jak usłyszałam serduszko, ech.. w ogóle
      było bardzo wzruszająco...super wszystko widać mimo iż to usg zwykłe, choć
      nowoczesne bardzo. Łożysko na tylniej scianie, bez przodowania, termin porodu
      nie zmienił się. Tylko maluszek tak jak poprzednio położył rączke na nóżce i za
      chiny nie dał zobaczyc czy na pewno jest chłopczykiem. Dr się dobierał do niego
      pare razy, ale nic z tego, hehe. Zatem może za m -c na następnym usg sie
      upewnię. Ale póki co już ruszam na zakupy ciuszkowe! Rany, ale jestem szczęśliwa!!

Pozdr, Asia - 22 t.c.
    • dollores1 Re: moje połowkowe 02.01.06, 20:17
      Fajnie dziewczyny, że u was wszystko ok i dzieciaczki są zdrowe.

Monika, będziesz zachwycona swoją małą córeczką a mąż pewnie oszaleje na jej
      punkcie smile Poza tym kupowanie ubranek dla dziewczynek to dopiero frajda, są o
      wiele fajniejsze niż dla chłopców.
      My uwielbiamy naszą córcię, a mąż świata nie widzi poza naszą małą przylepką smile
      Mam nadzieję, że nasz chłopczyk będzie równie fajny jak córeczka.

• olutek_m Re: moje połowkowe 02.01.06, 21:04
      Moniczko!! Moja Maleńka bedzie miała koleżankę!! To cudownie. Aby teraz dla
      równowagi mojemu Maleństwu nie wyrosło coś miedzy nózkami. Bo ja sie na Emilke
      juz napaliłam...
      Ciesze się, że wszystko jest dobrze. Ściskam Was oboje!!!
    • maga202 Re: moje połowkowe 03.01.06, 09:53
      A u mnie jest tak jak sobie wymarzyłam - będzie dziewczynka. Z reszta od samego początku mówiłam o moim lokatorze Igusia i tak będzie. Trochę dlatego chciałam dziewczynkę bo na dziewczynki sa takie piękne ubrania, juz nie moge się doczekac jak ja będę stroiła, już przed tym werdyktem miałam troche przepięknych dziewczęcych ubranek (oczywiście ich nie kupowałam) i nie chciałam żeby się zmarnowały. Oczywiście najważniejsze żeby było zdrowe.
      Pozdrawiam Magda
    • beata.londyn Re: moje połowkowe 03.01.06, 12:01
      Super , ze dziewczynka! Ja tez mam nadzieje, ze moje malenstwo nie zmieni sie
      nagle w chlopca wink
      Ciesze sie ze wszystko w porzadku, oby tak dalej.
    • linn3 Re: moje połowkowe 05.01.06, 12:41
      Moniko, napisz prosze co to znaczy duża, ja wczoraj byłam na połówkowym (22t)i
      dzidzia - dziewczynka waży 419 - zastanawiam się jak to jest w porównaniu do
      innych dzieci.
      • pszczolka2 Re: linn3:) jest OK! 05.01.06, 12:43
        Pozdrawiam,Ola
        • linn3 Re: linn3:) jest OK! 05.01.06, 12:50
          dzięki, mój mąż jest naprawdę dużym czlowiekiem, siedmioletnia córka ma 140 i
          trochę boję się "czterokilowca", bo chcę rodzić sn
          Lekarz mówił, że dziecko jest duże , ale w normie, ale obawiałam się że chciał
          mnie tylko uspokoić.
          • monikajacka Re: linn3:) jest OK! 05.01.06, 14:27
            córeczka wg Usg jest starsza niż to wynika z wieku metrykalnego
            • aniak-i Re: parametry z usg 06.01.06, 07:58
              czesc.
              mam cała mase jakis symboli z usg. Moze któras z Was wie co one oznaczaja?
              bardzo by mnie to ucieszyłosmilesmile

aha bo własnie wczoraj byłam na połowkowym-wszystko jak najlepiej- dzieciatko
              zdrowiutkie, łobuzuje w brzusiu(akurat sie obudziło).
              Z mam ( czyli ze mna tez oki) wyniki mam bardzo ładne.

pozdrawiam cała szczesliwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka